Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καραντίνα ξε-καραντίνα, η σφριγηλότητα της Μπιούτι δεν υποχώρησε στο ελάχιστο κι επέστρεψε πιο τουμπανιασμένη από ποτέ για να σκουπίσει τα μπλε χαρτάκια. Μαύρη, μεσαίου και κάτι αναστήματος, με αδιανόητα σωματικά προσόντα και γλυκό πρόσωπο, απροσδιόριστης ηλικίας (μικρούλα πάντως), σαλονάρει με επιθετικό τρόπο και με χαμόγελο αγκιστρώνοντας την στερημένη πελατεία. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της μετα-λοκντάουν εποχής δεν είχα καταφέρει να την πετύχω, λόγω της τεράστιας αναμονής και του τραγικά στριμόκωλου έως αποπνικτικού σαλονιού. Ωστόσο, την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν -πράγμα που δεν θυμόταν-, πάντα σε προχωρημένες ώρες όταν αποχωρούσα από αγαπημένο μου μαγαζί της ευρύτερης περιοχής τέρμα πιωμένος κι αγάμητος. Εκείνες τις συνευρέσεις τις θυμάμαι σαν όνειρο, αφού ποτέ δεν μπήκα σε λογικές διεργασίες για το αν αξίζει ή όχι να δαπανήσω το 20ευρω· με οδηγούσε τυφλά το καυλί μου, όπως συνέβη και σήμερα. Πιστεύω ότι λίγοι μπορούν να συγκρατηθούν και να μην περάσουν στα ενδότερα αν αγγίξουν -έστω και φευγαλέα- τον πάτο της στο προκλητικό σαλονάρισμα. Η αγενέστατη μισοπεθαμένη τσατσά με φωνή που βγαίνει απ' τα βάθη της κόλασης κάνει ό,τι μπορεί για να σου δώσει ένα κίνητρο να μην ξαναπατήσεις. Το σαλόνι είναι μια τρύπα, άκρως ακατάλληλο για εποχές covid αλλά και γενικώς. Το δωμάτιο είναι τόσο σκοτεινό ώστε οριακά βλέπεις σε ποια τρύπα να χώσεις την πούτσα σου, ενώ μεσολαβεί μόνο μια ψεύτικη πόρτα και 20-30 εκατοστά απ' το χώρο αναμονής, μετατρέποντας το γαμήσι σου σε δημόσιο ακρόαμα. Υπάρχει κι άλλο δωμάτιο, πιο μέσα, αλλά πάντα με οδηγούν σ' αυτό - ίσως για να σπάει πλάκα η κωλόγρια με τα βογγητά μου καθώς εκσπερματώνω. Η Μπιούτι παραμένει πρόσχαρη και δεκτική επί τω έργω, χωρίς πολλά - πολλά [καμία μαύρη και ποτέ δεν έχει επιδείξει την τρυφερότητα ή το πάθος που έχουμε εμείς οι δυτικοί κατά νου· εξ ου και διαψεύδω το προηγούμενο fake πορνογράφημα με τους οργασμούς και τα βγαλμένα σεντόνια ως ανέκδοτο κάποιου ενθουσιώδους προμότορα]. Φχαριστήθηκα ήπιο mouthfuck, πίπα σε δύο δόσεις (στην αρχή και στο μέσον της συνεύρεσης), titfuck και σεξ σε δύο στάσεις με χαλαρά μπατσάκια στην τουρλωτή κωλάρα της. Έριξα και μερικά γλωσσόφιλα, τα οποία μάλλον προσπαθούσε ν' αποφύγει. Βγαίνοντας απ' το δωμάτιο, ο Μάμρα σε ρόλο τσατσάς έκανε πλάκα στη Μπιούτι και σε κάτι πελάτες για το πόσο νερό ξόδεψα μέχρι να πλύνω τα παπάρια μου (και διερωτάτο αν "κάνω μπάνιο" πάνω απ' το νιπτήρα). Σε κάτι άλλους πελάτες έκανε trash talking για το αν έχουν λεφτά να γαμήσουν. Αποχωρώντας σχετικά ευχαριστημένος -ή, σε κάθε περίπτωση, ανακουφισμένος-, θυμήθηκα την κατάρα του συγκεκριμένου κλειστοφοβικού μαγαζιού με τις απροσάρμοστες τσατσάδες και ιερόδουλες, όπως εκείνο το αλβανικό δίδυμο που σ' έπιανε χειροπόδαρα και σε πετούσε στο δωμάτιο με σπρωξιές, με αποτέλεσμα να πρέπει να παίξεις ξύλο για ν' αποδράσεις Μαλακία Τουλάχιστον αυτή εδώ είναι ετοιμόρροπη κι όχι χειροδύναμη όπως η άλλη τσατσά...
ΥΓ1. Το αν η Astra Zeneca αντιμετωπίζει ή όχι την αφρικανική μετάλλαξη έχει συζητηθεί πολύ, με διχογνωμίες στην επιστημονική κοινότητα. Ελπίζω να μην χρησιμεύσω ως πειραματόζωο (εξάλλου η συμπληρωματική μαλακία που τράβηξα προ ολίγου συνηγορεί στο ότι δύσκολα θα προσπερνούσα τον εν λόγω υπερφυσικό πάτο, μετά από μήνες αγαμίας).
ΥΓ2. Δε νομίζω να την επισκεφθώ στο άμεσο μέλλον· όχι τόσο για τις συνθήκες του χώρου μα επειδή, όσο καλά κι αν γαμήσεις, η έλλειψη ανθρώπινης επαφής σ' αφήνει με μια αίσθηση ανεκπλήρωτου. Και ξαναλέω: Αυτό αφορά όλες τις μαυρούλες, όχι τη Μπιούτι συγκεκριμένα.
ΥΓ3. Έπεσα σε ώρα αναδουλειάς - εξ ου και δελεάστηκα - ίσως λόγω του ποδοσφαίρου. Το plan b μου περιελάμβανε την περίφημη Εβελίνα από Αχαρνών 85, αν και ψυχανεμίζομαι ότι πίσω απ' τους διθυράμβους κρύβεται μια αξιοπρεπής αλλά χλιαρή εμπειρία. Τη συγκεκριμένη την έχω πετύχει και παλιότερα σε σαλονάρισμα και δεν μου 'χε περάσει αδιάφορη, αλλά δεν είχε τύχει να την τιμήσω. Θα περιμένω να κατακαθίσει η αγαμία τόσων μηνών και οι κριτικές να "σφίξουν" μέχρις ότου πεισθώ να την επισκεφθώ. Πάντως απόψε ήταν ούτως ή άλλως κλειστά στην απογευματινή βάρδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιούτη
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13, Attackαδόρος, Greekfreakk και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2021
Ρε παιδιά, φτιάξτε το τυπογραφικό λάθος του τίτλου αν έχετε την καλοσύνη.
Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός...
15 Ιουνίου, 2021
βλακακο, εσυ δεν εισαι που ετρωγες πορτα και φολα απο ρενατα και ξαναπηγαινες?
review reaction 3 kosamf
15 Ιουνίου, 2021
Παίζει να είχα πάει μια φορά με Ρενάτα πριν από χρόνια κι άλλη μία σχετικά πρόσφατα, και ήταν άθλιες εμπειρίες αμφότερες. Δεν ξέρω τι εννοείς ότι "έφαγα πόρτα". Περαστικά πάντως.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3