Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετα απο βολτα σε παραλια ηθελα ενα κοριτσι. Βουρ στον εν λόγω οίκο. Σαλοναρισμα απο την Κιμπερλυ. Ενα λατινογενές μωρο με μες μαλλια απο κομμωτηριο, βαμμένη για να βγει βραδυνη εξοδο. Αυτο με καβλωσε. Δίνω το εισιτηριο και περιμένω.. Το δωματιο καθαρο με ντους. Ερχεται το μωρο με ενα δικτυωτο κορμακι που ξεχείλισαν οι θηλες απο το κανονικο της στήθος. Φιλιά στον λαιμό, στα βυζια μου, στην κοιλια και μετα φθανει στο πουλί μου. Αφου με ρώτησε ακα πιπα, καλή, βαθιά. Κυριολεκτικα τον κατάπιε ολον.. Ενοιωσα το λαρύγγι της στο κεφαλακι.. DPTFULL. Τον έβαλε ολο στο στομα της πολλές φορές. Μεχρι το λαρυγγι της. Και δεν ειναι μικρός. Γλυψιμο στα αρχιδια καλο, με παιξιμο της πουτσας. Μετά cow να πιανω τα μασταρια της που βογγαγε και αυτη.. Μετα ιεραποστολικο, δυνατες πουτσιες βαθιά με φιλια στο στομα, στον λαιμο μου, χωρις γλωσσα μετα απο απαιτηση μου.Σφιχτο μουνι. Εχω παρατηρήσει οτι οι γεματουλες έχουν πιο καλη αισθηση μουνιου απο τις αδύνατες. Ισως γτ στις λεπτες μεσα, ειναι κενο το μουνι. Ας πουμε στην Μονικα που εχω γαμισει στον ιδιο οικο, που ειναι αδυνατη δεν ειχε την ίδια αισθηση του μουνιου. Η Κιμπερλυ ειχε σφιχτο μουνακι.
Ετσι εχυσα μεσα της. Οταν τελειωσα, έτσι όπως ήμουν απο πανω της, με αρπαξε αγκαλιά μου τραβηξε δυο δυνατά φιλιά και έφυγε . Έξυπνη πουτανιτσα. Σε κανει και νομίζεις οτι εισαι με την γκόμενά σου. Ολο γελαγε. Ακομη και τωρα που γραφω αυτα μυριζω το αρωμα της πανω μου.Πρωκτικο δεν ζητησα, Γλυφομουνι δεν κανω. Η ψηλη ξανθιά τσατσα που άνετα την γαμαω, ευγενέστατη. Περασα πολύ καλα και θα ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2020
Όνομα κοπέλας
Κίμπερλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
922
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Marcus77, perseas και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Ναι το γλυφομουνι σε πείραξε, ενώ τον δίνεις ακαποτο..
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Πρωκτικο δεν κανει ουτως η αλλος οποτε και να ζηταγες θα ετρωγες ακυρο...
rakakis Οι 7 στους 10 επαγγελματιες μπουρδελιαρηδες ακα τον δινουμε που σου φενεται το περιεργο?
15 Σεπτεμβρίου, 2020
@tsarkalakos
Περιεργο μου φαίνεται να τον δίνεις ακαποτο αλλά να "φοβάσαι" το γλυφομουνι
15 Σεπτεμβρίου, 2020
Ακαποτη πιπα ναι. Ακαποτο γάμισι ποτέ.. Γλυφομουνι ποτέ δεν κανω σε πουτανα γτ ξερω οτι πολλές γαμιουνται χωρις καποτα η σπαει η καποτα στο μουνι τους και γεμίζουν χυσια. Μου εχει τυχει φίλε.
15 Σεπτεμβρίου, 2020
ακαποτο φανταζομαι εννοειτε για τσιμπουκι ε?
NN
nik neos kosmos
15 Σεπτεμβρίου, 2020
Αγαπητε συναγωνιστή ο κολπος της γυναικας εχει την ιδιότητα να αυξομειωνεται αναλογα : τις ορμόνες της ανάλογα παλι με τα οιστρογόνα της , αναλογα με την συγκεκριμενη μερα του κυκλου της περιοδου της (οταν ειναι γόνιμη είναι ποιο υγρή συσπάτε καλύτερα ποιο γρήγορα περισσότερα υγρα κλπ κλπ )είναι ομως πολυ σωστο οτι οι γεματουλες εχουν καλύτερη ας πουμε .... υφη κόλπου τοσο κατα την διείσδυση οσο και κατα την συνουσία αφου στον κολπο τους παραγονται περισσότερα υγρα με καλύτερη αίσθηση και μαλιστα οχι σαν αυτη των γνωστων λιπαντικών ορθη λοιπον η παρατηρηση, εχω να προσθέσω αν παρατηρήσεις οι γεμάτες γυναίκες έχουν ποιο εύκολη κ καλύτερη κύηση καλύτερη σύλληψη ποιο ευκολη και ποιο δεκτική αλλα δύσκολη εμμηνόπαυση και ολα αυτα λογο σωματοτυπου παραγωγη ορμονων κλπ κλπ κλπ κλπ τόμοι βιβλιογραφείας ...................
B
black007
15 Σεπτεμβρίου, 2020
rakakis Καταρχας δεν ειπα εγω οτι φοβαμαι το γλυφομουνι η κριτικη αυτη δεν ειναι δικια μου ειναι του μινωταυρου και δεν μιλησε για φοβο απλα ειπε δεν κανει. Και δευτερον μιλαμε για ακα πιπα πιστευω να ειναι αυτονοητο αυτο.
16 Σεπτεμβρίου, 2020
Δηλαδή όταν τα χυσια του αλλου πάνε στο μουνι είναι επικίνδυνο να το γλυψεις μετα αλλά όταν πάνε στο στομα της δεν υπάρχει πρόβλημα να στον πάρει ακαποτο μετά; Τι διαφορά έχει το μουνι από το στόμα για να καταλάβω..
16 Σεπτεμβρίου, 2020
@tsarkalakos κι εγώ για πιπα μιλάω, αν δεν κάνει γλυφομουνι επειδή δε του αρέσει γενικότερα, οκ δεκτο, αλλά εγώ κατάλαβα ότι δε κάνει για ασφάλεια. Και μου φάνηκε περίεργο γιατί άμα θες να είσαι ασφαλής 100% τότε δε κάνεις και ακαποτη πιπα
17 Σεπτεμβρίου, 2020
rakakis. Γλυφομουνι δεν κανω ποτέ σε πουτανα γτ δεν μου αρεσει, οχι οτι φοβαμαι. Δλδ τι να γλυψεις κρεμες,υγρα κλπ. Ποτέ. Κανω σπανια στην γκομενα μου και μονο επειδη το θέλει αυτη για να χυσει. Ακαποτη πιπα μονο οταν η πουτανα εχει πλυθει απο τον προηγούμενο. Μεχρι και ακαποτο γαμισι, μου εχουν προτεινει στην φυλης που βεβαια δεν πηρα. Ας γράψουν συναγωνιστες τις εμπειριες τους γιατι νομιζω πολλές στην φυλης κανουν ακαποτο γαμισι.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10