Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 167 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια το μεσημερι και ο δρομος μου με εβγαλε στο μαγαζι που ειναι η Ζανα που τοσα και τοσα εχω διαβασει εδω μεσα. Μιας και λατρης των ωριμων κυριων εψαχνα την ευκαιρια εδω και μερες να παω να την επισκεφθω.

Ανοιξα την πορτα και με υποδεχθηκε η ευγενικη τσατσα. "θα περασεις?'" με ρωτησε? "Η Ζανα ειναι" μου λεει και να σου βγαινει απο πισω της. Ψηλη, αρχοντισσα, περιποιημενη, με τα ψηλοτακουνα της,

το αραχνουφαντο κορμακι της με κορδονι απο πισω. Μου σκαει ενα χαμογελο ολο νοημα και της λεω "Φυσικα και θα περασω" . Μεχρι να γδυθω να τη στο δωματιο. Της ειπα για ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα και της αρεσε πολυ."Με λενε η βασιλισσα της πιπας" μου ειπε και χαμογελασε.Ξεκινησε με χαδια και φιλια παντου και με φοβερα γλωσσοφιλα.Τον πηρε ολο μεσα στο στομα της και ξεκινησε το απιστευτο τσ....... ενω εγω της εγλειφα το πεντακαθαρο μου..... της. Η γυναικα δεν παιζεται. Μετα αρχιζε να με γλυφει στα αρ....... και κατεβηκε πιο κατω στην κο......ιδα μου. Με τρελανε.Μετα ανεβαινει επανω μου μου γυρναει την πλατη της και ξεκιναει ενα δυνατο ροντεο ολο χαρη. Της χτυπαγα με λυσσα τα κολ.....ερια καμια δεκαρια φορες μεχρι που μου ζητησε ευγενικοτατα να κανω πιο σιγα γιατι την ποναγα. Μετα με βαζει στα γονατα στο κρεβατι και αφου εβγαλε το λαστιχο ξεκινησε την τελειωτικη πι.... Σε ενα με δυο λεπτα της τα εδωσα ολα στο στομα και μου τον αφησε μετα απο ενα λεπτο οταν βεβαιωθηκε οτι μου τα ειχε παρει ολα. Σηκωθηκε, πλυθηκε με σαπουνι μπροστα μου παντου (στομα και μ....) και μου ειπε οτι ειναι καθε πρωι εδω και οτι για μερικες ημερες θα ειναι και απογευματα στο διπλανο μαγαζι γιατι θα φυγει η κοπελα για την πατριδα της και θα κανει την βαρδια της η Ζανα. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΤΕΛΕΙΑ.

Μ Π Ρ Α Β Ο Ζ Α Ν Α

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
35
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού