Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Γειά σας, φίλοι μου κ φίλες μου,
μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω καραντίνας να'μαστε κ πάλι στα σπίτια με τα άσπρα φωτιά που πριν μπούμε μέσα κοιτάμε κ πίσω μας για να μην είναι κάνας γνωστός..
Ειχα διαβασει για την Ειρήνη εντυπωσιαστικα κ πήγα τσάρκα, την είδα μου άρεσε εχει ένα φυσιολογικό σωματοτυπο ούτε χοντρή ουτε αδύνατη, οσο πρέπει, δεν είναι γυμνασμένη, είναι κοντά στο 1,75 το ύψος της, άσπρο δέρμα ωραιο προσωπο όχι το εκφυλο το πορνομουτρο αλλά καλό έχει σπυράκια κ είναι κοντά 25 ετών.
Μπήκα μέσα οταν βραδιαζε καθαρός οίκος γενικά με την παλιά την διαρρύθμιση των σπιτιών που έβλεπες διάδρομο κ δεξιά κ αριστερά δωμάτια.
Ο τσάτσος εκεί ευχάριστος τύπος εντυμος φάνηκε κ καλός χαρακτήρας.
Πληρωνο περνάω μέσα στο δώμα, ερχαιτε η Ειρήνη κ από την στιγμή που μπήκε μέσα είναι σαν να βλέπεις μια ταινία σε γρήγορο ρυθμό γδύθηκε γρήγορα, ανέβηκε από πανό μου προκαταρτηκα τιποτα, άρχισε πιπα χωρίς προφυλακτικό δυνατό άγαρμπο σε σημείο να πονάς, δεν έβαζε δόντι αλλά θέλει προσοχή είναι ευαίσθητο σημείο, ίσως να τό έκανε κ επιτιδες για να την διακόψω..οπως κ έγινε.. στην συνέχεια αλλάξαμε 3 στάσεις ενω έλεγε συνέχεια finise, από ελληνικά τίποτα, είπα κάτι λέξεις στα Ελληνικά κ αποσυντονιστηκε, όπα της λέω δεν τα ξέρω κ όλα τα εγκλεζικα το χαρτί στα αγκλικα το λοουερ με ω το πήρα..
Στο τέλος τελειωσα στο στόμα της τα φτύνει στον νηπτηρα δυστηχως..δεν τα κατάπιε επειδή το έχω κ fetix..φορεσε γρήγορα εσώρουχα κ έφυγε.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου, ότι θελεται γράφετε στα σχολεία να είστε όλοι καλά εσείς αλλα κ τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 @.Dod0s, giorgiodelafuentes2, Johnny87 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2021
Κριμα, και ειχα σκοπο να την παρω, οφειλω να πω οτι ειναι απο τις ποιο εμφανισιμες κοπελες εκει γυρω στα μπουρδελα! Να εισαι καλα φιλε μου για την ενημερωση! Να σε ρωτησω κατι ομως, ειχε κοσμο στο σαλονι και βιαζοταν?Χμμμ;
review reaction 1 Ημεδαπος
13 Ιουνίου, 2021
Πριν από εμένα ήταν δύο κ αυτούς τους ξεπεταξε, , όταν ήμουν μέσα αυτό σκέφτηκα κ εγώ ίσως να έχει κόσμο κ βιαζεται αλλά όταν βγήκε κοίταξα κ δεν ήταν κανείς.
Αλλα ακόμα κ κόσμο να είχε η σωστή επαγγελματίας δεν θα βιαζόταν..
14 Ιουνίου, 2021
Η Ειρήνη που λέτε είναι η Ira ?
14 Ιουνίου, 2021
Χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4