Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά τη Σιμόνα 'εμεινα στην περιοχή. Μ ένα φίλο φάγαμε, οι δυνάμεις μου επέστρεψαν. Κακά τα ψέμματα έχουμε ωραίο κλίμα σε συνδιασμό μ ένα καλό φαγάκι και μια μπυρίτσα το κέφι φτιάχνει στα καπάκια. Ηθέλα να δω τι παίζει στα σπιτάκια που άνοιξαν μετά από τόσο καιρό. Βασικά πήγαινα Κολωνού 30β για ν ακούσω το epic fail: "Ελάτε και πάνω έχει πολύ καλό sex" αλλά έμεινα με την όρεξη γιατί ήταν κλειστό! Έτσι πήγα στο κάτω. Είχε 4-5 άτομα και η κοπέλα ήταν δωμάτιο! Αντε να δούμε σκέφτηκα...Ενας 55+ χρονών έκανε μανούρα για τη μάσκα. Λίγο η ζαλάδα μου από τις μπύρες λίγο ο εκνευρισμός μου, τον κοιτούσα τον κοιτούσα σκεφτόμουν από μέσα μου...να σε φυσίξω να πετάξεις! Αυτήν την ώρα κάνει το ραμολί και με κοιτάει με ύφος! Του κάνω "σσσς" βάζοντας το δάχτυλό μου μπροστά στο στόμα μου (όπως όταν λέμε "ησυχία" και έφυγε! Ρε τον πούστη 2παρά να κράζει, σκάσε ρε άνθρωπε και κάντην αν χαλιέσαι!
Anyway βγαίνει η Ηρα (την έχω δει και πιο παλιά αυτήν)! Με το πορνοτάκουνο 'ηταν στο ύψος μου, μιλάμε θηρίο! Μακρύ μαύρο μαλλί Βυζί μεγάλο φυσικό που λυγίζει από το βάρος του! Έτσι!
Με τατου. Η καραντίνα δεν της έκανε καλό έβαλε κιλά που δεν της πάνε, αλλά με κέρδισε (δεν έκανε κάτι) πολύ το βλέμμα της! Είναι σαν μια κοπελιά που να δουλεύει πχ σε φούρνο ή σε σούπερ μάρκετ και που απλά τρώτε σκάλωμα να την γαμήσετε. Επίσης μου θύμισε shieldmaiden από σειρά με Βίκινγκς. Αnyway μπήκα στο δωμάτιο (δεν το λες κακό, ας πούμε οκ) και έσκασε μύτη και αυτή! Προκαταρκτικά σχεδόν μηδέν, έκανα εγώ κάτι χουφτώματα όπου μπορούσα...Πίπα μέτρια αλλά όπως κοιτούσα τα κωλομέρια της έτσι στητά και κάπως ανοιχτά (pawg φάση) φτιάχτηκα σκεφτόμενος ότι σε λίγο θα σε σκίσω...Την έστησα στα 4 που δεν έκλεψε καθόλου. Μ αρέσει το μακρύ μαλλί στη γυναίκα, μ αρέσει το μαύρο μαλλί και τα τατου! Αυτή τα χει όλα αυτά. Αρχισα να την γαμάω αργά και όλο και πιο γρήγορα, την τον κάρφωνα όλον και μαλλιά, κώλος, βυζιά τραντάζονταν όλα με μένα να την σκίζω αν σκεφτείτε ότι ήταν και η δεύτερη φορά που γαμούσα άρα δεν μπορούσα να τελειώσω και τόσο γρήγορα! Αυτή είπε και κανά 2 του στύλ "γάμα με" "πήδα με" κτλ με μένα στο τέλος να χύνω έχοντας σχεδόν γραπωθεί από τα κωλομέρια της! Ηταν ένα πολύ έντονο γαμήσι με μια μπαμπάτσικη ΚΩΛΑΡΑ που στα 4 είναι καλό θέαμα! Αυτό θα μου μείνει από εκείνη...Γενικά μια φορά με αυτήν δε νομίζω κανένας να θρηνήσει τα λεφτά του! Να γαμάτε καλά εύχομαι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sir Sexy, Paliotsarkadoros, victoriatus και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού