Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεκεμβριος 2015. Τοτε ειχα γραψει μια διπλη κριτικη για την Ντιανα που τοτε δουλευε στο Ι19ισογειο. Ακολουθησαν καποιες ακομα συνεδριες μαζι της, μου αρεσε πολυ η εμφανιση της και ιδιαιτερα η κωλαρα της. Ολες οι συνευρεσεις μας ειχαν τον ιδιο κοινο παρονομαστη, την τυπικοτητα της μεσα στο δωματιο. Δεν σε φολιαζε, αλλα δεν παραπονιοταν, δεν βιαζοταν, αλλα δεν βελτιωνοταν με τον καιρο. Τοσο, οσο. Αν δεν επιανες δουλεια εσυ ο ιδιος, εκεινη δεν θα εκανε κατι συνταρακτικο για να σε απογειωσει.

Στο σημερα, περαστικος απο κεντρο, ειπα να σταματησω για ενα γρηγορο μανικι, επειδη βρηκα παρκινγκ στον ιδιο δρομο με τον οικο και επειδη ειχα περασει καποιες φορες απτον οικο χωρις να την βρω διαθεσιμη, ηξερα οτι δεν θα ειναι χαμενο δεκαρικο. Ο τσατσος που μοιαζει με σιτεμενο ροκ σταρ τραβελι με εγραψε στα αρχιδια του, η Ντιανα βγαινει απ'το δωματιο, με χαιρεταει και με ρωταει αν θελω να περασω. Την πληρωνω και μπαινω στο μεσα δωματιο, λεγοντας της να μου δωσει 2 λεπτα να πλυθω.
Για την ιστορια, η Ντιανα ειναι μετριοκοντη, με ομορφα ματια, ξανθια με ενα σκατέ - σκατέξανθο χρωμα ομως (το '15 ηταν μαυρομαλλα), εχει αρχισει να γυροφερνει τα 28-30 πλεον σε ηλικια, τα τριαρια κρεμαστα βυζια της εχουν παραπαει χαμηλα (προσωπικα δεν με χαλανε ουτε ετσι) (αλλα ειναι αγελαδα), αλλα ενα πραγμα εμεινε αναλλοιωτο στο χρονο και αυτο ειναι ο ζουμερος και στρογγυλος κωλαρος της.

Το δωματιο βρωμαγε, το ερκοντισιον ηταν κλειστο, ενας σαπιος ανεμιστηρας φυσαγε ζεστο αερα μικροβιων. Συνηθισμενοι οι λοκατζηδες καταδρομεις μεταξουπολεως, δεν πτοουμαι. Γδυνομαι και αφηνω τα ρουχα στο τραπεζακι. πριν προλαβω να κατσω στο κρεβατι εισβαλλει ο τσατσος μεσα στο δωματιο, και με ρωταει αν με εβαλε η κοπελα μεσα...... Χεχε!
Εγω γυρναω προς το μερος του με τα χερια στη μεση και με τον πουτσο μου απειλητικό, και του λεω ειρωνικα "οχι μπηκα μονος μου". Συγχυση στο προσωπο του για 2-3 δευτερολεπτα, πριν προλαβει να αρθρωσει κατι, προλαβαινει και τον καθυσηχαζει η ντιανα στην πορτα και του λεει γελωντας οτι με εβαλε εκεινη. Λαγωνικο ο τυπος.

Βλεποντας με απο κοντα με αναγνωρισε και με αγκαλιασε, ειπαμε δυο τρεις μαλακιες, την ρωτησα γιατι δεν ειναι στο παλιο ποστο, δεν ακουσα καν τι απαντησε γιατι ειχε γδυθει και αρχισα να χουφτωνω τον κωλο της. Τα "προκαταρτικα" της διαρκεσαν οσο διαρκεσαν και οι ενεργειες καθαριοτητας που εκανε ο τσατσος στο δωματιο. Μου βαζει καποτα Χαχαχα!

Η πιπα της απλη, μικρης διαρκειας, με λιγο χαιδεμα αρχιδιων, βλεπω την κωλαρα ομως στον καθρεφτη και της τραβαω τα λαστιχενια βυζια. Ο πουτσος μου παγωτο πυραυλος, βαζει κρεμα και με καβαλαει. Κλασσικα τυπικη συμμετοχη, γαμησα λιγο ετσι μιας και εκανε τον κοπο, αλλα γρηγορα την εβαλα στα 4. Τι κωλαρος, αρρωστια. Προσωπικα, ετσι θελω τον κωλο σε μια γυναικα. Ακριβως ετσι.
Για τα επομενα 7-8 λεπτα, γαμουσα με πολλα rpm το μουνι της με εκεινη να τον τρωει αδιαμαρτυρητα, τα χερια μου δεν αφησαν τα κωλομερια της παρα μονο λιγα δευτερολεπτα που τραβολογησα λιγο τα ταλαιπωρημενα βυζια της. Λιγο πριν ερθει το τελος αρχισε να μου χαιδευει τα αρχιδια για να τελειωσω πιο γρηγορα, αλλα με το ενα χερι μονο να στεκεται, γκρεμιζοταν λιγο απτον ρυθμο που ειχα πιασει, οποτε το χαιδεμα σταματησε και αρχισε βογκητα και βαριες ανασες. Μου ειχαν κοπει τα γονατα τοσα λεπτα σε αυτη τη σταση αλλα τελικα εχυσα ενα λιτρο σπερμα με βαθιες πιστονιες ψιλοιδρωμενος. Χαιρετουρες και πουλο, μου ειπε οτι δουλευει πρωι μεχρι τις 5.

Φευγοντας, παροτι εφχαριστηθηκα, ηξερα οτι οι πιθανοτητες να ξαναπερασω ηταν λιγες. Δεν βελτιωσε τιποτα απο τις υπηρεσιες της τοσα χρονια, οποτε οποιαδηποτε εξελιξη στο μελλον μου φαινεται απιθανη. Αν καποιος θελει να την δοκιμασει, αφου αξιολογησει την (φθειρουσα) εμφανιση της στο σαλονι φυσικα, δεν πιστευω οτι θα φυγει αχυστος, αλλα ειναι αυτο αρκετο για να την επιλεξει, γνωριζοντας οτι μεσα ειναι μεν προθυμη αλλα επιεικως τυπικη;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.296
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, giorgiodelafuentes2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού