Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 110 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εδώ και λίγο καιρό είμαι στην φάση να μετατραπώ απο στουντιάκιας σε μπουρδελάκια κι αυτό διότι τα στούντιο πλέον είναι bad value for money. Εδώ και κάνα μήνα λοιπόν παρακολουθούσα καθημερινά τις κοπέλες που είχαν βάρδια στο Βέργας 7 και μου αρέσανε. Θες η απόσταση θες η κούραση συνέχεια ανέβαλα να επισκεφτώ τον εν λόγο μπουρδέλο. Εχτές όμως αφού επέστρεψα απο το μπάνιο μου στα Λεγρενά οι καύλες βάραγαν κόκκινο. Έτσι κι εγώ πλύθηκα ντύθηκα κι ξεκίνησα για το Βέργας το 7.
Βάρδια είχε η Αναστασία της οποία η φωτογραφίες με φτιάχνουν. Μετά απο 45 λεπτά οδήγηση απο την Ανατολική Αττική έφτασα κατά τις δέκα το βράδυ στο μπουρδέλο και βρήκα να σταθμεύσω πανεύκολα έξω από αυτό.
Μπήκα μέσα φορώντας την μάσκα μου και η υπηρεσία μου παρουσία την πουτάνα την Αναστασία. Αυτή είναι γύρω στα 45, ρωσσόφωνη κι απο σώμα δεν την λές ούτε αδύνατη αλλά ούτε και παχουλή. Είναι κάπου στο ενδιάμεσο με λείο απαλό δέρμα και κάποια πιασιματάκια. Οι βυζάρες είναι λίγο πεσμένες και τα μουνόχειλα της είναι μεγάλα όπως κρέμονται τα σαγόνια των κύνων ράτσας μπουλντόκ. Αυτά τα μουνόχειλα με τρελαίνουν πολύ! Από πρόσωπο είναι μέτρια και είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω. Έχει καυλωτικά μακρυά νύχια στα χέρια, νύχια ποδιών δεν μπόρεσα να δω με λεπτομέρεια ήταν σίγουρα βαμμένα, όπως πρέπει να είναι τα νύχια κάθε γκόμενας που σέβεται τον εαυτό της.
Το δωμάτιο είναι επιπέδου στουντέλου με ντουζ και πετσέτα καθαρή όχι όμως τυλιγμένη σε νάυλον. Παντόφλες μιας χρήσης και αντισηπτικό απουσιάζουν και ειδικά το αντισηπτικό θα πρέπει να αρχίσει να το προμηθεύεται και να το παρέχει το Βέργας 7.
Μπήκε η Αναστασία, γθύδηκε κι άρχισε ο αγώνας. Ασχολήθηκε με τον πούτσο μου τον οποίο πέτυχε να σηκώσει σε μικρό χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα με χάιδευε και την χάιδευα σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο ερωτισμός είχε αρχίσει! Προς έκπληξη μου με πλάκωσε σε μια ακάποτη πίπα η οποία μου άρεσε πολύ αλλά μάλλον δεν έκανα καλά που άφησα πουτάνα μπουρδέλου να με πιπώσει ακάποτα. Δεν βιαζόταν ούτε έδειχνε ψυχρή. Ακολούθησε σεξ σε δυο στάσεις cow girl και ιεραποστολικό και μετά από λίγο άδειασα το ζεστό φορτίο μου μέσα στο φιλόξενο ρωσσικό μουνάκι της. Ορθή επανάληψη: μέσα στην καπότα που κάρφωνε το φιλόξενο μουνάκι της. Στο τέλος η Αναστασία μου έβγαλε την καπότα με μωρομάντηλο και αποχεραιτηθήκαμε. Την ρώτησα εάν μιλάει ελληνικά και μου απάντησε πως μιλάει ελάχιστα ελληνικά. Συμπέρανα οτι ο χρόνος παραμονής μέσα στο δωμάτιο, το πήδημα, δεν διέφερε χρονικά σε σύγκριση με στούντιο παρά μόνο 2-3 λεπτά.
Βέργας 7 με έπιασες πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
jim28
Ανώτερος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
2.317
Πόντοι:
6.955
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sinatra7, Bonecrusher, perseas και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού