Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κάποια μέρα μεταξύ 17 Απριλίου και 23 Mαϊου , η Μαρσέλα είναι μια κοπέλα από την Ουκρανία 31 χρονών , ξανθοκάστανη πια , με κανονικό ωραίο κορμί ωραίο κώλο ακόμα πιο ωραία πόδια και 1,5-2 άρι βυζί .
Μπορώ με σιγουριά να πώ ότι ο χρόνος είναι πια μαζί της μίας και κατά τη γνώμη μου σωματικά είναι στα καλύτερα της σε σχέση με το 2014(όχι ότι τότε δεν ήταν ωραία) που η φίλη της η Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα την έφερε για δουλειά , το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι το να μάθει ικανοποιητικά ελληνικά και να βελτιώσει τα αγγλικά της …εκτός αν προσποιείται.
Πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο που είναι από το σαλόνι στα αριστερά , φρεσκάρισμα και μετά από λίγη ώρα ήρθε και η Μαρσέλα , προκαταρκτικά από μεριά της κάποια φιλιά στο λαιμό στο στήθος και κάποια πεταχτά φιλιά , δέχεται δάχτυλα στο μουνάκι της .
Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα έσκυψα ανάμεσα στα δυο της πόδια και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της για αρκετή ώρα μίας και δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά και έδειχνε να της αρέσει . Ξάπλωσα και αφού μου έπαιξε λίγο τον πούτσο πέρασε το προφυλακτικό με το χαρακτηριστικό τρόπο της , βάζει το προφυλακτικό στο στόμα της και το ξεδιπλώνει με τα χείλη της , η πίπα της είναι πολύ καλή με εναλλαγές ρυθμού ενώ κάνει και προσπάθειες να τον πάρει βαθιά .
Της έδειξα να γυρίσει σε στάση 69 όπου έγλυψα το μουνάκι της λίγη ώρα ακόμα ενώ στη συνέχεια με καβάλησε σε ανάποδο caw girl , όπως έχω καταλάβει είναι μια στάση που τη γουστάρει , δεύτερη στάση στα τέσσερα , καλή στάση σώματος ενώ και 3-4 κωλοσκάμπιλα που της έδωσα δεν την ενόχλησαν , τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου καθώς τη γάμαγα χάιδευε τα κωλομέρια μου , μετά από λίγο τελείωσα.
Σηκώθηκα και αυτή μου έδωσε ένα μωρομάντιλο να βγάλω το προφυλακτικό , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά γεμάτα χωρίς καμία βιασύνη , έχει πολύ καλή συμμετοχή παίρνει πρωτοβουλίες , θα ήθελα να αναφέρω για κάποιον που έχει ενδοιασμούς βλέποντας την στο σαλονάρισμα να είναι πολύ χαμηλών τόνων και απόμακρη να μην τον αποθαρρύνει η στάση της και να την δοκιμάσει .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρσέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.118
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, FAT BASTARD, Ημεδαπος και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2021
Καλημέρα, ξέρουμε τι ώρες δουλεύει?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1