Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη κατά τις 1 το μεσημέρι. Η Βικτώρια ξανθιά κοντά στο 1.70 με τις γόβες, βυζί 3-4, σώμα καλό, ωραία επιδερμίδα, γαλανομάτα, καθαρή και ευδιάθετη. Δεν ήταν η μουνάρα, αλλά ήταν πολύ γλυκούλα. Μιας και το πρόγραμμα είχε και special τσιμπουκάκι μπήκα χωρίς 2η σκέψη.

Αφού άρχισε με χαδάκια και φιλιά στο λαιμό και στο στήθος κατέβηκε σιγά-σιγά προς τα κάτω όπου αφού έλεγξε την καθαριότητα το έβαλε στο ζεστό και γεμάτο σάλιο στόμα της. Με παρακάλεσε δε, να την ειδοποιήσω πριν χύσω, γιατί δεν τα καταπίνει. Έτσι κι έγινε. Την κατάλληλη στιγμή ξεκίνησε να μου γλύφει τ'αρχίδια και το πίσω μέρος από το κεφαλάκι με αρκετή επιδεξιότητα. Στη συνέχεια φρόντισε να με καθαρίσει καλά χαλώντας μισό ρολό από το κλασικό μπουρδελο-κωλόχαρτο.

Μου είπε ότι δεν συνηθίζει να κάνει ακάποτο, εκτός κι αν ο άλλος της αρέσει και είναι πολύ καθαρός. Επίσης δεν παίρνει ξένους.

Άρα: Ακάποτο μη εγγυημένο.

Μετά κάθησε στο δωμάτιο για κανα 5λεπτό και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν πολύ φιλική και ευδιάθετη. Μου υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα με ευχαριστήσει περισσότερο και με αποχαιρέτησε με ένα μικρό γλωσσόφιλο.

Χώρος: Άνω του μετρίου (για μπουρδέλο πάντα...)

Τσατσά : Μέτρια προς καλή.

Ώρες: Πρωινές, απ'ότι είπε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού