Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Περασα να δω τις κοπελες που ελεγε το προγραμμα, τελικα δεν ισχυε αυτο που εγραφε και ηταν εκει η Αλεξανδρα.
Χαριτωμενη μελαχρινη πιτσιρικα με ωραια βυζακια και το σωμα της αν και προς το γεματουλικο, σφιχτο λογω ηλικιας.
Περασα με την τσατσα να μου λεει στην αρχη φουλ + πρωκτικο, μετα που της ειπα οτι θελω αυταρχικο ειπε ή πρωκτικο ή αυταρχικο (δεν με νοιαζει, ετσι κι αλλιως δεν θα την γαμαγα), οταν εφευγα ακουσα που ελεγε στο σαλονι προγραμμα φουλ χωρις πρωκτικο - οτι ναναι η τσατσα.
Μπηκα στο δωματιο και της ειπα οτι θα κανω μπανιο και θα ειμαι ετοιμος σε 3'. Τοτε με στραβωκοιταξε η τσα2 και μου ειπε: α, θες και μπανιο; και πηγε κι εφερε μια πετσετα. Περιμενα πανω απο 15', σε καποια φαση μπηκε μεσα και μου προτεινε να παω με μια αλλη κοπελα που μολις ηρθε. Εδωσα αρνητικη απαντηση και περιμενα. Να σημειωσω οτι η τηλεοραση δεν επαιζε κατι και η ντουζιερα θελει ενα σερβις.
Ηρθε μεσα η Αλεξανδρα και αρχισε να πηγαινει προς το κομοδινο και να γδυνεται. Οταν τα καταφερε γυρισε και με κοιταγε. Αρχισα να της γλυφω τα βυζια, στητα γεματα νεανικα βυζια, και μετα ανεβηκαμε στο κρεβατι. Μου επιανε τον πουτσο, της σαλιωσα το δαχτυλο για να το βαλει αλλα δεν χαμπαριαζε και πολυ. Υστερα απο λιγο της φορεσα το στραπ και προσπαθησαμε στα 4. Δεν τα καταφερε, οποτε της ειπα να ξαπλωσει και εκατσα πανω της. Εκει η κατασταση ηταν ωραια, βυζαρες, προσωπακι γλυκο και υστερα απο λιγο εχυσα πανω στα βυζια.
Απο επικοινωνια η κοπελα δεν τα παει καθολου καλα με τα αγγλικα αλλα προσπαθει μεχρι ενα σημειο. Η συναντηση εγινε 01 Νοεμβρη.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kotsos81, perseas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού