Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη καταδρομική για το φετινό καλοκαίρι μετά το επίσημο άνοιγμα των οίκων ανοχής λοιπόν και ύστερα από ένα χρονοβόρο {πιο αναλυτική τσάρκα πεθαίνεις} ξεποδάριασμα σε συνδιασμό με την υψηλή θερμοκρασία και υγρασία που επικρατούσε καταλήγω καρφί έξω από το ιστορικό διατηρητέο Φυλής 85 !
Πριν ξεκινήσω την ανάβαση της σκάλας και χτυπήσω το κουδούνι πίνω δύο "γουλίτσες" από το ιδρωμένο μπουκαλάκι νερό που είχα αγοράσει λίγο πριν από το πακιστανικό παντοπωλείο στην Φυλής ώστε να ενυδατώσω το αφυδατωμένο μου κορμί...
Τελικά ΔΕΝ χρειάστηκε να χτυπήσω.. προφανώς η υπηρεσία με είδε από το κλειστό κύκλωμα και με περίμενε.. κάθομαι καναπέ και ύστερα από μερικά λεπτά εμφανίζεται η Εβελίνα το γνωστό εκ Ουκρανίας τεφαρίκι... ΔΕΝ πρόλαβε να σαλονάρει καλά καλά δίνω το μπλε παράβολο και περνάω δωμάτιο...
*Αναμονή εντός δωματίου κοντά 15' προηγεῖτο συναγωνιστής, ευτυχώς υπήρχε θέρμανση και πήρα τα πάνω μου... το δωμάτιο πεντακάθαρο {προσπαθήστε και τα υπόλοιπα μέλη που επισκέπτονται τα τσαρδιά να τα διατηρήσουμε καθώς πρέπει διότι στο κάτω κάτω εμείς πηγαίνουμε και οι ίδιοι θα τρώμε στην μάπα την μπίχλα εάν καταλήξουν στάβλοι και τα μετρημένα εναπομείναντα βιώσιμα...}.
Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια σφιχτή αγκαλιά η Εβελίνα!
Ανταλλάξαμε 8-10 κουβεντούλες (για την κινητικότητα των πρώτων ημερών, για το αναμενόμενο κλείσιμο των οίκων το φθινόπωρο κτλ).
**Μια σύντομη περιγραφή της κοπέλας για όσους ΔΕΝ την γνωρίζουν ήδη.. όμορφο ξανθό κορμάκι μετρίου αναστήματος, γύρω στα 37 με 3άρι φτιαγμένο στήθος (όσο πρέπει ΟΧΙ πλαστικούρα), καλοσχηματισμένο κωλαράκι (που δυστυχώς πλέον ΔΕΝ δίνει :( Δάκρυ ), απαλό δέρμα με αρκετά tattoo, όμορφα μάτια κι ένα πολύ όμορφο και αληθινό χαμόγελο! ?

#Στα του αγώνα επικοινωνιακή, υπομονετική, συνεργάσιμη δίχως μα και μου, με σωστή τεχνική στο μπούκι, προκαταρκτικά, άψογη συμμετοχή, πεντακάθαρη (παρά τα συνεχόμενα δωμάτια), με άλλα λόγια μια έμπειρη κοπέλα στο χώρο και σωστή επαγγελματίας που τιμά το 20€ & σέβεται τον πελάτη.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και θα ξανά τιμηθεί.. στανταράκι γαρ.
Φεύγοντας κοντοστάθηκα και αμφιταλαντεύτηκα έξω από το σουβλατζίδικο που τόσες φορές έχω σκεφτεί να τιμήσω αλλά τελικά ποτέ ΔΕΝ πήρα την απόφαση...
***Αλήθεια έχει δοκιμάσει κάποιο μέλος από το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο;;;; ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
msakis
Μέγας
Εγγραφή:
14 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
12.610
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, alpula, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2021
Η Εβελίνα πότε έδινε κώλο?
10 Ιουνίου, 2021
@n.smirni76 την είχα πετύχει στο Άγκυρας κάποιο φεγγάρι και είχε ανακοινωθεί από την υπηρεσία.. αυτός ήταν και ο λόγος που είχα περάσει δωμάτιο μαζί της για πρώτη φορά.
11 Ιουνίου, 2021
Καλή μπουρδελοχρονιά msakis Ναι!Ναι!Ναι!
Αγαπημένη πατούρα η Εβελίνα, φαίνεται τα κωλομέρια της κι η τσιμπουκάρα της σού πήραν τα μυαλά και έψαχνες για θέρμανση Γερο-μύστης στο δωμάτιο. Κι εμένα η πρώτη ριξιά θα είναι στην Εβελίνα.
review reaction 1 msakis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3