Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωινη επισκεψη στον οικο. Σαλοναρισμα η Ρανια. Μια ομορφη ξανθια ρωσιδουλα με δυαρι στηθος κοκκινες ρογες. Δινω το μπλε και σε λιγο ερχεται ο ξανθος αγγελος. Γδυνεται και βλεπω τα κοκκινα χειλια στο μουνι της. Γνησια ξανθια, με κοκκινες ρωγες που ειναι πολυ του γουστου μου. Αρχιζει φιλια και χαδια. Μου παιρνει μια ακα πιπα ενω με φιλαει στον λαιμο. Σκετη καυλα. Εγω της χαιδευα την πλατη και επιανα το κεφαλι να το σπρωχνω στην πουτσα μου. Δεν ελεγε οχι. Τα ξανθια της μαλλια μου χαιδευαν τα αρχιδια. Ζήτησα να γλειψει αρχιδια αλλα μονο χαδια. Τελικα καυλωσα τοσο πολυ που εχυσα αμεσως πανω της. Με ευχαριστησε και σιγουρα θα ξαναπάω για τα υπολοιπα. Η τσατσα ευγενεστατη δεν μας ενοχλησε. Η κοπελλα ειναι κουκλαρα, γνήσια ξανθιά, με φυσικο 2αρι στηθος με κοκκινη ρογα που την εγλυφα συνεχως. Θα την τιμησω ξανα εντος της εβδομάδας???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
922
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2020
Η κοπέλα είναι η νούμερο 2 φόλα της αλυσίδας, μετά την Σιμόνα. Τόσα χρόνια που πάω σε μπουρδέλα πρώτη φορά γύρισε κάποια να μου πει: δεν επιτρέπεται να με φιλήσεις πάνω από τους ώμους! ! ! (προ κορονοιού μιλάμε).
02 Σεπτεμβρίου, 2020
Takisarg Φιλε μου για την Σιμονα συμφωνώ. Για την Ρανια δεν
ξερω αν δεχεται φιλια γτ δεν οηφα να φιλησω λογω κόρονοιου. Τα βυζια της εγλυφα συνεχως και τις ρογες πιπηλιζα χωρις ναμου πει οχι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2