Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τσαρκα που μας εβγαλε στον οικο. Σαλοναρει η Αννα. Ενα ωραιο κοριτσι ελληνιδα 20 με 25 ψηλη με 2αρι στητο στηθος. Δινω το μπλε και μπαινω. Περιμένω γτ ειχε αλλο δωματιο. Μολις μπαινει ερχεται ξαπλωνει διπλα μου και αρχιζει γλωσσοφιλα. Μετα στο στηθος μου και κατευθειαν στα αρχιδια μου. Γλυφει το κεφαλι, φτυνει και ξανα. Καταπιε ολον το πουτσο. Παραλιγο να κανει εμετο που θα μου αρεσε. Μετα την βαζω κατω απο τα αρχιδια μου. Παιρνω το κεφαλι της, ανασηκώνω το κωλο μου και η γλωσσα της πηγε κατευθειαν στον κωλο μου. Εγλυφε τα παντα σαν τρελλη. Ενοιωθα την ζεστή γλωσσιτσα της στην κωλοτρυπιδα μου. Δεν το εχω ξανακανει αυτο μου ελεγε και εγλυφε. Αφου πετρωσε βαζω καποτα και την παιρνω ιερσποστολικο να βλεπω τα ομορφα βυζια της. Γαμαγα και έσκυβα και φουλ γλωσσοφιλα. Βαζω και τον αντιχειρα μου στπ στομα της που τον εγλυφε σαν τρελλη. Εχυνε και ειχα γεμισει μουνοζουμα, λιμνη στο κρεββατι. Μετα ανεβαίνω, βγαζω την καποτα με σκοπό να χυσω στα βυζια της. Μολις βλεπει να βγαινουν χυσια απο την τρυπα μου ορμάει με το κεφαλι της και τον ακουμπα στα χειλακια της. Γεμισε χυσια το πηγουνι της και έτρεχαν και στα βυζια. Τελειο γαμισι. Μωρο μ της λεω ελα να σε σκουπισω μην πας ετσι στον επομενο πελάτη και τρομάξει. Μου εδωσε μωρομαντηλο. Λίγο social και εφυγε. Είναι ενα πολυ ομορφο κοριτσι, ελληνιδα, με μαυρα μαλλια, πολυ ομορφο σωμα, ψηλη, με σαμπανιζε υπεροχο στηθος, ειχε σταματησει 2,5 χρονια και νομιζω εχει παιξει και σε ταινια του Σιρινακη. Πέρασα υπέροχα και θα την ξαναδω μόλις γεμίσουν τα διδυμα μου... Χεχε ? ? Συνηθως μου ειπε δουλευει Φιδιππιδου στον όροφο.. ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2020
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
922
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, perseas, Bonecrusher και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2020
Η συγκεκριμένη Αννα τύπε δεν είναι για κανένα λόγο 20-25 Μαλακία , είναι πάνω από 30 σκέψου την έχουμε προλάβει στα ντουζένια της στη φωκαίας όταν ήταν ξανθιά και δεν είχε κάνει ακόμα την ταινία
K
kostasfrg
01 Οκτωβρίου, 2020
Η γνωστη Αννα απο Φιδιπιδου 11β?Χμμμ;
01 Οκτωβρίου, 2020
Μπορεί ναναι και 30.Παντως το σωμα της φιλε ειναι αψογο και το βυζι της στητο. Την θυμάμαι ξανθια και στο Φωκαιας. Την ειχα γαμισει πολλές φορες. Κανει απίθανο γαμισι..
01 Οκτωβρίου, 2020
μια ερωτηση να κανω πρωινη η απογευματινη
05 Οκτωβρίου, 2020
Απογευματινή φιλε
06 Οκτωβρίου, 2020
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6