Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Σάββατο απόγευμα , τσάρκα και φτάνοντας στα κεντρικά της Φυλής στο συγκεκριμένο οίκο πέτυχα την Χριστίνα .Ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχούλη με 3.5άρια βυζιά . Σωματότυπος που προτιμώ και που τις περισσότερες φορές περνάω καλά .

Πληρωμή και πέρασμα στο δωμάτιο , φρεσκάρισμα και ολιγόλεπτη αναμονή μίας και πριν από μένα είχε άλλο πελάτη . Ήρθε στο δωμάτιο πολύ χαμογελαστή και με καλή διάθεση όπως δηλαδή ήταν και στο σαλονάρισμα ,Ρωσίδα αυτοπροσδιορίστηκε 35 ετών .

Στα όρθια παίχτηκαν κάποια γλωσσόφιλα και αρκετό χούφτωμα , εγώ τις γεμάτες βυζάρες της και αυτή τον πούτσο μου , μέχρι που με τον τρόπο της με οδήγησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι , αφού αφαίρεσε τα εσώρουχα της με ρώτησε αν προτιμώ τη πίπα με προφυλακτικό ή χωρίς , πήρε μωρομάντιλο με σκούπισε και αργά αργά άρχισε με τη γλώσσα της να γλύφει τον πούτσο μου κατά μήκος αργά και βασανιστικά χωρίς να τον βάζει στο στόμα της , μόλις ήρθα σε πλήρη στύση άρχισε να τον ρουφάει , πίπα πολύ καλή ενώ έδειξε να έχει εμπειρία , καθώς με έγλυφε της έβαζα δάχτυλα στο μουνί της κάτι που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα .

Πέρασμα προφυλακτικού και της είπα να στηθεί στα τέσσερα , λόγω και σωματοδομής άντεξε δυνατό σφυροκόπημα ενώ έδειξε να της αρέσει και τα κωλοσκάμπιλα μίας και όταν της έριξα ένα στα χαλαρά με προέτρεψε να ρίξω και άλλα , μίας και την είχα καταβρεί σε αυτή τη στάση δεν της ζήτησα να αλλάξουμε αλλά τη ρώτησα αν μπορώ να χύσω στις βυζάρες με ισπανική και δεν αρνήθηκε .

Μετά από λίγο της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα , αφαίρεσα το προφυλακτικό ανέβηκα από πάνω της , τοποθέτησε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισε τη βυζομαλακία ενώ 2-3 φορές ανασήκωσε το κεφάλι της και τον έγλυψε , μετά από λίγο έχυσα στις βυζάρες .

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15 λεπτά χωρίς καμία απολύτως ενόχληση και βιασύνη , μια καλή κατάθεση από μία έμπειρη όπως φαινόταν και αποδείχτηκε εργαζόμενη ενώ η θετική εικόνα που μου έβγαλε στο σαλονάρισμα είχε συνέχεια και στο δωμάτιο . Κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.110
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, olddog και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού