Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 46 10
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ειχα πολυ καιρο να δω τι εχει στη νυχτερινη βαρδια και ετσι κατεληξα στο μεταξουργειο μετα τις 11 το βραδυ.η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ μεγαλη απογοητευση.Εν ολιγης,γεματο ευτροφες πατσαβουρες αλβανογυφτικης καταγωγης κατα το πληστον.Μετα τις ψευτολατινες ,ψευτορωσιδες κλπ κλπ πετυχα και ψευτοολλανδεζα παρακαλω,αλβανικης καταγωγης ,παραπερα υπηρχαν,τσατσαδες που ανοιγαν την πορτα,σε δωματιο που ειναι φορα παρτιδα στο σαλονι,γιατι περασαν τα 10 λεπτα,και σαφως ο φιλος την εστειλε στο διαολο κ ακομη παραπερα.και ηρθε και το κερασακι στη τουρτα καθως ειπα να καταθεσω το 10αρικο σε καποια οσο γινεται πιο αξιοπρεπεις εμφανησης κοπελα.
Μετα τη μεγαλοπρεπη φολα που εφαγα στο Περδίκκα 1 απο την αλβανιδα μπιανκα Θυμός.μετα απο μια καλη εμπειρια με την μπελλα στο κολωνου 27α,ΈρωταςΈρωτας,ξαναηρθε σαφως η σειρα να φαω αλλη μια πολυ μεγαλη φολα απο την μαρια στο εν λογω μπουρδελοοικο.το οποιο ειναι καθως μπαινεις μεσα δεξια υπογειο.
Ξεκιναμε με τον τσατσο να μου παρουσιαζει τη μαρια,ρωσιδα λεει,που πολυ αμφιβαλλω,με την πρωτη ματια φαινοταν καπως γλυκουλα,χαμογελαστη και ψιλοομορφουλα,οκ λεω αντε να δοκιμασω.παω στο δωματιο κ περιμενα πανω απο 10-15 λεπτα σα το μαλακα Γερο-μύστης,ανευ λογου,δεν ειχε αλλο δωματιο και το ακουγα απ εξω που ερχοταν κοσμος και σαλοναριζε.Ερχεται στο δωματιο,με το τσιγαρο αναμενο και στην αρχη του κιολας,το σβηνει μετα απο 2-3 λεπτα αφου μαλακιζοταν στο καθρεφτη και γυρναεικαι μου λεει εγω δεν κανω απο πανω ΜαλακίαΜαλακία,καλα αρχισαμε.Αγαρμπο περασμα προφυλακτικου,αθλια πιπα 3-4 δευτερολεπτων,,την εβαλα στα 4 την πηδαγα ποση ωρα αλλα ειχα ξενερωσει τοσο που δεν παιζει να τελειωνα ουτε μεχρι το πρωι.Στη τελικη της ειπα να μου το παιξει και σ αυτο αχρηστη ηταν φυσικα,την αφησα να μου τον παιζει ποση ωρα ,βριζοντας φυσικα στα ρωσικα,στα αλβανικα ,στα αργεντινικα κοποια αλλη γλωσσα ηξερε ,με τα χιλια ζορια τελειωσα αλλα πραγματα τικα το χαρηκα που της κουλαθηκαν και τα δυο χερια να τον παιζει και να μην τελειωνω Ναι!
Συμπερασματικα εννοειται οτι δεν θα την ξαναδω ακομα και να με πληρωσει αυτη.Μια ακομα σκατοεμπειρια απο τις πολλες αχρηστες,βρωμιαρες, αλβανιδες που κυκλοφορουν..εγω προσωπικα θα κανω καιρο να ξαναπατησω στα μπουρδελα η αν θα παω επιλεκτικα και σε δοκιμασμενες.καλυτερα HOMEWORK Μαλακία στο σπιτι και αν πεινασω παιρνω κ 2 σουβλακια και ξανασυνεχιζω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2020
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
179
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 claimain, paparotriftoulas, SEXTYRHOON και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2020
φορούσε και τα fila τα disruptor τύπε; Γλώσσα
K
kostasfrg
24 Οκτωβρίου, 2020
κατι παντοφλες φορουσε που τις ειχε αγορασει απο κανα πανηγυρι στη χωρα της,αν ειδα κ καλα
25 Οκτωβρίου, 2020
Δικέ μου μια χαρά τα έχωσες , έχω πάει κι εγώ με τη Μαρία και παρατήρησα ότι είναι πολύ των δημοσίων σχέσεων με τους πακιστανούς, μιλάμε για πολύ κουβεντολόι.. Την πέτυχα να την έχουν αγκαλιά στο σαλόνι 2-3 ονοματέοι και να τα λένε και άλλοι 6 να κάθονται και να γελάνε στον ξύλινο καναπέ. Μπαίνει τέλος πάντων στο δωμάτιο, ούτε καν θυμάμαι τι πίπα μού έκανε κτλ, έχουν σβηστεί απ' τη μνήμη μου, η μοναδική ανάμνηση να τη γαμάω στο πλάι ρομποτικά και να κάνω το σταυρό μου που κατάφερα να τελειώσω για να μην πάει τελείως χαμένο το δεκάρικο. Για το τσιγάρο που είπες όντως έφερε τσιγαριά μες στο δωμάτιο,η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η χαζογκόμενα δεν αξίζει ούτε 200 ευρώ το μήνα να βγάζει. Συμπέρασμα: Μην πάτε ποτέ, διαγράψτε την, γυρίστε το κεφάλι σας αλλού με το που την δείτε.
CB
Carl Barton
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3