Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ειχα παρα πολλους μηνες να παω στα ρδελα της πολης μας λογω της απαραδεκτης τιμης των 30ευρω και βαλε.Εχθες λοιπον αποφασισα να παω στο συγκεκριμενο καθως μου αρεσαν τα βυζακια της μικρης φινλανδεζας.Ηταν πρωι.ωραια λοιπον λεω,αραβλεψα την τιμη, λεω θα περασω καλα.

Παιδια μακρια.Μην κανετε το λαθος και ξεγελαστειτε απο το χαμογελο και τα μεγαλα βυζια της.

Η τσατσα ανοιγει και την πορτα να μπει φως για να φωτιστει καλυτερα η κοπελα.ΜΗΝ κανετε το λαθος και μπειτε.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

ΑΠΑΙΣΙΑ

ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΙΑ

ΑΠΟΤΟΜΗ

ΑΣΧΕΤΗ

ΑΙΣΧΟΣ

και γενικως φιλοι μου ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΗΝ κανετε το λαθος και μπειτε για να δοκιμασετε αν οντως αυτα που λεω ειναι αληθεια.θα κλετε τα λεφτα σας.Η τσατσα την διαφημιζει και καλα λεγοντας αυτη ειναι η "σοκολατα" μου.

Και για να καταλαβετε τι εννοω.Μπαινω μεσα,ξαπλωνω.ξεκιναει η πιπα....βαριεστημενα.ουτε που καταλαβα αν εκανε πιπα ή οχι.ντε λεω η ιδεα μου θα ειναι.πιπα ενος λεπτου.ουτε που μου σηκωθηκε και μου λεει ελα απο πισω.μα δε μου σηκωθηκε λεω.γυρναει στα 4 .και καλα δεν καταλαβαινε ελληνικα.την παιζω λιγο να σηκωθει παω να το βαλω μεσα κλεινει τα ποδια.α εσι εισαι λεω?της τα ανοιγς και μπαινε εγω αναμεσα απο τα ποδια της,μπαινω, σηκωνει τη λεκανη της επιτηδες και την γερνει για μην μπορω να μπω καλα.της ανοιγω και αλλο τα ποδια για να χαμηλωσει...μπαινω. τραβιεται,σφιγεται,κουνιεμαι 1 λεπτο, τραβιεται, ξαπλωνει ανασκελα.μου ηρθε να σηκωθω να της πω να φυγει αλλα οχι λεω αυτο θελει αυτη.μπαινω μεσα,οπως ειναι αυτη ανασκελα,κλεινει τα ποδια της.της τα ανοιγω ,τα τραβιεται παλι.αι στο διαολο ηλιθια κατασκευσματα.τι γινεστε πουτανες αν δε μπορειτε? της βαζω τα ποδια στους ωμους μου.και κουνιεμαι και με σπρωχνει.εβαζε το χερι της στο μουνι της για να σπρωχνει την κοιλια μου και να μη βλεπω το μουνι της. της το τραβαω.εν τω μεταξυ οθτε το μισο εργαλειο δεν εμπαινε μεσα. ε της κανω ενα δυνατο ολο μεσα και ουρλιαξε.τι επαθες λεω? δεν ειπε τιποτα.ε ειδα οτι δεν τελειωνα με τιποτα με τη συμπεριφορα της και της και ζοριστηκα και τελειωσα.παιδια μην πατε.ειναι χαλια.σας ειπα, για να καταλαβετε ποια ειναι, η τσατσα την παρομοιαζει σαν "σοκολατα" και λεει οτι ειναι απο φινλανδια.καιεχει στητο βυζι σιλικονατο.αυτα.Αν θελετε ακουστε με και μην μπειτε.ειναι κριμα να πανε 30ε χαμενα.εδω μεσα για αυτο το λογο ειμαστε για να αποτρεπουμε τους συναδελφους να δεχονται τετοια συμπεριφορα.Καλα εκανα τοσο καιρο και δεν πατουσα εγω.καβατζα και παλι καβατζαμου.τουλαχιστον αυτη τα πινει ολα και μου δινει και το κολαρακι της,κατσε να την παρω ενα τηλ τωρα που το θυμηθηκα.

καλη συνεχια και μακρια απο τησ σοκολατενια φινλανδεζα

Στην συμπεριφορα θα εβαζα 1 αν ειχε.αλλα αρχιζει απο 3.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2009
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού