Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
την εμμανουελα την εχω γαμησει σε αρκετους οικους μιας και παιζει μπαλιτσα σε διαφορους. ειναι απο αλβανια.
την πρωτογνωρισα στα φωκαιας 27αρια (πρωτα οροφος και μετα υποισογειο), μετα στα 11αρια της φιλιππιδου και τελευταια στο φωκαιας 17 οροφος. ανεβαινοντας τα σκαλακια την πετυχα ΚΑΙ εδω λοιπον.
παιζει να την εχω γαμησει σε ολα που εχει δουλεψει τελικα Πλατύ χαμόγελο

ενω στην αρχη η εικονα δε σε πειθει, η καβλαντα και το αισθησιακο στυλακι της στο σαλονι σε τουμπαρει ανετα.
τουλαχιστον ετσι συνεβει με μενα την πρωτη φορα στο φωκαιας 27 οροφο. ειχε βγει γυμνη με ενα ολοσωμο δχτυωτο κορμακι και πανω στα πορνοτακουνα φαινοταν υπερκαβλα. ειχα παθει κοκομπλοκο και απο τοτε την εκανα στανταρακι μου.

ειναι μελαχρινη πλεον, που της παει παρα πολυ και με το καταλληλο μακιγιαζ την ανεβαζει πολλα πορνοlevels για μενα (παλια ηταν ξανθια βαμμενη).
εχει μετρια φατσα με λεπτα και περιεργα ισως για καποιους χαρακτηριστικα που ανετα μπορεις να την πεις και ασχημουλα. προσωπικα δε με χαλαει καθολου, γιατι το πρωτο που κοιταω σε μια κοπελα ειναι το κορμι και μετα η φατσα. εξαιρεση αν ειναι δρακουλας, οπως το μητσοτακεϊκο π.χ. Χαχαχα! επισης εχει ωραια ποδια, μαλακη επιδερμιδα που χαιρεσαι να χαϊδευεις, μικρα φυσικα βυζια σχετικα με το υπολοιπο αδυνατο σωμα της και λιγο ανοιχτη περιφερεια τοσο οσο με ωραιο κωλι.

μπαινοντας στο σαλονι λοιπον, βγαινει με μαυρα εσωρουχα και κατι μαυρες καλτσες μεχρι τον κωλο. βλεπω και μια αλυσιδιτσα γυρω απο τη μεση και με γονατιζει κατευθειαν απο τα αποδυτηρια. εχει χασει καποια κιλακια επισης. καθομαι στον καναπεδακο ευθεια απεναντι με το που μπαινεις και αραζω να τη χαζεψω. ριχνει μια γυροβολια στο στυλο για φουλ πανσιον εικονα και στα καπακια σηκωνομαι, την αγκαλιαζω και της λεω οτι ετσι μελαχρινη και λιγο αδυνατισμενη οπως ειναι, εχει γινει μουναρα (για μενα) και οτι το μαλλι ετσι της παει περισσοτερο απο το ξανθο που ειχε Ουάου καρδιές!.
καταλαβαινω οτι γουσταρει τα κοπλιμεντα και μου σκαει χαμογελο, γερνει πανω μου και πεφτουμε στον καναπε. να την εχω πανω μου, να εχω κεντραρει στο καβλι μου την κωλαρα της και να καβλαντιζομαστε ψιλοχαμουρευτα. κατα τη διαρκεια αυτου του σκηνικου, μπαινανε υποψηφιοι γαμηκουλες. δε σηκωνοταν ομως, τους ελεγε το προγραμμα απο τα ποδια μου και ηταν σαν να τους ψιλοεδιωχνε καπως, γιατι ηξερε πολυ καλα την καταληξη που θα ειχαμε.
οπως και εγινε τελικα.
μετα απο την καβλαντα και τα ψευτοφιλακια που διναμε στον καναπε, σηκωθηκαμε και περασα εγω στο δωματιο, ενω αυτη πηγε να φρεσκαριστει ωστε να μου ερθει. υπ'οψιν λογω κουλοϊου στο σαλονι ελεγε οτι δε δινει φιλια πλεον Χεχε!
στο αυτι της ψιθυρισα πανε κανε μπανιο γιατι θα σε φαω μεσα, μου εσκασε ενα χαμογελακι παλι και μου λεει μην ανησυχεις.

περναω στο δωματιο που ειναι διπλα απο τον καναπε, κανω τις σχετικες ετοιμασιες και περιμενω την καβλα ξεροντας οτι θα περασω σουπερ. σκαει λοιπον δωματιο μεσα στο χαμογελο. αμεσως σηκωνομαι, την πιανω αγκαλια και ριχνουμε ενα φασωμα περιοπης. βαθια γλωσσοφιλα οσο δεν παει, χουφτωματα παντου και ιδιως στην κωλαρα της, δαγκωματα σε πλατη και γλυψιμο βυζιων. οπως ειμαστε ορθιοι πεφτει στα γονατα και ξεκιναει την ακαποτη πιπαρα της. η τυπισσα το κατεχει το αθλημα, αλλα δε μπορει να μου κανει ολοκληρωτικο deepthroat λογω μεγεθους και παχους. πεφτουμε κρεβατι και ορμαει πανω μου συνεχιζοντας την πιπα. στα καπακια τη βαζω σε 69 οπου γευομαι το θεσπεσιο μουνακι της. εχει πανεμορφο μουνακι που το γλυψιμο ειναι must να πω εδω. να γουσταρει γλυψιμο και να εχει σπασμους με καποια τιναγματα.
η πουτσα μου εχει γινει καταρτι πλεον.

σταματαμε απο το 69 και ανεβαινει πανω μου για cow.
ξεκιναει πρωτα σιγα σιγα και οταν ανοιγει το μουνακι της τελειως απο το καβλι μου, βαζει τα ποδια της στο κρεβατι και αρχιζει τα βαθια καθισματα τρωγοντας τον ολο μεχρι ριζα. να την εχω αφησει να κανει παιχνιδι και να της γλυφω τα βυζια. να απολαμβανω τους ηχους που ακουγονται σε ολο το δωματιο απο το κοπανημα της πανω στο καβλι μου, τις καβλωτικες κραυγουλες που βγαζει, αλλα και τη γενικη θεα.
μετα απο καμποση ιπποδρομια και ενω εχει ιδρωσει αισθητα, με σταματαει.
ευτυχως δεν υπηρχαν ασχημες οσμες.

σηκωνομαι ορθιος και τη βαζω σε mission.
μπαινω αργα μεσα της και αυτη να κλεινει ματια και να κανει καποιους μορφασμους, απο την καβλα και ισως και απο το μεγεθος. εχει στενο μουνακι και θελει λιγο προσοχη στην αρχη. ξεκιναω σε αργους ρυθμους και σιγα σιγα ανεβαινω αλλα οχι τερμα γκαζι, γιατι ξερω οτι δεν ειναι για πολυ αγριο σφυροκοπημα. ταυτοχρονα τα γλωσσοφιλα να πεφτουν βροχη και η καβλα μου να ανεβαινει επιπεδο.

για τελευταια σταση τη στηνω στα 4, οπου εκει κανει καποια τσαλιμακια με τη μεση της. δινει μια κληση προς τα αριστερα δηλαδη, ωστε να μην τον τρωει ολο. το ξερω ομως. ορθιος την κραταω γερα απο τα καπουλια και της δινω δυνατες και βαθιες πουτσιες σε μετρια ταχυτητα για να μην πονεσει και να μη με κοψει. πιο παλια που δε με ηξερε καλα και μου το ειχε κανει.
πλεον το παμε καλα το γραμμα καθ'ολη τη διαρκεια του αγωνα.

μετα απο καποια λεπτα doggy και για τελειωμα, ξαπλωνω παλι και της λεω να με πιπωσει οπως αυτη ξερει καλα για να χυσω.
να πω εδω επισης οτι η πιπα της εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με τις πρωτες φορες, που ηταν απλα καλη.
χυνω μεσα στο στομα της, σηκωνεται, τα φτυνει στο νιπτηρα και πλενεται.
σηκωνομαι και εγω για τα καθαριστικα και τελειωνοντας τη φιλαω παλι πριν φυγει.
αγκαλιαζομαστε, χαιρετιομαστε και δινουμε ραντεβου για την επομενη φορα.

θεμα χρονου εννοειται δεν υπηρχε, γιατι η τσατσα ειναι γνωστη και κανουμε και χαβαλε στο σαλονι πριν μπω.

ημερομηνια συνευρεσης λιγο πριν το lockdown.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
papaphilips
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
46.526
Πόντοι:
17.311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , alpula, Επιρρεπής και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2022
την ειδα αβαφτη σε προσφατη τσαρκα και ξενερωσα απιστευτα.
λογικα δε θα τη ξαναπαρω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1