Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κορωνομπουρδελαδα στη Βεργας-Τις γαμησα Ολες


Στην κριτικη αυτη δεν θα βαλω διευθυνσεις,4 μαγαζια ειναι ολα κι ολα,και τα κοριτσια εναλλασονται μεταξυ των ευαγων ιδρυματων πιθανως λογω κοινου ιδιοκτητη.
Η καραντινα νουμερο 2 καλα κρατει,αλλα η ανωμαλια και η διψα μου για φθηνο αγοραιο ερωτα ασβεστη.Δεν εχω ξεμεινει απο γκομενοκαταστασεις,αλλα ο μπουρδελιαρης, ο γνησιος,ο παλιος, ο ορθοδοξος,δεν παει με πορνες για να ξεκαυλωσει,ουτε να αισθανθει λιγες στιγμες επιπλαστης,επιφανειακης και επ αμοιβης στοργη.Γαμαει πουτανες επειδη μπορει,επειδη θελει,επειδη ειναι το χομπυ του τελοσπαντων,οδηγειται απο μια βαθια σκοτεινη αναγκη που πηγαζει απο τα τρισβαθα της ανιερης ψυχης του,επειδη εχει βουτηχτει στα πιο σκοτεινα βαθη της λαγνειας και ακολασιας,επειδη οι φωνες χιλαδων δαιμονων,που ουρλιαζουν νυχθημερον μεσα στο μυαλο του “γαμα τις ολες” δεν λενε να σωπασουν.Η ηλικια και η υγεια μου δεν με κατατάσσουν στις ομαδες υψηλου κινδυνου, οποτε ρισκαρω.Αν ο ιος μεταλλαχθεί και γινουμε ολοι σαρκοβορα ζομπι,η αν ψηφίσουμε τελοσπαντων,αφηνω αυτη την κριτικη παρακαταθηκη για τους επιζωντες,η για οποια μορφη ζωης αναλαβει τα ηνια του πολιτισμου τις επομενες χιλιετηριδες.

Ολα οσα περιγραφω ελαβαν χωρα σε διαστημα περιπου 2.5 μηνων, ωρες πρωινες-μεσημβρινες,αλλωστε τα σπιτια εκει στο παρανομο λειτουργουσαν εν μεσω καραντινας,με φεις κοντρολ απο τις καμερες,και ωραριο 10-6 οπως ενημερωθηκα.

Αλινα Λευκορωσιδα. Η κοπελα ειναι εμφανισιμη γυρω στα 30,οχι κατι το ιδιαιτερο,συμπαθητικο σωμα,κυκλοφορησιμη φατσα,ξανθια με ανοιχτα ματια και ασπρο δερμα.ΓΕλαστη και ευθυμη,ιδρωνει τη φανελα,ρουφαει ακαποτα,γλυφει αρχιδια,παιρνει τα χυσια στο στομα χωρις πολλα πολλα,με την βασικη προυποθεση οτι ειστε καθαροι,περιποιημενοι και ευγενικοι.Περασα ομορφα,δυνατο σημειο η ακουραστη πιπα της κανα 10 λεπτο, που θα με τελειωνε,αλλα ηθελα να την γαμησω οποτε τη διεκοψα για μερικες πουτσιες πριν της τα δωσω στο στομα.

Βερονικα Ρωσιδα(μαλλλον) 60-65αρα πατημενα.Ταξιδι με τη γλωσσα στο κορμακι,πινω ολα τα ζουμακια δηλωσε με σπαστη προφορα,αλλα καλα ελληνικα,η γιαγια της γειτονιας.Προφανως διαπιστωσε οτι εχει ακομα κοινο κατι ανωμαλαρες οπως του λογου μου,γι αυτο και δεν εχει γινει ακομα τσατσα,η δεν εχει αποσυρθει στο χωριο της στη ρωσικη στεππα,να αναλογιστεί τα ποταμια σπερματος και τις ψωλες οσες και τα αστρα του ουρανου, που εχει γευτει στα παρα πολλα χρονια που ειναι στο επαγγελμα.Τελει και χρεη βοηθου παραλληλα και υποδοχης.Δεν εχω ξαναγαμησει τοσο γρια οποτε εκ περιεργειας ορμωμενος εδωσα το παραβολο,επλυνα πουτσο και περιμενα.Τον αρπαξε στο στομα κατευθειαν και του εδωσε και καταλαβε,ειπαμε ειναι εμπειρη.Γλυψιμο παντου,και κωλογλυφαδα για οποιον ενδιαφερεται και πλενει τον κωλο του.Μετα απο κανα 10 λεπτο πιπας,αρχισε να ζοριζεται,οποτε την εστησα ανασκελα και εισεβαλλα στο ξεραμενο σαν την ερημο Γκομπι μουνι της αφου το εφτυσα.Την γαμησα δυνατα προσπαθωντας να μην μου πεσει,δεν μου αρεσε καθολου η αληθεια ειναι,αλλα ηθελα να την ξεκουρασω λιγο πριν της τον ξαναχωσω στο στομα, οπως κι εγινε,της γαμησα το στομα με μανια,οπου της τα εδωσα ολα στις αμυγδαλες,σιγουρα καταπιε τα μισα.Τα αλλα μισα οπως παντα στο νεροχυτη που ξεπλυνε και το στομα της.Μονο για μερακληδες η γεροντακια.

