Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γειά σας φίλοι μου κ φίλες μου, ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, γερούς κ δυνατούς.
Πριν συνεχίσω σας οφείλω ένα ευχαριστώ που κάνατε κλικ στην αξιολογική μου κ δεν την προσπεράστε
Μετά από αρκετό καιρό με το γνωστό θέμα covid-19 αλλουνού παπά ευαγγέλιο κ αυτό, ποιος το φανταζόταν με κλειστούς οίκους που λέγαμε ποτέ θα ανοίξουν κ αν θα ανοίξουν..
Να λοιπόν άνοιξαν πάλι κ ήμαστε εδώ όλοι μαζί ξανά στο αγαπημένο μας site ανανεωμένο, να συζητάμε τις εμπειρίες μας.
Μια από αυτές είναι κ αυτή που θα σας αναφέρω σήμερα με την Σάρα, είναι οπωσδήποτε μια κοπέλα όμορφη, αδύνατη, ψηλή με σγουρό μαλλί, ελαφρός σπαστό, μακρύ που τα μαζεύει κάποιες φορές. Είχα περάσει την είδα μου άρεσε αλλά δεν την ήξερα κ αφού δεν βρήκα κ κριτική, αργότερα δημοσιεύθηκε κάποια, αποφάσισα να μην το ρισκάρω στην πρώτη επαφή κ να μην την δοκιμάσω.
Στη συνέχεια όμως ψαχτηκα, ενημερώθηκα κ αποφάσισα να ξανα παω μια επόμενη νύχτα.
Στο δρόμο προς τα εκεί κάπου εκεί στην Φυλής που είναι ένα σουπερμάρκετ βγήκε από κάποια χαλάσματα ένας τώρα άνθρωπος να τον πω η ζώο.. ένα πρεζάκι κ μάλιστα τον ήξερα από την γειτονιά μου που έκανε αποτοξίνωση πρόσφατα αλλά από ότι βλέπω έμπλεξε πάλι στα ίδια.
Άσχημο που τον χαρακτηρίζω σαν ζώο αλλα πειστευω ότι η διαφορά των ανθρώπων από τα ζώα είναι όταν η ζωή σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να μπωρουν να την αρπάξουν..
Συνέχισα στον δρόμο στριβω Φώκαιας μπαίνω στον οίκο ανοιχτή πόρτα αλλά σβηστω το φως, φωνάζει η τσατσά τσαμπουκαλεμενα, ε φίλε είμαστε κλειστά δεν βλέπεις σβηστω το φως..κ αν είχε καεί η λάμπα της λέω..τελικα με ήξερε από παλιά κ λέει δεν πειράζει.
Λεω ποια είναι, απαντά η Σάρα κ λέω θα περάσω όταν μπήκα μυριζε όλος ο οίκος φαγητό απροσδιοριστου ποιότητος, τώρα γύρος ήταν, φίδι ήταν, κοντοσουβλι ήταν, δεν το βρήκα ποτέ, μου λεει θα φάει η Σάρα κ ερχαιτε, έτσι δικαιολογίται λέω μέσα μου κ η μυρωδιά.
Σίγουρα θα αναρωτιέσται σε ενόχλησε η οσμή του φαγητού, σίγουρα όχι κ στο σπίτι όταν φτιάχνουμε φαγητό έτσι μυριζει αλλά όταν πας σε μπούρδελο περιμένεις να μυρίζει ένα ωραίο αποσμητικό-αρωματακι χώρου οχι να είναι σαν να μπαίνεις σε χασαποταβερνα στην Βάρη στην γουρουνοκεφαλί του Ανέστη, δεν κάνω διαφήμιση τυχαία μου ήρθε ο τίτλος...
Δίνω το κυανό εισιτήριο, μπαίνω βγάζω ρούχα, σκάει μύτη σε λίγο η Σάρα, κάπως μαγκωμενη, με κοίταζε σαν να είμαι εξωγήινος, κάθεται στο κρεβάτι χωρίς να κάνει κάποια κίνηση κ αν δεν έβαζα χέρι εγώ ακόμα έτσι σε εκείνο το σημείο θα ήμασταν αλλά είναι κ το δεκάλεπτο..
Παω κοντά της την χαϊδεύω της λέω πιπα, με ρωτάει πως θέλω, λέω ελεύθερο, το καθαρίζει ήταν αρκετα ρηχή, αλλά ok το προσπάθησε.
Στην συνέχεια τις λέω να βγάλει σουτιέν να γλυψω στήθος κ εκεί άρχισαν οι αντιρρήσεις κ καλά όχι αγκιγματα στο στήθος κ δεν έβγαζε το σουτιέν με τίποτα βρε καλή μου..βρε χρυσή μου..τιποτα τι να κάνεις αρπάζεσαι δεν τσακωνεσαι..
Τις λέω να σε φιλήσω στο μουνακι κανένα, πρόβλημα λέει, ήταν ωραίο καλοσχηματισμενο είχε κ πρόσφατη, μα ποιο πρόσφατη δεν γίνεται κ ουλη από καισαρική τομή,αλλαζουμε δύο στάσεις κανονικά πισωκολητο βγάζω το προφυλακτικό κ τελειωνο στο σωμα της κ σηκώνεται να φύγει χωρίς να βάλει εσώρουχο καλά το σουτιέν δεν το έβγαλε ποτέ, παράπονο το έχω..
Σινοψιζοντας είναι σίγουρα όμορφη, έχει μια θλίψη στο βλέμμα, είναι καλό κορίτσι αλλά από την άλλη έχει κάποια κολλήματα κ είναι κάπως ψυχρή, είμαστε άνθρωποι, εχουμε αισθήματά δεν είμαστε μηχανές, πρέπει να είναι πιο δοτική πιο προσαρμοστικη με τον κάθε πελάτη, χρειάζεται κ λίγο πουτανια..καλοπροαιρετα το γράφω..οσοι γνωρίζουν την δραση μου μέσα από τα γραφωμενα μου κύριες τις ανεβάζω κύριες τις κατεβαζω δεν το λέω προσβλητικά.
Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε την κριτική μου, ότι θελεται γράφεται στα σχόλια, απορίες, παρατηρήσεις θα χαρώ να τα διαβάσω.
Να είστε όλοι κ όλες καλά εσείς κ τα αγαπημένα σας πρόσωπα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2020
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 @.Dod0s, dourosladers, ntinosam και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2020
Κατατοπιστικός
08 Αυγούστου, 2020
Όπως το περιγράφεις το σκηνικό μήπως έδωσες μεγάλη βαθμολογία ;
08 Αυγούστου, 2020
Ναι, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός στην βαθμολογία.
20 Αυγούστου, 2020
Αγαπητέ αν ηταν η τομη απο καισαρική πρόσφατη τοτε σιγουρα εγινε μαμά αρα δικαιολογιμενα δε σε άφησε να αγγίξεις τα βιζομπαλα διοτι το αίσθημα ειναι καύσος και μειλίχιος πόνος!!! όπως ορίζει η ιατρική - γυναικολογία επιπλέον όταν εχει τελειωμα περιόδου (το συνηθίζουν πολλές γιαυτο αυτές πλένονται συνέχεια για να μη γίνει αντιληπτό- οσμές κλπ κλπ ) υπάρχει το ίδιο αίσθημα όπως και οταν έχει κάνει προσθετική στήθους διότι κόβονται οι απολήξεις των νεύρων κλπ αρα γλείψεις αγγίξεις τρίψεις τραβήξεις κλπ είναι άνευ ερωτικού .... συναισθηματος
B
black007
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4