Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
την αλινα τη ξερω εδω και αρκετο καιρο.
συγκεκριμενα απο τα 27αρια της φωκαιας και κυριως απο τον οροφο και τα σκαλακια.
σχεδον παντα περναω μαζι της οποτε την πετυχαινω. για μενα ειναι ενα αξιολογο vfm.
προσφατα δουλευε στο βεργας 3 αριστερα, λογω καραντινας.

ειναι ενα γλυκουλικο μωρακι κοντου αναστηματος, με ξανθα βαμμενα μαλακια μεχρι τους ωμους.
εχει αδυνατο μοντελε κορμακι προς σκινυ (σολαριουμ) και πολυ μικρα βυζακια που δε με χαλανε καθολου. διαθετει επισης ενα πολυ ωραιο κωλαρακι και το δερμα της ειναι μαλακο και απαλο, το οποιο χαιρεσαι να χαϊδευεις ασταματητα. η φατσουλα της ειναι πολυ γλυκεια και ειναι παντα χαμογελαστη. το χαρακτηριστικο της ειναι το "ΣΤΑ" που λεει παιχνιδιαρικα ανα τακτα διαστηματα σαλοναροντας η' και μεσα στο δωματιο καποιες φορες.
μου εχει εξηγησει οτι στη γλωσσα της σημαινει "τι συμβαινει".

μπαινει το μωρακι μεσα λοιπον και χαιρετιομαστε.
ξεγυμνωνεται, αραζει στο κρεβατι και με περιμενει να γδυθω και εγω με τη σειρα μου.
σκαω διπλα της και ξεκιναμε τα γλωσσοφιλα στα καπακια, με τις γλωσσες μας να παιζουν τρελη μπαλιτσα.
με ξερει καιρο οπως ειπα.

γονατιστοι στο κρεβατι και αφου μπαλαμουτιαζομαστε για καποια λεπτα με βαθια και ρουφηχτα φιλια, ξεκιναει την ακαποτη πιπα, αφου εχει περασει το παπαρι μου με μαντηλακι πρωτα.
τη σταματαω λιγο και ξαπλωνω κανονικα στο κρεβατι. βαζω τα μαξιλαρια πισω στη μεση μου για να ανεβασω λιγο την πλατη μου και να εχω το μωρο φατσα καρτα, ωστε να απολαμβανω καλυτερα την εικονα που με τσιμπουκωνει.
η πιπα της δεν ειναι μαστορικη, αλλα βλεποντας αυτο το μικρο γλυκοπονηρουτσικο μουτρακι να εχει το παπαρι μου στο στομα της και να το ρουφαει, καβλωσα μια χαρα. λογω μεγεθους και παχους να μη μπορει να το παρει ολο και να φτανει μεχρι τη μεση. να της παταω επιτηδες το κεφαλι για πιο βαθια μπασιματα, αλλα να μη μπορει και να πνιγεται. καναμε και λιγο χαβαλε εκει... δε μπορω, οχι μπορεις, ελα λιγο ακομα, αφου γουσταρεις κτλπ. συναμα να χαϊδευω και εγω οτι μπορουσα... βυζακια, πλατη, χερια, προσωπο.

σταματαει, ξαναφιλιομαστε και μου περναει καποτα.
οπως ειμαι ανεβαινει για cow, βαζει τα ποδια της στο κρεβατι και ξεκιναει την ιππασια με βαθια καθισματα πανω στο παπαρι μου το οποιο ειχε γινει καταρτι. ο ηχος να ακουγεται σε ολο το δωματιο και οι κραυγουλες εχουν ξεκινησει να ηχουν στα αυτια μου. να χουφτωνω, να γλυφω τα βυζακια της και τα γλωσσοφιλα να πεφτουν βροχη συναμα.

τη σταματαω, την πιανω αγκαλια και χωρις να βγω απο μεσα της, τη γυριζω σε mission.
ξεκιναω τις βαθιες πουτσες σε αργο-μετριο ρυθμο και φτανω μεχρι τεζα μεσα. το μωρο να εχει ανοιξει τερμα τα ποδια της και να κανει μορφασμους καβλας. να εχει κολλησει πανω μου, να με αγκαλιαζει και να με γλωσσοφιλαει οσο δεν παει. να της πιανω το κεφαλι, να το χαϊδευω σα να ειναι η γκομενα μου και να βλεπω οτι γουσταρει αναλογη φαση. να αλλαζω λιγο τα ποδια της... μια ανοιχτα τερμα, μια και τα δυο στους ωμους μου, μια το ενα μονο, ωστε να υπαρχει και αναλογη ποικιλια στασεων.

τη σταματαω και ξεκιναω γλυφομουνι ωστε να κερδισω λιγο χρονο, αλλα και επειδη ξερω οτι εχει πολυ ωραιο μουνακι για γλωσσοπαιχνιδια.

σταματαω, σηκωνομαι ορθιος στο κρεβατι και τη γυριζω σε doggy.
παιρνει πολυ καλη θεση με ωραιο στησιμο, μπαινω μεσα της και ξεκιναω να δινω πονο. πρωτα σε αργο ρυθμο και στη συνεχεια σε πιο γρηγορο οσο περνουσε ο χρονος. να χαϊδευω και να πιανω το τρομερο κωλαρακι της, να του δινω καποια χαστουκακια και να τη βλεπω απο το διπλανο καθρεφτη, που εκανε παιχνιδι και αυτη με τα ματια. να μπαζοβγαζω λιγο το καβλι μου απο το μουνακι της, να βλεπω την τρυπουλα της ποσο της την εχω ανοιξει και να καβλωνουμε ακομα περισσοτερο κανοντας παιχνιδι με τον καθρεφτη επισης.
καταλαβαινω οτι ειμαι λιγο πριν την εκτοξευση και ξεκιναω να δινω με οσα.
το μωρακι ξεκιναει να βγαζει πλεον δυνατες κραυγες και να πιανει σεντονια. μετα απο μερικα λεπτα σφυροκοπηματος χυνω ανακουφισμενος μεσα της, η οποια κολλησε το κωλαρακι της πανω μου για να στραγγιξω μεχρι και την τελευταια σταγονα.

τελειωνουμε και σηκωνομαι για τα καθαριστικα.
φιλιομαστε, χαιρετιομαστε και ανανεωνουμε για το επομενο ραντεβου.

η τσατσα για το τελος (αρκετα γαμευσιμη μπορω να πω) ηταν ακριβως απ'εξω με το που ανοιξε το μωρο την πορτα για να φυγει.
μαλλον εσκασε ακριβως τη στιγμη εκεινη, που επρεπε για να χτυπησει πορτα.
της την επεσα στεγνα με υπονοουμενο για να ακολουθησει, αλλα δε μου εκανε τη χαρη.
αμα την πετυχω ξανα ομως, θα επιμεινω πιο πολυ.
μαλλον πρεπει να ειναι μαζι με την αννυ σπαρ απο οτι εχω καταλαβει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
papaphilips
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
46.542
Πόντοι:
17.311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, alpula, Επιρρεπής και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2021
Άννυ σπαρ? Χεχε!Χεχε!Χεχε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1