Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τσάρκα στη Φύλης σημερα γυρω στις 11 και εφθασα στον οικο. Περασα στο σαλονι και εκει με υποδεχτηκε μια μιλφ τσατσα (αξιογαμευσιμη οπως εχουν πει και αλλοι συναγωνιστες) οπου μου παρουσιασε την Αλίνα.
Η Αλίνα είναι ενα γλυκυτατο Ρωσσιδακι, κατι λιγοτερο απο 30, καυλοφατσα, πετιτ με μεσαιο κωλο και μικρο βυζι. Μαλλι ισιο ξανθο βαμμενο και δερμα καπως μαυρισμενο. Με καυλωσε πολυ το σωμα της και η φατσα της, και με κερδισε η τσαχπινια της.
Εδωσα τον οβολό των 20 και περασα στο δωματιο. Το δωματιο πεντακαθαρο, με μεγαλους καθρεφτες σε καθε τοιχο σχεδον. Μπηκα για ντουζακι, και μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε η Αλινα.
Ειναι πολυ χαμογελαστη και παιχνιδιαρα και κανει προσπαθεια για σοσιαλ. Της ζητησα φιλια και δεχεται αλλα ειναι διστακτικη, εβαλε λιγο γλωσσα αλλα προτιμησε να μου φιλαει τον λαιμο και το αυτι παθιαρικα.
Μετα απο λιγο ξεκινησε ακαποτη πιπα. Η πιπα της ειναι τοσο υγρη και ζεστη που νιωθει σα μουνι. Με καλο ρυθμο και προθυμοτητα. Σε μια φαση κοντευα να χυσω απο την πιπα της αλλα δεν ηθελα να σταματησει να με περιποιειται, της το λεω, και ξεκινησε να μου γλειφει το κονταρι, απο τον χαλινό μεχρι πριν τα αρχιδια πανω και κατω συνεχεια αργα. Αυτο ειναι φοβερη αισθηση και με εστειλε στον 7ο ουρανο, φουλ ηδονικο.
Η ψωλη μου ειχε γινει πετρα. Το καταλαβε και μου ζητησε να την γαμησω. Της ειπα να πεσει στα 4. Περασμα σκουφου. Στηνεται σωστα και εμπειρα. Ειχα θεα το ωραιο κωλαρακι της και μας χαζευα στους καθρεφτες και καυλωνα βλεποντας την τεραστια διαφορα στην σωματικη μας διαπλαση, η Αλίνα ειναι πετιτ και εγω ειμαι στα 2 μετρα και ελαφρως μυωδης. Ξεκιναω την διεισδυση στο μουνι της, στο οποιο δεν ενιωθα καμια στενοτητα η τριβη ουτε εγω ουτε εκεινη, αργοτερα καταλαβα πως εφταιγε η σταση. Στα του αγωνα η Αλινα γαμιεται μονη της πανω σου, εχει ορεξη να κουνηθει πανω στο πουτσο σου. Μετα απο λιγα λεπτα γαμησι την γυρισα σε ιεραποστολικο.
Το μουνι της νιωθει πολυ πιο στενο στο ιεραποστολικο. Της τον χωνω στη τρυπουλα της και νιωθαμε το παχυ καυλι μου να ανοιγει το θεοστενο μουνι της. Την πηδουσα αργα και βαθια, σε καθε διεισδυση της εδινα ολη τη ψωλη μου μεχρι τα αρχιδια. Λογο του οτι εχω ανω κλιση χτυπουσε στο σημειο G της και μου εκανε κατι βογγητα ολο καυλα. Οσο περνουσε η ωρα ανεβαζα ρυθμο και εκεινη επιανε παθιαρικα το κωλομερι μου και το εσπρωχνε προς εκεινη για να της χωνω το καυλι μου πιο βαθια, μεχρι την ριζα. Ημουν ετοιμος να χυσω. Πεφτω ολος πανω της και την ξεσκιζω σαν αγριμι, και στραγγιζω τα αγεννητα παιδια μου μεσα στη μουναρα της.
Λιγο σοσιαλ στο τελος, μου μιλουσε για την πατριδα της και μου ελεγε οτι μοιαζω φατσικα με εναν αλλο πελατη της που ξερει Ρωσσικα.
Μια πολυ τιμια επιλογη που λογικα θα ξαναπροτιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2021
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
themaster
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
158
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, hustler, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού