Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη μετά απο 4 ουίσκυ, που όπως λέγαν οι φίλοι που τα πίναμε μαζί, η σάρκα είναι αδύναμη. Να πώ εδώ ότι τα τελευταία χρόνια δεν γαμάω πουτάνες γιατί έχω αναβαθμισει την ερωτική μου ζωή εχοντας εκπαιδεύση την σύντροφο για υπηρεσίες τσόντας (δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψα ότι προσφέρει υπηρεσίες και αλλού αλλά κάνω οτι δεν το καταλαβαίνω γιατί εκτιμώ απίστευτα τις παροχές της και όχι μόνο στο sex).
Όπως διάβασα πρίν γράψω την κριτική για την κοπέλα υπάρχουν σχεδόν μόνο αρνητικά σχόλια, πράγμα που δεν ήξερα πρίν.
Μη έχοντας λοιπόν καμμία πληροφορία και βλέποντας μια κοπέλα που πηδιεται απο τον κόλο, με καμμία διαθεση για περαιτέρω έρευνα μπήκα.
Δωμάτιο βρωμικο, και κρεβάτι αμφιβόλου καθαριότητας.
Σε 10 λεπτά έρχεται η πουτάνα γυμνή και μου λέει ξάπλωσε (περίμενα όρθιος). Κοντή για μένα χοντρούλα αλλά με θηλυκό παρουσιαστικό (έχω πρόβλημα με αυτές που αντροφέρνουν και υπάρχουν πολλές απο δαύτες στα μπουρδέλα)
Πήγε να μου προφέρει τα βυζια για γλύψιμο ενώ συγχρόνως μου πέρναγε καπότα στη μακρυά αλλά πεσμένη ψωλή. Μήπως κάνεις ακάποτο τη ρωτάω, πέρνοντας αρνητική απάντηση. Καλά της λέω πρόσεχε τότε με τα δοντια σου μην σκίσεις την καπότα γιατί θα στον χωσω στον κόλο μετά. δεν πρόσεχε οπότε την σταμάτησα και της είπα να στηθεί στα 4 για να τελειώνω και να πάω για ύπνο.
Βάζει αλοιφή κεντράρει τον πούτσο μου στον κόλο της και μου λέει σπώξε τώρα να χωθεί μέσα. Έσπρωξα και μπήκε, αρχισε κάτι κραυγούλες και μετά από 10-20 πουτσιές, κατάλαβε ότι δεν θα χύσω. Έχεις πιεί μου λέει. Ναι της λέω αλλά αν δεν είχα πιεί δεν θα ήμουν εδώ μέσα. Γέλασε !! Άν είχα πιεί εγώ, θα σουάρεσε να με γαμήσεις ρωτάει ?
Εννοείτε της απαντάω, αλλα καταλαβαίνω που δεν το προτιμάς.
Θέλεις να στον παίξω χωρίς καπότα μπας και χύσεις ρωτάει? Πάμε της λέω.
Ούτε αυτό δουλεψε τελικά οπότε βαρέθηκα και της είπα να φύγει.
Φεύγοντας την είδα να κάθεται στην λεκάνη της τουαλέτας προπαθώντας να κάνει κάτι με ένα λάστιχο νερού στον κόλο της και την χαιρέτησα.
Έτσι όπως την είδα καθισμένη στην τουαλέτα μου φάνηκε πιο χοντρή, παρόλαυτά μου ήρθε η επιθυμία να τον βγάλω έξω και να της τον χώσω ακάποτα στο στόμα (όχι ότι θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, το κάνω όμως στο σπίτι και ποτέ δεν παίρνω αρνηση χεχε).
Συνοψίζοντας όσπου να επιστρέψει η κυρία του σπιτιού άν ξανακαυλώσω μάλλον θα προτιμήσω γριά ρωσίδα, που δεν λέει σε τίποτα όχι όσο και να μην γουστάρει.
Χαιρετώ και εύχομαι καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2021
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Lee M@rvin, Ημεδαπος και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού