Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κάποια μέρα μεταξύ 17 Απριλίου και 23 Mαϊου , η αλήθεια είναι ότι μέσα στα τόσα μπάζα τόσα χρόνια στο Μεταξουργείο υπήρξαν πάντα κοπέλες(πιο παλιά πάρα πολλές τώρα λίγες) που έλεγες μα καλά τι κάνει αυτή εδώ ? Μία από αυτές για μένα είναι η Ντάρια , δεν υπήρξε ποτέ στανταράκι μου απλά μου άρεσε .
Ρε το Νταριάκι 30άρησε και αυτή και έχει φτάσει να είναι από τις πιο παλιές στο Μεταξουργείο και η αλήθεια είναι ότι έχει και αυτή το κοινό της , ξανθοκάστανη Ρουμάνα με κανονικό σώμα 2αράκι ωραίο βυζί πίρσινγκ στον αφαλό και άλλοτε με τα γυαλάκια της άλλοτε χωρίς .
Της έκανε εντύπωση που πέρασα μετά από τόσα χρόνια που δε τη προτιμούσα (δε με διέψευσε βέβαια που το έκανα , μίας και ήμουν ενήμερος για τη πτωτική της πορεία) . Ζήτησα και πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο στο βάθος μετά το κουζινάκι , ένα δωμάτιο που προτιμούσα να περνάω με την Κατερίνα .
Προκαταρτικά δεν υπήρξαν απλά κάνα 5λέπτο μιλούσαμε για αναμνήσεις , κάποια πεταχτά φιλιά στο λαιμό λίγα χουφτώματα και πέρασμα προφυλακτικού , της είπα να ανέβει από πάνω , το έκανε βέβαια πρόθυμα αλλά είναι μία στάση που δεν της αρέσει και γρήγορα ζήτησε να αλλάξουμε , την έστησα στα τέσσερα , καλά στήνεται αλλά δεν είναι για δυνατό σφυροκόπημα , συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση μέχρι που τελείωσα .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 18 λεπτά αλλά βέβαια τα 5 ήταν συζήτηση , ήταν μια επιθυμία μου που πραγματοποιήθηκε και έτσι έκλεισε το κεφάλαιο Ντάρια για μένα , την πήρα μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε μίας και την ήξερα , δε θα την πρότεινα σε κάποιον παρά μόνο σε κάποιον που θέλει μια σχετικά εμφανίσιμη κοπελίτσα χωρίς υπηρεσίες αλλά από την άλλη δε θεωρώ και τα 10 ευρώ πεταμένα μίας και ήταν επιλογή μου και είναι και καλό κορμί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.064
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, Paliotsarkadoros, pistolpit και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού