Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 101 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διάβασα αρκετές κριτικές για την Μπάρμπορα και είπα να την δοκιμάσω.

21:30 η επίσκεψη και περνάω στο δωμάτιο επειδή και ήταν πιο εμφανίσιμη από οτι περίμενα και επειδή στο σαλόνι ήταν πολύ ζεστή.

Μετα από αρκετή ώρα(είχε άλλο πελάτη) έρχεται στο δωμάτιο με μισό τσιγάρο στο στόμα και καθόλου ρούχα. Πάω κοντά της και μου χαμογελούσε αλλά με κοιτούσε μέσω του καθρέπτη μόνο που ήταν πολύ ελκυστικό. Χαίδευα παντού και σύντομα τέλειωσε το τσιγάρο και όπως είμασταν όρθιοι πέφτει στα γόνατα και άρχισε να μου γλύφει τα @@ και μου το έπαιζε. Μου λέει ξάπλωσε και με ρωτάει ελεύθερο ή με και της απαντάω "ελεύθερο" όπου και άρχισε. Πολύ καλή πίπα με καθόλου δόντι όπως είπε κάποιος σε άλλη κριτική. Μετα από λίγο ήθελα να την βλέπω καλύτερα οπότε σηκώνομαι όρθιος στο κρεββάτι και με κοίταγε στα μάτια όσο το έβαζε μέχρι το λαιμό και πίεζε. Μετά σηκώθηκε λίγο και άρχισε ισπανικό που ήταν ωράια αλλά σαν την πίπα της δεν έχω ξαναδεί αλλού. Έπειτα της είπα οτι θέλω να την γλείψω όπου ξάπλωσε και ανοιξε τα πόδια διάπλατα. Το μουνί της πεντακάθαρο και έχει και λίγη τρίχα (landing strip) όπου επίσης είναι πολύ ελκυστικό και το το οποίο τίμησα για λίγο. Της είπα να συνεχίσει λίγο ακόμα την πίπα για μια τελευταία φορά πριν την γαμήσω αλλά δυστυχώς ήταν πολύ καλη για να την σταματήσω. Μετα από αρκετή ώρα τέλειωσα στο στόμα της και δεν το έβγαζε με τίποτα. Έκανα κίνηση να τραβηχτώ και με κράταγε εκεί. Όταν το έβγαλε από το στόμα μου δείχνει το στρώμα σε κίνηση "Κάθησε" και σηκώνεται τα φτύνει και έρχεται πάλι στο κρεβάτι. Άρχισε να με χαιδεύει παντού και στο πρόσωπο και μάλλον της άρεσε που έχω μακρύ μαλλί και αρκετά piercing με τα οποία ασχολείθηκε αρκετά.

Η τσατσά χτύπησε λίγο μετά που τελειώσαμε και είπε "Πλατύ χαμόγελοa Da" και μετα δεν ξανα ασχολείθηκε, έκατσε μαζί μου πάλι. Μου λέει στο τέλος "Την επόμενη φορά σε περιμένω για τα υπόλοιπα" κάτι που θα το τιμήσω για όντως θέλω να την γαμήσω.

Νομίζω το ευχαριστήθηκε και φάνηκε αλλα σίγουρα εγώ περισσότερο. Λείαν συντόμως θα επισκεπτώ πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
146
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EH2018, alpula, perseas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού