Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Χαιρετώ τα καλύτερα παιδιά!!
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά.
Τόσο καιρό άκουγα για αναμπελ αλλά κάποιες φορές δεν ηταν εκεί κ κάποιες αλλες δεν πέρναγα.
Πάντως μου ερεσει εμφανισιακά, ειναι σχετικά κοντουλα όχι υπερβολικά ομως.
Αδύνατη, άσπρο δέρμα, στήθος μικρό, μαλλιά βαμμένα ξανθά, γενικά είναι μινιόν.
Θυμίζει σαν να ειναι ένα κοριτσάκι που ξέφυγε από τις σελίδες, μέσα από τις φωτογραφίες ενός βιβλου πεδικου παραμυθιού.
Εμένα παντώ μου αρέσει αυτή η εμφάνιση.
Στο σαλόνι είναι χαμογελαστή, προσυτη, ευδιάθετη.
Πήγα την είδα την Αναμπελ.. η τσατσά χοντρουλα κοντή ευγενική, μου ανακεινωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για τους Έλληνες κρυφά κ ενώ είχα κ καλές συστάσεις για την αναμπελ από έναν πολύ καλό φίλο πήρα την απόφαση να περασω.
Πλήρωσα πέρασα μπήκα μέσα στο δεξί δωμάτιο ήταν βρώμικο με καποτες κάτω κ χυμενο σπέρμα, σεντονια ανακατεμένα, αλλά ok δεν θα το αγοράσω κιόλας...
Μπαίνει μέσα η Αναμπελ με κοίταζε απαξιωτικά, στραβωμουτσουνιαζει κ θυμάται ότι ξέχασε την καποτα, μεταβολή πάλι έξω, κάτσε χωρίς καποτα τις λέω να δω αντίδραση, αλλά δεν το κόβω να το κατάλαβε δεν τα ξέρει όλα τα ελληνικά.
Επιστρέφει μέσα ούτε γειά είπε, καλωστην της λεω, πάμε γρηγορα μουρο μου κ όχι μωρό μου λέει έχω πολύ κόσμο.
Είχε κόσμο χαμός γίνεται, με το που μπαίνει μέσα, 10 πακια έρχονται, παρουσιάζεται στο σαλόνι έβγαιναν 10 πακια αλλά τόσα έρχονταν, τι διάβολο φωλιά εχουν..
Μου κάνει τσιμπουκι ελεύθερο ούτε καθάρισε με μωρομαντηλο, το έκανε ατσουμπαλα κ πονουσα έγλυψε κ αρχιδια πάλι πονουσα..το έκανε δυνατά σαν να προσπαθεί με το σωλήνα μέσω αναρρόφησης να κλέψει βενζίνη από τεποζιτο..
Όπα της λεω πάμε sex βάζει καποτα κ ιεραποστολικη στάση κ έλεγε ότι πόναγε κ δεν άντεχε αλλά ομως προσπάθησε κ κράτησε για λίγο, πήγα να δωσο γλωσοφυλο έδωσα ένα κ τσαντίστηκε, συγνώμη της λεω να σωσο την κατάσταση κ την συνεδρία..
Παμε στα τέσσερα της λεω πάω να το βάλω έλεγε πονάω κ πεταγονανταν μπροστά, συγνώμη μου λέει μωρό μου έγιναν ακόμα κάνα 2 προσπάθειες κ λέει είναι μεγάλο κ πονάω λες κ έχω καβλι από άλογο.
Τις λέω να τελειώσω στο στόμα οπως κ έγινε κ τα εφτυσε στο νηπτηρα.
Ελεγα να της πω για να τα καταπιεί επειδή ως γνωστόν μέσα από την δράση μου κ τα λεγόμενα μου το έχετε πάρει γραμμή ότι το έχω fetix, αλλά δεν της το προτείνα για δύο λόγους επειδη δεν θα το καταλάβενε στα ελληνικά κ επειδή η εξέλιξη της συνεδρίας δεν ήταν η αναμενόμενη από θέμα χημείας κ συνεργασίας, ίσως επειδή είναι μικρό κοριτσάκι κ θα ήθελε ηλικίακα κάποιων κοντά σε αυτήν κ όχι κάποιων σαν εμένα μεγαλόσωμο ατσουμπαλο κ να της σκάω κ κάτω πάνω μια εικοσαετία.
Παει να σηκωθεί να ντυθεί να φύγει κ βλέπω είχα γίνει πατούρα από την χρυσόσκονη πρέπει να εχει σε σπρέι κ ψεκαζεται είχα γίνει ολόκληρος χέρια στήθος προσωπο σαν πυγολαμπίδος ήμουν..
Δεν μπορούσα να το βγάλω με κοίταζαν στο λεωφορείο..
Ντηθυκα κ έφυγα δεν θα ξαναπάω.
Απλα αναρωτιέμαι, λίγο πολύ ξέρουμε εδώ στο site τι ρόλο βαράει το κάθε μέλος, κακός δεν είναι κανένας όλα καλά παιδιά είναι ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του.
Όπως θα έχετε κ εμένα καταλαβει πάω σε μπούρδελο όχι απειλητικα, να προκαλεσω κ να είμαι ειρωνικός, πάω με καλή διάθεση, ευγενικός σεβομενος την δουλειά της κάθε κοπέλας κ κάνω κ πίσω σε τσακωμο.
Τωρα αν όλα αυτά δεν μπορεί να τα καταλάβει μια κοπελια κ να φερθεί αναλόγως τίθεται ενα θέμα..θέλω να πιστεύω όμως είναι θέμα φιλότιμο κ ωριμότητας κ όχι θέμα αντίληψης.
Αυτα από εμενα, συγνώμη αν σας κούρασα,
ότι θελεται γράψτε στα σχόλια.
Ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική,να είστε όλοι καλά εσείς κ τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ως την επόμενη φορά σας χαιρετώ.
Να προσέχετε στην καθημερινότητα σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναμπέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 gamaomilfares, sweeper, ISINAS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2021
Αδερφέ μου, το ότι η Αναμπελ ΔΕΝ αντέχει πολύ "τιμωρία" το χω γράψει και εγώ στην κριτική μου. Είναι καλό όταν υπάρχουν κριτικές να τις διαβάζουμε πριν πάμε οπουδήποτε.
Επίσης το κοριτσάκι έχει τρελαθεί στη δουλειά, λογικό να κλατάρει, πόσο μάλλον όταν ΟΛΟΙ ξέρουμε πως ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ άλλα περιμέναμε και άλλα βρήκαμε σε μια δουλειά.
Εγώ σήμερα που ήμουν εκεί την είδα έξω που καθόταν στο φαγάδικο εκεί στη γωνία με όλους τους άλλους, έχει ομορφύνει στα μάτια μου αλλά έχει και "παγώσει"
Για μένα θέλει απλά ένα καλό off από τη δουλειά
review reaction 1 pipinokinigos28, paparotriftoulas, Ημεδαπος και 1 ακόμα μέλος
21 Ιουνίου, 2021
Oντως τυπε γραφτηκε ολοκληρο επος στην ενημερωση για την Αναμπελογιασμίν απο τους προμοτορες, η κορασιδα απο τις απανωτες 12ωριες που χτυπα στον οικο εχει πεσει σε αποδοση. Οπως εγραψε και ο @EvilPlasma η κοπελα πρεπει να παρει καμμια 30αρια μερες αδεια και να μη ξαναδει πουτσα ουτε ζωγραφιστη.
review reaction 1 pipinokinigos28, @.Dod0s, EvilPlasma και 3 άλλα μέλη
21 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε πρέπει να ήσουν καλός στην έκθεση.Περιγραφη σούπερ .Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα με τη πατουρα ?.Καλη συνέχεια .
review reaction 1 Ημεδαπος
21 Ιουνίου, 2021
Την είχα διαβάσει την κριτική σου, όπως κ τις αλλες κριτικές, αλλά πήρα την απόφαση να περάσω μήπως ήταν η τυχερή μου ημέρα, μήπως ήμουν ο εκλεκτος, αλλά τελικά η απόφαση μου αποδείχτηκε λανθασμένη.
21 Ιουνίου, 2021
Να είσαι καλά! χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική!
