Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα μάγκες. Διάβασα στην ενημέρωση που έλεγε ένας συνάδελφος για μια άπειρη αλλά όχι άβγαλτη κοπέλα, η οποία δίνει και γλωσσόφιλα, και μιας και χρειαζόμουν στοργή, επέστρεψα σε αυτή τη γειτονιά ύστερα και ίσως από περισσότερα από 15 χρόνια, μιας και με έχει φάει το κατουρημένο Μετάξι. Αυτά λέτε στουντέλα, μάγκες; Που έχουνε και ντουζιέρα; Πάντως εγώ ένα φρεσκάρισμα το έκανα στο νιπτήρα, γιατί θυμήθηκα ένας που έγραφε ότι είχε κάνει μπάνιο και του ζητήσανε 10 ευρώ επιπλέον.

Η κοπέλα είχε συνεχόμενα δωμάτια, μάλλον θα ενημερώθηκαν κι άλλοι γλωσσοφιλιάρηδες και θα έσπευσαν. Είναι νεαρή, γύρω στα 25-27, ξανθούλα, αδύνατη, με ωραίο κωλαράκι και στήθος μικρό αλλά όχι άσχημο, αν και κάπως αρκετά νερουλό, όχι νερουλό από γέννα, άλλη φάση, τεσπά. Όταν την είδα από πολύ κοντά στο πρόσωπο μου φάνηκε πολύ όμορφη, σαν κάτι τουριστριάκια από σκανδιναβία φάση, αυτά που είναι σαν αγγελάκια.

Μην τα πολυλογώ, έρχεται η κοπέλα, δεν ξέρει γρι ελληνικά κι ελάχιστα αγγλικά, σκύβει και άρχισε να με φιλάει στο στήθος, εδώ είμαστε, λέω, σε λίγο θα με αρχίσει στα γλωσσόφιλα, αλλά τίποτα. Με ρώτησε για πίπα με ή χωρίς, της είπα με, το προσπαθούσε, αλλά δεν μου σηκωνότανε. Ξάπλωσε, της λέω. Της πιπίλαγα τα βυζάκια, πάω να τη φιλήσω, αλλά δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη ζέση, και το σταμάτησα. Αλλά δεν μου είχε σηκωθεί καλά και δεν έμπαινε με τίποτα. Αρχίσανε να με ζώνουνε τα φίδια, έχει χρόνια να μη μου σηκωθεί σε μπουρδέλο, στεκόμουν σαν μαλάκας και τον έπαιζα και με κοίταγε με απορία, απορούσα κι εγώ με την πάρτη μου πώς γίνεται να μη μου σηκώνεται με τέτοιο μουνί, πάω να το βάλω κι αυτή ανασηκωνόταν κάπως να βλέπει τη διαδικασία, δε βολευόμουνα. Πισωκολλητό της λέω, δεν καταλάβαινε, και στήθηκα εγώ πισωκολλητό για να της δείξω. Ούτε εκεί μου σηκωνότανε - έχει και στην ουρά, που λέμε, ένα κόκαλο σαν να προεξέχει, περίεργο πράγμα, ήταν και η ψυχολογία μου σκατά, με απόκανε.

Της κάνω νόημα να μου τον παίξει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα χωρίς, αλλά δεν είχε ρυθμό, δεν θα έχυνα ποτέ. Της δείχνω να μου τον παίξει, και είχε δύο ταχύτητες: είτε την πάρα πολύ αργή που δεν καταλάβαινα τίποτα, είτε την ταχύτητα κομπρεσέρ που με πονούσε. Τελικώς, έχυσα με μισοπεσμένη πούτσα και με τα μπούτια κολλημένα για να διατηρήσω όσο μπορούσα τη στύση μου. Good, μου είπε όταν έχυνα ανακουφισμένος, σηκώθηκε, ντύθηκε, με αποχαιρέτισε κι έφυγε.

Πάντως, πολύ όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου και γενικά δεν σου ζάλιζε καθόλου τ' αρχίδια. Ίσως να μην μου ταίριαξε εμένα. Και το μπουρδέλο πεντακάθαρο, μπράβο ρε μάγκες, γαμάτε σαν άνθρωποι, όχι σαν εμάς στο Μετάξι που θα μας μπούνε όλοι οι σκώροι της γης στην κωλοτρυπίδα καμιά μέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2.795
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 antisthenis, aoratos33_2, Paliotsarkadoros και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2021
μια απ τα ιδια σαν καρμπον μπηκε μεσα τυπικη ψευτοπροκαταρκτικα φιλια ουτε για αστειο 69 επισης οχι αγαρμπη πιπα σε μισο πεσμενο εργαλειο της λεω αστο και φευγει με χιλια απ το δωματιο η δε το χει ημπορει να μ ην γουσταρει μερικους πελατες παντως χρονια ειχα να κλαψω ετσι εικοσαρικο
F
fil69
review reaction 1 claimain
02 Ιουλίου, 2021
"...και στήθηκα εγώ πισωκολλητό για να της δείξω."
Χαχαχα!
review reaction 3 claimain
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2