Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η καριέρα ενός μπουρδελιάρη είναι γεμάτη από συγκινήσεις, ήχους, συναισθήματα και εικόνες. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχουν και αμέτρητες στιγμές. Είναι οι καλές στιγμές, είναι και οι κακές στιγμές. Οι δεύτερες είναι γνωστές, στην αργκό της πιάτσας, ως φόλες.
Δεν είναι δυνατόν να έχει υπάρξει μπουρδελιάρης, σε αυτό τον κόσμο, ο οποίος να μην έχει γευθεί την πικρή γεύση της φόλας. Μια άνοστη γεύση, η οποία αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι στο καυλί και στην ψυχή.
Η φόλα είναι γροθιά στο στομάχι του γαμιά, είναι κλωτσιά στο καλάμι του επιβήτορα και μαχαιριά στο στήθος του βατευτή. Είναι σημάδι και γνώση, ταυτόχρονα, η οποία χρησιμεύει ως οδηγός επιβίωσης για τα επερχόμενα γαμήσια. Ένα αρνητικό πρόσημο, το οποίο σε κάνει πιο έμπειρο και πιο σοφό, στην ερωτική ζωή.
Υπάρχουν πολλές και διαβαθμισμένες φόλες. Κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την τοποθεσία που την τρως, την κοπέλα που στην κερνάει, τα χρήματα που σου στοίχισε και τις μεγάλες προσδοκίες που είχες, πριν την φας.
Είναι, όμως, κάποιες φόλες, οι οποίες επισκιάζουν όλες τις υπόλοιπες. Αυτές, οι οποίες ανάλογα με την δυναμική τους, χαρακτηρίζονται ως Φόλες της Δεκαετίας. Μία από αυτές έφαγα και εγώ και παρακάτω σας παραθέτω την ιστορία της:
Ήταν το προτελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 17:00, όταν έφτασα στην Φυλής. Κατέβηκα βιαστικά από την μηχανή και άρχισα να μπαινοβγαίνω στα σπίτια. Δεν έψαχνα κάτι το ιδιαίτερο, εκείνο το απόγευμά, ούτε και ψηνόμουν για extreme πρόγραμμα. Ήθελα να περάσω απλώς με μια κοπέλα, την οποία να μην είχα γαμήσει ξανά στο παρελθόν.
Μην έχοντας αρκετό χρόνο στην διάθεσή μου, καθώς δούλευα το βράδυ, κατέληξα στο Φυλής 71Β, οπού εκεί βρίσκονταν η Λίζα. Μοντελοειδές κοπέλα, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα, με μικρό βυζί και καλό κώλο. Είναι γεμάτη τατουάζ, δεν μιλάει γρι ελληνικά και το πρόγραμμα που προσφέρει είναι νορμάλ και αποστειρωμένο.
Την είχα δει πριν από ενάμιση χρόνο, περίπου, στην μοντέλο-αλυσίδα, αλλά δεν είχα περάσει μαζί της, στο δωμάτιο. Το ένστικτό μου, τότε, δεν με άφησε να περάσω μαζί της και μου έλεγε ότι επρόκειτο για φόλα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις αρνητικές κριτικές που άρχισαν να ανεβαίνουν στο site.
Κατά την διάρκεια του σαλοναρίσματος, βλέποντας πόσο όμορφη είναι, το σκέφτηκα ξανά και αποφάσισα να περάσω μαζί της. Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν ήθελα κάτι το ιδιαίτερο στο σεξ και σε συνδυασμό με κάποιες σποραδικές θετικές κριτικές, πλήρωσα τελικά την τσατσά, η οποία μου υπέδειξε το δωμάτιο που έπρεπε να μπω.
Παρατηρώντας την, είδα ότι φορούσε μία μάσκα προσώπου, στο ύψος του λαιμού της. Μια παρατήρηση, την οποία δεν εκτίμησα σωστά, καθώς ήταν εμφανή σημάδι για την φόλα που θα με κερνούσε και την οποία είχα την δυνατότητα να αποφύγω.
Μπήκα στο δωμάτιο, γδύθηκα και την περίμενα γυμνός, στο κρεβάτι. Μετά από λίγα λεπτά, η πόρτα του δωματίου άνοιξε και η Λίζα πέρασε μέσα, χωρίς να μπορώ να πω, με βεβαιότητα, ότι με καλησπέρισε.
Έκατσε δίπλα μου, χωρίς να κάνει κίνηση για προκαταρκτικά. Έβγαλε το προφυλακτικό, το πέρασε σε πεσμένο καυλί και άρχισε μια πίπα, η οποία ίσα που έπιανε την βάση και χωρίς να με αγγίζει καθόλου.
Η φόλα ήταν καλπάζουσα και επιθετική, της τάξεως των 7 Μποφόρ. Προσπάθησα να την αναχαιτίσω, λέγοντας της να γυρίσει στα τέσσερα, για πισωκολλητό. Η Λίζα υπάκουσε, στήθηκε και ανέβασε την μάσκα στο πρόσωπό της.
Της είπα πως δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό και την παρότρυνα να την βγάλει. Αυτή, αμετάπειστη, μου αρνήθηκε, λέγοντάς μου ότι υπάρχει νόμος και ότι θα της επιβάλλουν πρόστιμο 1.000 ευρώ. Δεν το συνέχισα και άρχισα να την σφυροκοπάω δυνατά, με σκοπό να χύσω γρήγορα και να φύγω.
Μόλις ξεκίνησα να χύνω, έκανε το εξής αμίμητο: Ξάπλωσε απότομα, βγάζοντάς με από μέσα της ακαριαία, ενώ έχυνα ακόμα. Έμεινα μαλάκας, καθώς ήταν από τις στιγμές, τις οποίες νόμιζες ότι τα έχεις δει και τα έχεις πάθει όλα στην πορνό-καριέρα σου.
Σαν να μην έφθανε αυτό, φόρεσε το εσώρουχό της και έφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας, χτυπώντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της.
Νευρίασα τόσο πολύ, που σκέφτηκα να μπω στην κουζίνα και να την αρπάξω. Ευτυχώς, επικράτησε η φωνή της λογικής και έδωσα τόπο στην οργή. Έφυγα από το μπουρδέλο χωρίς να χαιρετίσω και πήγα ξενερωμένος στην δουλειά.
Σαν επίλογο, θα ήθελα να σχολιάσω και να επισημάνω το εξής: Το νορμάλ πρόγραμμα, σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, λόγω του Covid-19, όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση, η απολύμανση των χεριών και η μάσκα στο πρόσωπο, είναι η χαρά της κάθε ξεπέτας και η ονείρωξη της κάθε φόλας. Όσον αφορά την Λίζα; Της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
info@123
Μέγας
Εγγραφή:
23 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
11.172
Πόντοι:
3.506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 olddog, alpula, Ahotone και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2020
Έχοντας ως γνώμονα ήδη πως είχες να κάνεις με παγόβουνο φίλε,δε θεωρώ σοφό πως ξεκίνησες διάλογο με τη λίζα για τη μάσκα.

Θα μπορούσες να την εκνευρίσεις να εκνευριστείς κι εσύ και να χάσεις όρεξη χρόνο χρήμα σε μια ούτως η άλλως ξεπέτα.

Έχω περάσει 3 φορές με τη Λίζα άκυρες μεταξύ τους.

Η 1η έγινε όταν η Λίζα ήταν εντελώς καινούργια και κανείς δεν είχε γνώση σε τι θα εξελιχθεί.Μου έκανε εντύπωση που ενώ είδα την κοπέλα στο σαλόνι μόνο με ένα βρακάκι όταν μπήκε στο δωμάτιο φορούσε και μαύρες ζαρτιέρες χωρίς να έχω πει εγώ κάτι.
Έίπα μέσα μου "έλα Χριστός" και απόλαυσα αυτή τη λεπτομέρεια μια και γουστάρω ζαρτιέρες ειδικα μαυρες σε ξανθιες γκομεναρες
Πρόσεξα ότι έκανε καλή πίπα κάθησε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και έχυσα καλά οπότε...

Μετά από κανα μηνα έκανα τη μαλακία και πέρασα 2η φορά μαζί της.Εκεί όταν μπήκε στο δωμάτιο μου υπέδειξε με νεύρα να ξαπλώσω μου πήρε μια βιαστική πίπα και στήθηκε στα 4 για ένα γρήγορο που αν δεν είχα πολλές καύλες δε θα τελείωνα ποτέ(υπό νορμαλ συνθήκες)
Μετά από αυτό της έριξα ένα πανηγυρικό Χ ώσπου...μετά από κανα χρόνο κι αφού είχα φουλ νεύρα και καύλες ήθελα μια πουτάνα να μου φερθεί χάλια,να με απαξιώσει...να ναι έπιπλο να ναι φολάρα...ήθελα να γαμήσω μούφα...κι έτσι πήρα Λίζα.
Μπήκε ψυχρή ψυχρή πήγα να πιάσω βυζί και είπε κάτι σα βρισιές μάλλον στη γλώσσα της.Μετά από σύντομη πίπα την έβαλα στο πλάι και άρχισα να γαμάω το μουνί της ενώ στη φάτσα της έβλεπα ζωγραφισμένη αηδία και αποστροφή.
Τελικά άρχισα να χύνω και μόλις η πούτσα έριξε τη δεύτερη ριπή η λίζα είχε τραβηχτεί και είχε φύγει από το κρεβάτι...έχυνα ακόμη ενω εκείνη έφευγε με μίσος από το δωμάτιο.
Πολύ γνωστή φόλα λοιπόν που καλά θα είναι όποιος πάει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένος τι θα αντιμετωπίσει...
T
troubaman
30 Δεκεμβρίου, 2020
Εύχεσαι να τη βρουν "παγωμένη"; Εγώ σου εύχομαι από καρδιάς να μη σηκώσεις ποτέ το κεφάλι σου από τα σκατά Γερο-μύστης
31 Δεκεμβρίου, 2020
Λίζα εσύ;
03 Ιανουαρίου, 2021
Φολαρα αλλα ομορφη
05 Ιανουαρίου, 2021
Μυστες τα εχουμε πει αμετρητες φορες για τη Λιζα φολα τι στον μπουτσο και της δινουμε ακομα αξια.
Το κοριτσι ενταξει φολαρα φωναζει απο το σαλονι δε χρειαζεται να μπουμε μεσα για να το διαπιστωσουμε.
Ουτε χρειαζεται να της ευχομαστε να τη βρουμε παγωμενη για τον απλουστατο λογο. Ειναι ειδη ενα παγωμενο ατομο.
Να ειναι καλα στην υγεια της και μακρια και αγαπημενοι.
07 Ιανουαρίου, 2021
Υπακουμε τυφλα στο φολενστικτο, δεν πατάμε σε πουτανες που βρωμάνε φόλα από μακρυά. Γι αυτό κι εγώ έχω ξεσκίσει τα στάνταρ σκιά, επειδή ξέρω θα περάσω καλά. Όσο για τον covid, είχα ευχάριστες εμπειρίες σε φυλης κ Λιοσίων με μη φόλες, δεν φταιει αυτό.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6