Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εχθές Πέμπτη απόγευμα τα περισσότερα στη Φ με τα ρολά κατεβασμένα. Το 71Β και λίγα άλλα ανοικτά, στα οποία δεν βρήκα κάτι να γουστάρω .

Στο 71Β ... Θα συμφωνήσω σφόδρα με τον επάξια τιμημένο συμπολεμιστή bakalhs.

Πολύ ωραίο Τσέχικο μικρό άλογο. Ξανθό ψηλό πιπίνι με κωλαράκι και βυζάκια για την βιτρίνα.

Αρχικά βιαστικό και φοβισμένο μπήκε μέσα με το μπουκάλι την κρέμα στο χέρι. Μη φοβάσαι πουλάκι μου δεν θα σου πάρω την παρθενιά, αν δεν το αντέχεις, θα σε βάλω απο επάνω και θα το βάζεις μέσα όσο μπορείς . ( Δεν την έχω δα μεγάλη ) Ξεκίνησε με πίπα, αν και η κυρία Ευα η τσατσά μου είχε πεί πως με κάτι παραπάνω κάνει και ακάποτο. ( A io μόνο safe αγαπητή!) Πίπα βαθιά που της έσπρωχνα το σβέρκο χαϊδεύοντας βυζάκια χωρίς να δυσανασχετεί. Πήγε να γλύψει μπαλάκια αλλά την επέτρεψα. Δείχνει νομίζω ότι βιάζεται αλλά νομίζω είναι ψιλοκομπλαρισμένη και άμαθη ακόμη. Μετά ανέβηκε από επάνω και καβάλησε τον μερακλή. Στην αρχή με το μαλακό αλλά μετά απο λίγο χοροπήδαγε σαν αγρίμι, φιλώντας με στο στήθος.

Άρχισα να της χαϊδεύω την πίσω τρυπούλα χωρίς να λέει νόου. Στο 5λεπτο τον βγάζει έξω άρχισε να μου τον παίζει και να μου χαϊδεύει τα μπαλάκια ξανά. Ξανά πάλι μέσα με σκέρτσα φιλιά και κουνήματα μέχρι που με τέλειωσε επιτυχώς. Φίλε bakalhs το μωράκι εξελίσσεται και δίπλα στη δασκάλα Εύα ανεβαίνει συνεχώς . Όποιος προλάβει γιατί προβλέπω σε λίγο να βρεθεί σε κάποιο στούντιο με περισσότερα φράγκα.

Θέλω να προσθέσω για την πολύ καλή συμπεριφορά της τσατσάς Εύας η οποία νομίζω έχει δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και μαθήματα για την πορνοανέλιξη του ωραίου αυτού πιπινιού.

Αν θα την ξανατιμήσω? Μα φυσικά όποτε ξαναπεράσω από Φ και θα προσπαθήσω για κουλουράκι αν βέβαια είναι ακόμη εκεί.

Να είστε όλοι καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
24
Πόντοι:
2.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού