Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
άνοιγμα των οίκων και η βόλτα μου έκλεισε σε ένα σπιτάκι που παλιά ήταν απο τα αγαπημένα μου , έχοντας περάσει με τη Σιμόνα πιο πρίν δεν είχα σκοπό να περάσω και δεύτερη φορά και απλά συνέχιζα τη τσάρκα μου για να γράψω την ενημέρωση .
Σήμερα δούλευαν η μικροσκοπική Νέλλη και η Σάντρα ή για την ακρίβεια ένα κακέκτυπο της Σάντρας/Λολίτας ...
Παλιά γνώριμη και αυτή αλλά πια για μένα που τη θυμάμαι πώς ήταν αν και θα ακουστεί σκληρό θα πώ ότι είναι για λύπηση....έχει μείνει σχεδόν η μισή , είναι πάρα πολύ λεπτή πια ενω και μέσα στο δωμάτιο έχει χάσει την ενέργεια της και την επικοινωνία της , παλιά την είχα χαρακτηρίσει μικρή Μπάρμπορα λόγω της τρέλας της...τώρα δέ.
Σχεδόν με παρακάλεσε να περάσω για να κάνει σεφτέ και έβλεπα την απόγνωση της στα μάτια της , μόνο 20 ευρώ δεν ήταν τίποτα μπροστά στις τόσες καλές στιγμές που είχα περάσει μαζί της παλιότερα .
Πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαρήστικα και την περίμενα , δεν άργησε να έρθει , σχεδόν πήδηξε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιομαστε , μετά με φίλησε στο στήθος στη κοιλιά και όλο κατέβαινε προς τα κάτω μέχρι που πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα αρκετά καλή, υγρή,με φτησιμάτα και τον παίρνει βαθιά μέσα της , έχοντας βγάλει το φορεματάκι της και βλέποντας την δεν είχα όρεξη να την γαμισώ και έτσι της είπα να συνεχίσει την πίπα μέχρι να τελειώσω , ανέβασε ένταση και το τελείωμα ήρθε στο πάντα πρόθυμο στοματάκι της .
Σηκώθηκε πλύθηκε γύρισε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο μου είπε ευχαριστώ και έφυγε .
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο τέταρτο , για μιλφάκιδες που τους αρέσουν οι πολύ λεπτές για μία φορά ίσως να είναι καλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.792
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CHRIS1971, GiannisKolobaras, Marcus77 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού