Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
μετα απο το περας τις 12.00 ωρας βραδυνη και το κλεισιμο ολης της φηλης τα πραγματα αρχισαν να μοιαζουν σκουρα. οποτε πηρα την μοτο και κατεβηκα μεχρι την λιοσιων μπας και...

το σπιτι αυτο ηταν το πρωτο που μπηκα και η σχετικα καλη εμφανιση της κοπελας και σε προσωπο αλλα και σωμα,εχει μακρυ μαλλι μαυρο απο ρωμη (ετσι ειπε) και μετα την λεξη κλειδι "κολαρακι" ημουν σιγουρος οτι εκει θα καταλυξω τελικα. και εστι εγινε, 3-4 μαγαζια γυρισα και κατεληξα εκει.

μπαινωντας στο σπιτι πρωτη φορα η κοπελα αφου παρουσιαστικε η ιδια μου ειπε τα γνωστα, ελα θα περασουμε καλα και τα σχετικα.

οποτε μπηκα μεσα περιμενωντας μια κοπελα οπου τουλαχιστον θα εδειχνε καποιο ενδιαφερον.

χωρις να ειναι λοιπον αδιαφορη ειχε μια συμπεριφορα δημοσιου υπαλληλου.να σε εξηπηρετισουμε δηλαδη αλλα μην τρελαθουμε κιολας...

η πιπα της ενω θα μπορουσε να ειναι πολυ καλητερη, για λιγα δευτερολεπτα ηταν οπως επρεπε μετα αρχισε κατι περισσοτερο σαν μ@λ@κι@ παρα πιπα και μετα απο 1,5 λεπτο μου λεει ελα.

της λεω δεν ειμαι ετοιμος ακομα, συνεχεισε λιγο ακομα και μετα.

(ψιλοσπαζομαι με τετοιες καταστασης γιατι δεν υπαρχει που δεν υπαρχει χημεια στον αγοραιο ερωτα, εαν ερχισουν και τετοια...)

τελος παντος μετα προχωραμε σε ιεραποστολικο και σχεδον αμεσως της λεω οτι μετα θα μπω απο πισω της. τοτε οχι με ασχημο τροπο αρχισε (επισης) οχι απο πισω κλπ. μα ετσι μου ειπες εξω της λεω. ναι μου λεει αλλο εξω αλλο μεσα, μου λεει. εχεις μεγαλη π**** και θα ποναω.

ελα της λεω λιγο για να τελειωσω..τελος παντων μετα απο κανα λεπτο την γυρνω στα τεσσερα για να γινει το παιχνιδι αλλα μιας το αλλο σκινικο μεχρι τωρα μιας και η κουραση απο ολη τη μερα δεν ημουν σε πληρη στηση και δεν καταφερα να μπω απο πισω.

πηγα να μπω απο μ**** αλλα ειχα ηδη ξενερωση.

οποτε της ειπαν να με τελειωσει με πιπα. οχι μου λεει εγω οχι πιπα ετσι τωρα. φερε αλλο προφυλακτικο της λεω. μου λεει για να φερω αλλο πρεπει να δωσεις αλλα 20€.καλα λεω μπλεξαμε..

οποτε το βγαζω και της λεω συνεχισε μ@λ@κι@ και οκ. και ετσι και εγινε.

εαν ημουν πιο απαιτητικος απεναντι στην κοπελα ενδεχομενος να ειχαν παει ολα καλητερα, αλλα εαν δεν εχει απο μονη της η κοπελα διαθεση να σε εξηπηρετισει σπαζωμαι.

δεν ξερω εαν ηταν το περασμενο της ωρας η εαν ειχε καποιο λογο να ειναι ετσι αλλα γενικα δεν λεει.παρολα αυτα εδειξα καλη διαθεση μολις τελειωσαμε και της ειπα οτι θα παω καποια αλλη φορα να περασουμε καλα και μου ξαναειπε εσυ εχεις μεγαλη π**** δεν μπορω.

φευγοντας αναρωτιωμουν εαν πραγματικατο εχω μεγαλο η εαν τρωμε δουλεμα...

εαν θα ξαναπηγαινα ? εαν σε αλλη εξορμιση δεν εβρισκα τιποτε αλλο και ημουν τουρμπο (για να μην υπαρχει περιπτωση να εχουμε τα ιδια, ναι θα πηγαινα και με αλλο αερα πια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού