Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
επίσκεψη σήμερα στη 2ή βάρδια , πολύς κόσμος στο σαλόνι περίπου 9-10 άτομα , δούλευαν δύο κοπέλες η Ειρήνη και η Άννα (το γνωστό δίδυμο που δούλευε και πριν την καραντίνα, από τότε την είχα βάλει στα προσεχώς την Αννα) οι οποίες ήταν και οι δύο σε δωμάτιο .
Περίμενα κάνα 10λέπτο μέχρι να τις δω , περισσότερο ήθελα να δω την Άννα για να βεβαιωθώ ότι παραμένει καύλα... Πράγματι πιστεύω ότι πολλοί που θα τη δουν θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον , ξανθιά με το μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά , κανονικό σώμα πολύ ωραίο και 3άρι σύν βυζί ελαφρώς πεσμένο λόγω βάρους .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , 25 χρονών μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά , προκαταρκτικά και ειδικά φιλιά στο στόμα καθώς και δάχτυλα ξεχάστε τα... Αλλά μιλάει , μιλάει αρκετά περί ανέμων και υδάτων...δεν είναι και Μπάρμπορα βέβαια αλλά προσπαθεί να κλέψει χρόνο...
Όσο μιλούσαμε έπαιζε τον πούτσο μου και μόλις είδε ότι έχω έρθει σε στύση με ρώτησε πώς θέλω πίπα , έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της αρκετά καλή αλλά για λίγα λεπτά , της είπα να γυρίσει σε 69 να τη γλύψω αλλά μου είπε ότι δε κάνει 69 αλλά αν θέλει να ξαπλώσει και να την γλύψω , αυτό έγινε .
Πέρασμα προφυλακτικού και ερώτηση πως θέλω , της είπα να ανέβει για reverse cow girl και μου είπε αν θέλω κανονικά , οκ της είπα δε θα τα χαλάσουμε , γέλασε και καβάλησε τον πούτσο μου και καθόταν και με κοιτούσε ... τέλος πάντων έπιασα τα κωλομέρια της με τα χέρια μου και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω πάνω στο πούτσο μου , γρήγορα μου είπε να αλλάξουμε στάση όμως , την έστησα στα τέσσερα , καλό στήσιμο , έσκυψα πίσω της και έγλυψα για λίγο πάλι το μουνάκι της και ξαναμπήκα μέσα της για πισωκολλητό , ξαφνικά άρχισε κάτι fake κραυγές και έλεγε έτσι αγάπη γάμα το μουνάκι μου , της ζήτησα μετά απο λίγο κώλο , βρε αγάπη τι κώλο ?που να το βάλεις τώρα αυτό στο κωλαράκι μου... υπονοώντας ότι τον έχω μεγάλο ... τέλος πάντων μου λέει...επιχείρησα να το βάλω στην κωλοτρυπίδα της και ίσα ίσα που μπήκα πετάχτηκε μπροστά , βρε αγάπη αφού σου είπα τον έχεις μεγάλο ... παπαριές να αποφύγει το κωλογαμίσι ήθελε...
Ξενέρωσα και της είπα να μου πάρει πίπα ή να μου κάνει ισπανική και να τελειώσω στα βυζιά της , τελικά με κάτι σαν ισπανική τελείωσα στις βυζάρες της .
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από τέταρτο αλλά να αναφέρω ότι η υπηρεσία λίγο μετά το δεκαλέπτο περίπου τη φώναξε να συντομεύει γιατί μαζεύτηκε πάλι κόσμος , της βάζω ένα σύν της Άννας γιατί δε μου είπε ούτε να βιαστώ ούτε τίποτα..
Δε θα την ξαναπάρω , όμορφη πολύ καύλα κορμί αλλά καμία συμμετοχή , πίπα πολύ μικρής διάρκειας αν και το είχε ενώ απέφυγε πονηρά και το πρωκτικό , ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών μου όπως δηλαδή εγώ είχα φανταστεί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.779
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katourokavlas, alpula, Sevasmiotatos14 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2021
την έβλεπα σήμερα και σκεφτόμουν να των κωλογαμήσω! Τις φοβάμαι τις μοντέλες και κρίμα για το 20αρι σου αλλά με επιβεβαίωσες.έσωσες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1