Άστα στην κυριολεξία έγινα πατούρα, ακόμα κ τώρα μια ημέρα μετά έχω ακόμα χρυσόσκονη σε κάποια σημεία.
review reaction 3 @.Dod0s
21 Ιουνίου, 2021
εγω ειμαι απο αυτους που περασε πολυ καλα με την αναμπελ τον απριλιο-μαιο (εμπαινε μεσα στο δωματιο και με εγλειφε ολοκληρο πριν βαλει καποτα) σε 3 ή φορες που την ειδα, αλλα ειχα ξεκαθαρισει στην κριτικη μου οτι η κοπελα ηταν στα ΤΟΠ της εκεινες τις μερες και πως σιγουρα θα επεφτε η αποδοση της, με τοση πελατεια. Δεν υπηρχε περιπτωση να κρατησει ποιοτητα, σιγουρα θα φολευε.
review reaction 1 Ημεδαπος
21 Ιουνίου, 2021
αυτό με τη χρυσόσκονη το είχα δει σε κοπέλες στριπτιζάδικου, χοντρή μαλακία
review reaction 1 Ημεδαπος
21 Ιουνίου, 2021
Φίλε να είσαι καλά, απολαυστική η κριτική σου!
review reaction 1 Ημεδαπος
22 Ιουνίου, 2021
ΛΟΙΠΟΝ συναγωνιστες τη χρυσοσκονη την βαζουνε ΕΠΙΤΗΔΕΣ ναι επίτηδες αποτελεσμα να δημιουργηται προβλημα στους παντρεμενους σε αυτουςς που εχουν φιλεναδες κλπ βγαινει μονο με αφρολουτρο ....
ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ λοιπον την βαζουν για τους πακιστανους οπου σε αυτους βασιζονται ΚΥΡΙΩΣ οικονομικα , αυτοι ειναι προτιμότεροι απο τους ελληνες που την εχουν μεγαλυτερη και οπως λενε και τις ποναει . Τους πακιστανους προτιμουνε διοτι εχουν μεσαιο προς τα κατω μοριο και ειναι γρηγοροι στο χυσημο (4-6 λεπτα )αρα ειναι οι καλυτεροι πελατες ΟΠΩς ΛΕΝΕ . ΑΥΤΑ μου τα εχουν πει κ κοπελες ΑΛΛΑ και υπηρεσιες , υποψην και εγω εκανα για ενα χρονικο διαστημα υπηρεσια αλλα με αναξιοπρεπη 32 ΧΡΟΝΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΑ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ κοπελα δυστυχως και ποτισα ..
ΕΠΙΛΕΟΝ οταν επισύναψα αυτην την 8μηνη αλλα φαρμακερή για την τσεπη μου και τα συναισθηματα μου σχεση με ιεροδουλο καταγωγης ( υποψην εργαζεται ΠΡΟΣΦΑΤΑ και μαμα της!!!!! οταν το εμαθα επαθα κοκομπλοκο ..... )
Ειδα ΛΟΙΠΟΝ μεγαλες συσκευασιες απο αυτο το γκλιτερ χρυσοσκονης και ρωτησα γιατι ? η απαντηση ηταν αρεσει στα πακιστανια γιατι δειχουν οτι πηγανε με μια λευκη και περιαυτολογουν , μερικοι μαλιστα τις τραπεζονουν τις βγαζουν και εξω και εννοειται οτι τους μασαν κανονικα τα φραγκα βγαζοντας φωτο και στελνοντας τις στην πατριδα τους (δες με ποια τα εχω κλπ κλπ ) Η κοποπελα που τα ειχα ειχε πανω απο 350 πακιστανους τηλεφωνα στα οποια ειχε κανει επιλογη για βιζιτες εξω με 2-3 ελληνες μονο κλπ κλπ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩ ΝΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ (450 +) ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΝΕ ΣΑΝ ΒΡΥΣΗ ΠΟΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..... ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ( ΜΕ ΚΟΛΗΣΕ ΨΩΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΥΜΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΗΡΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΣΜΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ )
ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ χυνουνε σε καθε πελατη ΜΕ ΔΗΘΕΝ οργασμούς ΝΑ ΥΓΡΑΙΝΟΝΤΕ κλπ οταν ειμασταν μαζι καθομασταν και τα λεγαμε εφαρνα στο μυαλο μου την υποκρισία τους ΚΑΙ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ για αυτα που ακουγα σαν ανδρας για εμας τους ανδρες .
Προσωπικα (με 4-5 πραγματικους οργασμους και ηταν χωμα κοιμοταν 1 μερα + ) οχι σε 25- 30 πελατες στη βαρδυα που καποιοι γραφουν την εκανα την εσκισα την στραγγισα της τον καρφωσα της ανοιξα την πατουρα και αλλα τετοια χαζα και αλλα πολλα . ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΗ ΣΕ Π.Μ.
ΑΠΛΑ ΠΡοσεξτε την υγεια σας
review reaction 1 koutavoulias, Reuzel, digger και 1 ακόμα μέλος
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9