Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
ΜΑΚΡΥΑ!!! Μάγκες είμαι 32 ετών, 1,90 μ, εμφανίσιμος, γυμνασμένος, πεντακάθαρος και τέτοια ΦΟΛΑ δεν έχω ξανασυναντήσει ΠΟΤΕ!!! Έχω πάει με 500+ ιερόδουλες αλλά τέτοιο αίσχος δεν έχω ξαναβρεί πουθενά!!

Μπήκα χθες στο εν λόγω κωλοχανείο που λέει "Greeks only" κι έχει και πιστοποιητικό απολύμανσης (αρχίδια) και είδα ένα ωραίο ψιλό ξανθό μουνί με μέτρια βυζιά και σχετικά αδύνατη ενώ η τσατσά ήταν σχετικά ευγενική και με μάσκα. Ε είπα να περάσω ο μαλάκας! Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει καμία κριτική για αυτή την φόλα του ελέους αλλά μου άρεσε εμφανισιακά. Ε περνάω στο γαμωδωμάτιο κι έρχεται σύντομα η γκόμενα μάγκες και ξεκινάει την πίπα σε πεσμένο καβλί! Εδώ είμαστε λέω, τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Η πίπα της είναι πολύ μέτρια ενώ δεν αφήνει να πιάσεις τίποτα, ούτε μαλλί ούτε βυζί ούτε τίποτα.

Αφού καβλώνω (έχε χάρη που είχα κάβλες έτσι κι αλλιώς) γυρίζει στα 4 και φοράει τη μάσκα της. Καλό σημάδι αυτό αλλά τι να το κάνεις... Πάω να χτυπήσω λίγο τον πούτσο μου στα κωλομέρια της πριν τον χώσω και μου λέει "έι, normal sex", νορμάλ της λέω μωρή μη φοβάσαι και αρχίζω το σφυροκόπημα ενώ αυτή έβγαζε ψεύτικες κραυγιές. Έκανα ένα διάλλειμα γιατί είχα τσατιστεί και αυτή νόμισε ότι έχυσα κι εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα!!! Ντύνομαι γρήγορα και φεύγω και λέω της τσατσάς ότι είναι ό,τι χειρότερο και θα το μάθει ο κόσμος κι έτσι δε θα προχωρήσει στη δουλειά. Κανονικά έπρεπε να ζητήσω πίσω το 20άρικο αλλά είπα να το αφήσω μέρες που είναι.

Με μια πρόταση: ΜΑΚΡΙΑ από αυτήν την καργιόλα του ελέους! Ακόμα κι αν σας πληρώσουν να την πηδήξετε και το εννοώ!!

Στη συνέχεια, για να βγάλω όλη την κάβλα μου αναζήτησα άλλες εταίρες. Σκέφτηκα να πάω στα σίγουρα στη Μιχαέλα στο Φωκαίας ή να δοκιμάσω την Αντριάννα στο 67 αλλά όταν διάβασα τις κριτικές είπα να πάει να γαμηθεί. Τελικά πήγα στο Λιοσίων 73 πάνω με τη Σαμάνθα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα ακολουθήσει κριτική και για εκεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
336
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, αμαμητος, epikerdis και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2020
Για τη συγκεκριμενη, φημες λενε οτι λειτουργει καλυτερα, πλεον, με extraδακια.
Το εμαθε το "κολπο".
Ας ειναι καλα οι πυρφοροαγαπουλοκαρδουληδες.
13 Αυγούστου, 2020
Γνωστή φόλα της Φυλής...Γι αυτό και την αλλάζουν σπιτάκι κάθε τόσο...έχει ρίξει μπόλικες φόλες στο Φ54-Φ56...Περαστικά σου!
18 Αυγούστου, 2020
Καλα ρε ανθρωπα εδω μεσα εχουμε γραψει τομους για αυτη τη ΛΙΖΑ φολαρα του κεραταααααααααααααααααααααα.Τοσα και τοσα σχολια δε τα διαβασες?
Ενταξει δε πειραζει τωρα την εμαθες.Πριν καμια βδομαδα την ειχα δει στο συγκεκριμενο οικο και την εκραξα και αυτη και την τσατσα που την παρουσιαζε κατι σαν εξωτικο φρουτο.Μασλιστα ψιλο λογωφεραμε κιολας αλλα δε το μετανιοωσα με τη μαλακισμενη φολαρα.Μαλλον για ξωτικο παρα εξωτικο μου φαινεται.ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΥΣΤ
20 Αυγούστου, 2020
Συμφωνώ για την Λιζα. Δεν αξιζει. Λιοσιων 73 εγγύηση. Σουζανα for ever. Πιπινι 19χρονο.. Ολα στο στόμα της. Τα φτυνει και λεει ευχαριστώ.. ?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4