Ειρηνη Ουκρανη σπυριαρα.Η Ειρηνη ειναι ενα νεαρο δροσερο κοριτσι,ψηλη γυρω στο 1.75,με εντονη ακμη ενηλικων στο προσωπο της.Καστανοξανθη με ωραιο σωμα,μεσαια σφιχτια βυζακια και σκληρη σφιχτη κωλαρα.Την εχω καναπαρει προ καραντινας,οπου ηταν παθητικοτατη και αφηνε κυριολεκτικα τα παντα,πλεον ειναι πιο προσεκτικη,δεν αφηνει δαχτυλα,μαλλον επαθε και εμαθε.Ευγενικη και γλυκια με τους ευγενικους και καθαρους,μου γυαλισε καλα το καυλι ακαποτο,εκατσε τον εφαγε αδιαμαρτυρητα ολες τις φορες,και τα πηρε στο στομα και στο λαρυγγι κατοπιν στοματογαμησματος.Λογω κορμαρας και μονο

Ειρηνη Ουκρανη βυζαρου. Συμπαθητικη κοπελα καπου στα 30,κοντουλα,καλο χυμωδες σωμα,χορταστικα βυζια για ρουφηγμα,ευγενικη και γλυκυτατη και περιχαρης.Τονιζω για αλλη μια φορα την καθαριοτητα,την ευγενεια και το να εισαι ευχαριστος.Ρουφαει καλα το καυλι,δεν σταματαει αν δεν της πεις,τον τρωει αβιαστα βογγωντας αλληθοφανως,και φυσικα στραγγιξα στο στομα της την ψωλη μου και τις δυο φορες που την τιμησα.Ορματε παιδια,μαλλον ειναι με 3μηνη βιζα και μετα αντιο.

Αλινα Ρωσιδα.Ομορφη κοπελα 25-30,ωραιο ποδι και κωλος,ωραιο δερμα μοσχομυριστο,μικρο βυζι,γελαστη και γλυκια.Μετρια ακαποτη πιπα,την οποια διακοπτει μονη της για να φορεσει καποτα,εκτος κι αν ζητησεις παραταση.Ωραιο στησιμο στο γαμησι,τον τρωει στοργικα,χυσιμο στη μουναρα της χωρις κλεψιμο,περιμενει να στραγγιξεις.Στο στομα δεν τα παιρνει,κριμα.Με ενημρωσε οτι θα μετακομισει στη Φωκαιας οταν ανοιξουν επισημα οι οικοι.

Αλεξανδρα,Ουκρανη.Αδιαφορη, χοντρη,με απλο προγραμμα,ακαποτο στοματικο.Ηταν ολα μια μετριοτητα,ιδως ημουν κακοκεφος η απλα δεν μου εκανε το κλικ.Την περασα ενα χερι καθαρα για λογους δειγματοληπτικους.Δεν ειναι ασχημη,σε οσους αρεσουν οι χοντρουλες ισως περασουν καλυτερα.

Χοντρη 45-50αρα ονομα δεν θυμαμαι.Τα κανει ολα εκτος κωλου,χοντρη,βυζαρου,πολλα χιλιομετρα στα πηδηχτηρια,θα αναβαθμιστει η υποβαθμιστει σε τσατσα στην επομενη 5ετια σιγουρα.Την ξεσκισα και εγω και ο προηγουμενος συναγωνιστης αρκετη ωρα,,φυσικα της εδωκα ολα στο στομα.Για μερακληδες.

Ας με συμπαθα καποια αν την παρελειψα,εαν τη θυμηθω η εαν γαμησω καμια καινουργια,θα επανελθω για νεα κριτικη.


Αστρικη ημερομηνια 3564,
Ανακτησαμε αυτο το μηνυμα απο εναν ξεχασμενο και αρχαιο σερβερ,των ανθρωπων του 21ου αιωνα.Θα προωθηθει στον υπευθυνο αρχειοθετησης αρχαιοτητων στον τομεα ερωτικες συνηθειες των ανθρωπων προ αποκαλυψης covid 19.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
2.223
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Milfomaniac, n.smirni76, Επιρρεπής και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2021
Συγχαρητήρια αδερφέ, αναλυτικοτατος και μέγας ακαποτολογος. Ένας από τους λόγους που έγινα μέλος σε αυτό το site είναι αυτες οι κριτικές! Ευγε!
review reaction 1 review reaction 2 Milfomaniac, jik, The Keeper
13 Απριλίου, 2021
Μάλλον η δεύτερη Ειρήνη είναι η Αναστασία κι εκ παραδρομής έγραψες το όνομα Ειρήνη δις.
review reaction 1 review reaction 4 jik, The Keeper
13 Απριλίου, 2021
Είσαι θεούλης. Γαμώ τις περιγραφές. Αν και βόρειος τις έχω πάρει όλες εκτός μιας.
review reaction 1 The Keeper
13 Απριλίου, 2021
Αναστασία δεν έχεις πάρει???
13 Απριλίου, 2021
Jik ο τρισμέγιστος.
Η επιστροφή.
Ο δικαστής σας. Ναι! Ναι! Ναι!
review reaction 1 jik
13 Απριλίου, 2021
Και πολύ καλά έκανες που τις πήρες όλες, φίλε μου ! Αν μπορείς, κάνε το καί πάλι..... διότι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι " δια της επαναλήψεως επέρχεται η τελειοτης " .
review reaction 1 jik
13 Απριλίου, 2021
Με τα ονόματα ίσως παιδιά να έχει γινει κάνα λαθάκι, στις περιγραφές είμαι καλύτερος, ονόματα ξεχνάω, κωλους ποτε!
13 Απριλίου, 2021
Τη Ντινα την Αγρινιωτισσα δε βλεπω στη λιστα. Δεν τολμησες ????? Η μηπως ειναι η τελευταια χοντρη που περιγραφεις????
review reaction 1 jik
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8