Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έσπασα το ρόδι κι είπα να πάω προς Φυλής μεριά να δω τι παίζει, μετά από... νομίζω τελευταία φορά που επισκέφτηκα μπουρδέλο ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του '19.

Δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα να περάσω καλά και ντε, μόνο αν έβρισκα κάτι πολύ καλό. Για βόλτα κατέβηκα περισσότερο, να κόψω κίνηση για μελλοντικές επιδρομές. Παρκάρω, παίρνω μάσκα και το πρώτο μπουρδέλο μπροστά μου είναι το Φιλιππίδου 11Α! Μπαίνω μέσα και ακούω μια γνωστή φωνή. Κοιτάζω λίγο μέσα στην κουρτίνα και βλέπω ελάχιστα μια ψηλή ξανθιά με μαλλί καρέ, μέχρι ώμους. Οπότε, λέω "μπα λάθος έκανα".

Έλα όμως που μετά από 2 λεπτά ο τσάτσος βγήκε και την ανακοίνωσε στο σαλόνι με πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό αλλά ΟΧΙ τελειωτικό (παλιά θυμάμαι τα έπαιρνε μέσα!). Με το που βγήκε την γνώρισα, τελικά ήταν η Λίζα απλά με πιο κοντά μαλλιά, έχω κάνει Χ γαμήσια μαζί της πιο παλιά! Αυτή δεν με κατάλαβε (γιατί φορούσα μάσκα! Κουλ ), δεν της λέω τιποτα και δίνω το μπλε παράβολο. Περνάω στο δωμάτιο στο βάθος, πλένω πούτσα-αρχίδια και περιμένω.

Μπαίνει φουριόζα η Λίζα (όπως κάνει πάντα) και με βλέπει και μένει κόκκαλο! Μου λέει "ΕΣΕΝΑ σε ξέρω!!!!" και πηδάει πάνω μου! Τέτοια χαρά ρε παιδί μου... anyway!!!!

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω πράγματα για την Λίζα, η γκόμενα κάνει τρελό deepthroat με φτυσίματα και μπουκωματα μέχρι πνιγμού. Και γενικά στο γαμήσι είναι αγρίμι. Πίπα τρελή λοιπόν στο ξεκίνημα, μετά την έφερα 69 για να της φάω την ροδέλα και μετά πέρασμα σκούφου και από πάνω μου σαν αμαζόνα, αλλά όχι καβάλα, τα πόδια της πατούσαν στο κρεβάτι και γαμιόταν με βαθιά καθίσματα. Παίδες έπιασα πάτο, κοπανιόταν τόσο πολύ και τόσο βαθειά που ένιωσα dead end!!!! Πλατύ χαμόγελο

Δεν πρέπει να κράτησα πάνω από 5λεπτο και άδειασα... κι αυτή να κοπανιέται! Βάλε κι ένα 5λεπτο εκεί στα deepthroat και τα 69... πρέπει να έκατσα 10 λεπτά. Ο τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου.

Μετά λίγο socializing, την ρώτησα αν έχει κάνει εμβόλιο και μου είπε όχι. Της είπα να πάει να το κάνει και με κοίταξε κάπως περίεργα... ε κι εκεί έβγαλα επίθεση... ως συνήθως!!!

- "Να πας το κάνεις μωρή, τι σκατά φοβάσαι! Ίσα ίσα που θα έπρεπε να φοβάσαι περισσότερο με τον καθέναν που παίρνεις εδώ μέσα!"
- "Ε... μάλλον θα το κάνω!", μου λέει.
- "Άσε τα μάλλον και τράβα κάνε το να ξεμπερδεύεις", της είπα και... αυτό ήταν!

Σηκωθηκε, ντύθηκε κι ήρθε αγκαλιά με σκοπό γλωσσόφιλο αλλά έκανα στο πλάι και την φίλησα στο λαιμό. Θα μου πείτε... εδώ της έγλειψες την ροδέλα και αυτή σου τον ρούφηξε μέχρι τον οισοφάγο... ένα φιλάκι θα σε χάλαγε? Χεχε!

Καλά να γαμάτε και προσοχή!


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2021
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 GiannisKolobaras, dantedmc, n.smirni76 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού