Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Σαμάνθα είναι μια λατίνα με μέτρια βυζιά, σχετικά καλή εμφάνιση, ομορφούλα με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί και μετρίου αναστήματος. Την επέλεξα γιατί ήταν η καλύτερη και ίσως μοναδική λύση εκείνη τη στιγμή που είχα κάβλες. Ο χώρος αρκετά καλός για 20€ ενώ έχει το μειονέκτημα ότι σε βλέπουν όλοι στη Λιοσίων όταν μπαίνεις/βγαίνεις. Να σημειώσω ότι η υπηρεσία ήταν σχετικά ευγενική.

Η Σαμάνθα ήρθε στο δωμάτιο κι αφού απολύμανε καλά το πέος με μαντηλάκι, ξεκίνησε μια πίπα αρκετά άτσαλη και σίγουρα μου έκανε μελανιές με τα σιδεράκια που φοράει. Της δίνω όμως ότι έκανε ώρα πίπα, προσπαθούσε πολύ, δεχόνταν χάδια, πιάσιμο βυζιών, κεφαλιού κλπ. Νομίζω ότι είναι τακτική του οίκου να σε πλακώνουν στο τσιμπούκι για να χύσεις γρήγορα, το έχω διαπιστώσει και με άλλες εκεί μέσα. Αφού είχα καβλώσει καλά, γύρισε σε ιεραποστολική θέση και γαμιόταν καλά, είδα ότι το γούσταρε ενώ μετά την έστησα στα 4 που μάλλον δεν της πολυάρεσε αλλά τελείωσα αμέσως.

Με 2 λόγια θα σας πω ότι ήταν μια μέτρια εμπειρία αλλά το κορίτσι φαίνεται να προσπαθεί ενώ έχει περιθώρια βελτίωσης. Καμιά σχέση όμως με την Kαίτη που μάλλον είναι διακοπές. Να περνάτε καλά και να εξελίσεστε. Εύχομαι να έχουμε όλοι σιγά την οικονομική ευχέρεια να πηδάμε μουνάρες σε καλούς χώρους και όχι σε χαμαιτυπεία Φυλής, Λιοσίων και Μεταξουργείου. Αυτό σκεφτόμουν καθώς έφευγα... Take care μάγκες και προσοχή τώρα με τον covid.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2020
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
336
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elizabeth32, ramada, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2020
Μπορείς να ζητήσεις να φοράει η κοπέλα μάσκα και σεντόνι μιας χρήσης,εάν φοβάσαι...Γιατί αυξάνονται γενικά τα κρούσματα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό !!!
20 Αυγούστου, 2020
Aγαπητέ συμπολεμιστή επειδή με έφερε η μοίρα να εργασθώ ως υπηρεσία για κάποιο χρονικό διάστημα σε διάφορους ευαγείς πόρνο οίκους σε λοιπόν συζητήσεις με τις κοπελιές και σχετικά με τις κραυγούλες δήθεν οργασμούς τα αχ βαχ και περί οργασμού και ευχαρίστησης θα σου πω λοιπόν ότι μου έχουν ξεκαθαρίσει κ εκμυστηρευτεί ότι όλα είναι μέρος του πορνικού θεάτρου που σκοπό έχει την ποιο σύντομη καταβολή σπερματοζωαρίων στο μικρότερο δυνατόν χρόνο συνεύρεσης όπως αυτόν του 10 λεπτού . Είναι δουλειά και πρέπει να δείξεις στον πελάτη ότι συμμετέχεις ΔΗΘΕΝ με κάθε τρόπο ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ......
B
black007
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2