Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άνοιγμα των οίκων μετά από 7 μήνες λοκντάουν και στην πρεμιέρα τους είπα να πάω πρωί ώστε να προλάβω την πολύ κίνηση και να είναι δωμάτια - κοπέλες καθαρά αλλά το ψιλομετάνιωσα. Πολύς κόσμος , πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στα στενά και μέσα στα σπίτια. Κάπου πήρε το αυτί μου και κάτι δημοσιογράφους να μιλάνε με τις τσατσάδες για να γράψουν κανένα άρθρο. Τώρα πολλά σπίτια κλειστά και τα περισσότερα που είναι ανοιχτά δεν έχουν τίποτα το αξιόλογο.

Πέρασα στην Σαμπίνα μιας και είναι γνωστή και καλή από παλιά. Η κοπέλα δηλώνει Ρωσίδα, είναι αρκετά ψηλή , σχετικά σφιχτό σώμα χωρίς περιττά κιλά. Το πρόσωπο της είναι αδιάφορο , δεν θα έλεγα ότι έχει την ρώσικη ομορφιά.
Στο δωμάτιο είναι ξεκινά με φιλιά παντού στο σώμα έως ότου νιώσει στύση και περάσει καπότα. Το στοματικό της δεν θα έλεγα ότι με τρέλανε , αδιάφορο και αυτό. Στα του σεξ δεν λέει όχι σε στάσεις ούτε δυσανασχετεί , ψεύτικα βογγητά όχι όμως υπερβολικά.


Γενικά όπως θα καταλάβατε δεν θα έλεγα ότι ενθουσιάστηκα , αφήνει μια μετριότητα. Επειδή την έχω συναντήσει κατά καιρούς και άλλες
φορές πάντα το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί. Όσον αφορά την καθαριότητα της κοπέλας όπου πάντα το θεωρώ σημαντικό, είναι αρκετά καθαρή και πάντα μετά από κάθε επίσκεψη καθαρίζεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
393
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, EvilPlasma, @.Dod0s και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού