Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχοντας διαβάσει το τελευταίο διάστημα πολύ καλές κριτικές για την Άννα , μου κινήθηκε έντονα το ενδιαφέρον και θέλησα να το διαπιστώσω αυτοπροσώπως . Τον συγκεκριμένο οίκο είχα επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν , από την εποχή της θρυλικής Ελβίρας και της Μαρίας της Σαλονικιάς έως και πρόσφατα ( προ κορώνας ) με την Ίρις , αλλά με την Άννα δεν είχε τύχει να (συν)ευρεθώ .
Επίσκεψη λοιπόν την Τρίτη το απόγευμα γύρω στις πέντε και τέταρτο , αφού είχα βεβαιωθεί από το πρόγραμμα ότι η Αννα δουλεύει πρωί και απόγευμα . Κατά καλή μου τύχη ( θα διαπιστώσετε στο τέλος γιατί ) , ο οίκος ήταν άδειος εκείνη την ώρα . Η τσατσά ευγενέστατη με καλησπέρισε και με ενημέρωση ότι η κοπέλα είναι η Αννούλα , την οποία και φώναξε να βγεί , γιατί της είπα ότι δεν την ξέρω . Ομολογώ ότι σε πρώτη εμφάνιση απογοητεύτηκα λίγο , ίσως γιατί οι προηγηθείσες κριτικές μου είχαν δημιουργήσει μία καλλίτερη προσδοκία , ενώ τώρα αντίκρυζα μπροστά μου μία αρκετά ώριμη γυναίκα με τα κιλάκια της και την κοιλίτσα της . Παρόλα αυτά όμως πέρασα στο δωμάτιο , αφού η τσατσά πρώτα με θερμομέτρησε ( γεγονός που δεν μου κακοφάνηκε καθόλου ).
Στο δωμάτιο με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη - ήταν αρκετά περιποιημένο , καθαρό , με ντουζιέρα καθαρή , παντόφλες μιάς χρήσης σε σακουλίτσα και πετσέτα επίσης σε σακούλα ( όχι σφραγισμένες ) . Μόλις είχα κάνει το ντουζάκι μου και σκουπιζόμουν , μπήκε στο δωμάτιο η Άννα μέσα στην τρελή χαρά . Πρόσχαρη , γελαστή , παιχνιδιάρα , ναζιάρα με ένα στήθος καταπληκτικό ( όχι φτιαγμένο ) , που δεν χόρταινα να το χουφτώνω και να πιπιλάω τις ρώγες της , που είχαν γίνει κάγκελο , ενώ και εκείνη τριβόταν όλα νάζι και πιπίλαγε ότι έβρισκε μπροστά της . Χαμουρευτήκαμε περίπου πέντε λεπτά στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη , και στην συνέχεια την τράβηξα στο κρεβάτι , την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να της γλείφω τις βυζάρες της , ενώ με το χέρι μου της χάιδευα την κλειτορίδα , πράγμα που έδειχνε (τουλάχιστον ) ότι το ευχαριστιέται βγάζοντας βογγητά ηδονής. Ανταλλάξαμε αρκετά φιλιά , είδα ότι δεν απέφευγε τα γλωσσόφιλα , τα απέφυγα όμως εγώ για ευνόητους λόγους . Αφού συνεχίστηκε αρκετά το παιχνίδι , ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και εκείνη από πάνω μου να με γλύφει από το στήθος έως κάτω από την κοιλιά , στα μπαλάκια και στον κορμό του πέους . Οταν πήγε να μου περάσει το προφυλακτικό της είπα ότι μου προκαλεί ερεθισμό το latex , και επειδή μου δήλωσε ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό της ζήτησα να συνεχίσει με περιφερειακό γλείψιμο και να με τελειώσει με ισπανικό , πράγμα που έκανε με μεγάλη μαεστρία και με έτσι ολοκλήρωσα μέσα στις υπέροχες βυζάρες .
Μετά το τέλος με βοήθησε να σκουπιστώ , παρέμεινε αρκετά λεπτά ακόμη μιλώντας μαζί μου για την κατάσταση στην Ουκρανία , το παιχνίδι που γίνεται παγκόσμια με τον ιό και διάφορα άλλα θέματα και με χαιρέτησε λέγοντας ότι με περιμένει ξανά.
Αφού ξαναέκανα ντουζάκι , ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο . Είδα με μεγάλη μου έκπληξη ότι το σαλόνι ( που ήταν άδειο όταν μπήκα ) , ήταν τώρα υπερπλήρες ( περίμεναν τουλάχιστον έξι άτομα ) , ενώ η Άννα περιποιόταν ήδη κάποιον σε άλλο δωμάτιο ( για αυτό και ανέφερα στην αρχή ότι ήμουν τυχερός ) . Παρά την κοσμοπλημμύρα όμως και παρότι ότι παρέμεινα με την Άννα στο δωμάτιο πάνω από είκοσι λεπτά , ούτε η Άννα έδειξε σημάδια βιασύνης , ούτε η τσατσά ενόχλησε καθόλου χτυπώντας ή γρατζουνώντας την πόρτα . Νομίζω ότι η συμπεριφορά τους αυτή πρέπι να αναφερθεί και να εκτιμηθεί ιδιαίτερα , καθώς και η ευγένεια στην συμπεριφορά τόσο της Άννας όσο και της τσατσάς .
Γενικά ήταν μία πολύ ευχάριστη συνεύρεση και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Άννα . Πράγματι οι καλές κριτικές που γράφτηκαν για την κοπέλα αυτή αξίζουν με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
148
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, AntifitCondom, gkan83 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού