Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 206 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λακωνικη για τα δεδομενα μου κριτικη, μιας συναντησης που θα ξεχασω συντομα.
Η Ναομι ειναι μια μαυρη γαζελα, ψηλη και αρκετα μπαμπατσικη για τα δικα μου δεδομενα, με 2.5αρια βυζια και στρογγυλο προσωπο. Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα δεν υπαρχουν και πολλες μαυρουλες στην πρωινη βαρδια, οποτε ηθελα να δοκιμασω λιγο σικαλεως πριν επιστρεψω στο καλαμποκιου.
Μπαινοντας στο δωματιο η αναμονη μικρη, τα σεντονια καθαρα, ο φωτισμος ελαχιστος (και κοκκινος) και ενας ανεμιστηρας φυσαγε αερα στα αρχιδια μου (δευτερο δωματιο αριστερα οπως μπαινεις). Μπαινει και η μπουλντοζιτσα μεσα, γδυνεται και ερχεται απο πανω μου με καποια γρηγορα επιφανειακα φιλια σε λαιμο, στηθος, κοιλια. Αμεσο περασμα καποτας και μετρια πιπα μικρης διαρκειας χωρις βαθος με λιγο δοντι. Μελατη στυση.
Απο μονη της καθεται στα 4 και τοποθετει την πουτσα μου στο μουνι της, η αισθηση ειναι ψιλοανυπαρκτη, αλλα εκεινη προσπαθει συνεχεια να ανακαθησει για καλυτερες διεισδυσεις και αρκετη συμμετοχη με κουνημα λεκανης και καποια ψευτικα βογκητα. Η θεα δεν με συγκινει ιδιαιτερα και το δερμα της ειναι αρκετα τραχυ, γνωριζοντας τον πουτσο μου ξερω οτι δεν θα εχει επιτυχια αυτη τη σταση.

Εχοντας ηδη φαει το μισο χρονο και εχοντας βαρεθει, ξαπλωνω και της ζηταω να μου την παιξει. Προς τιμην της δεν το εβαλε κατω, και αφου εφτυσε το μουνι της με καβαλησε και προσπαθησε αρκετα να με κανει να χυσω σε αυτη τη σταση, αλλα ειχε κατι ντεκαβλε πανω της το οποιο δεν βοηθουσε ιδιαιτερα. Κοπανιοταν πανω στο πουτσο μου και εγω ηθελα να της πω τι χρωμα να βαψει το ταβανι ενα πραμα. Της ξαναζηταω μαλακια για να χυσω, εκεινη ξεκαβαλαει χωρις να δυσανασχετει, και αρχιζει παλι αυτη τη μετρια πιπα, σε συνδιασμο με μια ατσουμπαλη μαλακια την οποια της διορθωσα. Επειδη οντως προσπαθησε και δεν ηθελα να σκοτωσω αλλο χρονο σε αλλο οικο, εβαλα τα δυνατα μου, αρπαξα ενα βυζι στο ενα χερι και το κεφαλι της με το αλλο, και της εδωσα ενα ψευτοmouthfuck (ειπαμε δεν τον εβαζε βαθια), με αποτελεσμα να χυσω μετα απο καποια λεπτα. Σηκωθηκε, ντυθηκε με αργες κινησεις και εφυγε. Η τσατσα δεν ενοχλησε οση ωρα βασανιζα το πουτσο μεσα στο κοκκινο δωματιο.

Η κοπελα δεν ειναι φολα, αλλα λογω λιγων προκαταρτικων, μετριας πιπας, και ελαχιστης σεξουαλικοτητας, εκανε την εισαγωγη της συναντησης μας αρκετα βαρετη, με εμενα να μην εχω ξεσηκωθει σε κανενα σημειο του σεξ. Στα υπερ της οτι δεν βιαστηκε καθολου, κι ας ακουγαμε κοσμο στο σαλονι να μπαινοβγαινει, και οτι προσπαθησε με οποιον τροπο ειχε να με κανει να μην φυγω αχυστος.
Αυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.993
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού