Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 57 10
Μπουρδέλα 117499
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Στο παναθηναϊκο και "γρουσουζικο" αυτο νουμερακι πετυχα την ΣΑΝΤΡΑ.
την ειχα τσεκαρει και σε παλιοτερες τσαρκες μου και πρεπει να την ειχα δει και στο φιλιππιδου 11 οροφος καποια στιγμη αν θυμαμαι καλα, αλλα δε μου εκανε καθολου λογω εξωτερικης εμφανισης τοτε. οχι οτι αλλαξε κατι σημαντικο τωρα, αλλα να'χαμε να λεμε Εμμμμ

γενικως ειναι νταρντανοκατασταση, με γλυκεια φατσουλα σχετικα, μετριου προς ψηλου αναστηματος, με ξανθα βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους, μετρια σε μεγεθος βυζια με πτωση και σε σχεση με το ολο συνολο και καπως λιγο ανοιχτη περιφερεια (ευγενικος).

στο σαλονι την περιμενα επειδη ετοιμαζοταν, γιατι μπηκα με το που ανοιξε ο οικος μολις.
αποφασισα να κανω μια σταση πριν συνεχισω την τσαρκα μου, αλλα και να τη δω επισης για ακομα μια φορα, ετσι για το θεαθηναι πιο πολυ. ημουν κατα 95% σιγουρος οτι δε θα εμπ1.

βγαινει λοιπον μεσα στη γλυκα (fake) με ενα συνολο απο μαυρα (καλα σχετικα θα ελεγα) εσωρουχα, που καλυπτε και την περιφερεια της και κανει και μια γυροβολια, ωστε να τη δω σε φουλ πανσιον εικονα. μεσα στην ερημια της ωρας (μονος μου ακομα στο σαλονι), λιγο η γλυκα και το ψιλοναζι που εβγαζε (fake επισης), λιγο το υψος που πηγε το μυαλο μου οτι θα ξερει τη δουλεια καλα, λιγο του οτι ειχε τσιτωσει και τα βυζια της με το αναλογο σουτιεν και σε συνδιασμο με τα σκοταδια επισης... οοοολο αυτο το σκηνικο με ξεγελασε και ειπα (δε γαμιεται) να περασω ετσι για τον καταλογο (+1), αλλα και για τη δοκιμη πιο πολυ, μιας και τα στανταρακια μου στην 3η βαρδια ειναι ελαχιστα πλεον λογω κουλοϊοκαταστασης.

μεσα λοιπον, ενω την περιμενω με τη σκεψη της γλυκας, του ναζιου, των εσωρουχων κτλπ που μου εβγαλε στο σαλονι, μπαινει και ειναι απλα αδιαφορη. γδυνεται κιολας στα καπακια και το σωμα πεφτει, οπως ηταν το αναμενομενο βεβαια και αποκαλυπτεται η πραγματικοτητα. ψιλοχοντροξενερωνω με την εικονα και αμεσως καταλαβαινω οτι η φαση δεν ειναι gigi τελικα και θα κυμανθουμε σε ρυθμους μετριοτητας επισης... και προς τα κατω ακομα.

παω να την μπαλαμουτιασω λιγο στο ορθιο, αλλα με ξαπλωνει και ξεκιναει κατι "προκαταρκτικα" της πουτσας.
να φιλαει τις ρωγες μου και να με χαϊδευει στο στηθος, αλλα να φαινεται οτι το κανει αδιαφορα και ψυχρα καπως.
της λεω οτι το να μου φιλαει τις ρωγες δε με φτιαχνει καθολου (οντως) και την πιανω να την πασπατεψω και εγω λιγο μπας και αποφυγω αυτην την κωμωδια, αλλα και μπας και δωσει κανα σημα το πανω κεφαλι στο κατω.
παπαρια.
μετα απο λιγο μου λεει για πιπα και ειπα οκ (τι αλλο να πω δηλαδη?), για να μη χασω και αλλο χρονο απο την ηδη ξενερα που ειχα φαει και μου γινει δαχτυλιθρα.

ξεκιναει λοιπον πιπα (κλαμα η φαση), την οποια δεν κατεχει ουτε για αστεια. τον εβαζε μεχρι το πουτσοκεφαλο και μετα γυρνουσε το κεφαλι της κυκλικα, σαν τα κουκλακια-σκυλακια που βαζουνε μερικοι γυφτοι και ταριφες πανω στο ταμπλω του αμαξιου και αναλογα με την ταχυτητα η' το φρεναρισμα, κουνιεται το κεφαλι τους κυκλικα. πηγα να βαλω τα γελια, αλλα λεω αστηνε να δουμε πως θα το παει και πως θα το γυρισει στο sex.
μπορει να το'χει Χαχαχα!

sex λοιπον σε 2 στασεις (ουτε καν 2 ομως).
ανεβαινει πανω και ξεκιναει cow (ας το πουμε), το οποιο ουτε αυτο κατεχει και γενικα με την ακυρη κινηση της, να ειναι τραγελαφικο ολο το σκηνικο. εγω μεσα μου να γελαω και να προσπαθω να εχω καποια καβλωτικη σκεψη απο παλιες συνεδριες, για να κρατησω τη μεχρι τοτε μετρια στυση που ειχα... αλλα παπαρια παλι.
κερδισε το γελιο δυστυχως.
η στυση μου πλεον εχει αρχισει να κανει τσεκιν για τον κατω κοσμο και αφου το καταλαβα για τα καλα, σηκωθηκα και της ειπα να στηθει στα 4, μπας και καταφερω να χυσω και να σηκωθω να φυγω, γιατι περναει η ωρα και θελω να παω παρακατω (σκληρος Χεχε!).
οπως και εγινε τελικα.
σηκωνομαι, την κουμπωνω στα 4 και μετα απο ενα γρηγορο, αχρωμο και ανορεκτικο σφυροκοπημα τη χυνω.

την απαξιω τελειως, βγαζω καποτα στα καπακια και παω νιπτηρα για να πλυθω, να ντυθω και να λακισω οσο πιο γρηγορα γινοταν.
τα κανω ολα ταχυτατα χωρις να την κοιταω και της πεταω ενα ξερο γεια, την ωρα που ανοιγε την πορτα για να φυγει.
αϊ μωρη αχρηστη φλομπα.

για το κλεισιμο, την τσατσα δεν τη γνωριζα και πρεπει να μου χτυπησε καποια στιγμη πορτα η' να φωναξε την αχρηστη, αλλα μεσα σε αυτο το τραγελαφικο σκηνικο, δεν εδωσα σημασια καν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
98
Likes:
47.298
Πόντοι:
21.511
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, alpula, Θέμης88

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2021
"γυρνουσε το κεφαλι της κυκλικα, σαν τα κουκλακια-σκυλακια που βαζουνε μερικοι γυφτοι και ταριφες πανω στο ταμπλω του αμαξιου και αναλογα με την ταχυτητα η' το φρεναρισμα, κουνιεται το κεφαλι τους κυκλικα"
??????
17 Αυγούστου, 2021
@bourdeliaris82
εδω εισαι μαστορα
https://youtu.be/Qnphxxu2C5U
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2