Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βραδάκι και η ζέστη κάπως καταλάγιασε όμως οι κάβλες όχι.....Μπήκα στο όχημα και σχετικά εύκολα προσέγγισα τον στόχο μου την γνωστή Ναταλί: 30λίγα, γύρω στο 1,65, κοντό μαλλί (ξανθό με ανταύγειες), χειλάρες, ωραία μάτια αμυγδαλωτά σε γενικά αγριωπό πρόσωπο. Απο κορμί είναι λεπτή, έχει μικρό στήθος και ωραίο κωλί το οποίο και δίνει.
Η Ναταλί ήρθε στο δωμάτιο αεράτη και χαλαρή. Η συνεννόηση μαζί της είναι σχετικά εύκολη στα ελληνικά.
Το έργο ξεκίνησε με την Ναταλί να ξεφορτώνεται τα περιττά και να πλασσάρεται πάνω μου. Γλυψίματα, πολύ ελαφρά δαγκώματα στο στήθος και γλωσσόφιλα ήταν τα προκαταρκτικά. Ακολούθησε μαστόρικο τσιμπούκι με γλείψιμο, ρούφηγμα και deepthroat καθώς special περιποίηση των διδύμων. Παίχτηκαν cow girl, ιεραποστολικό (απλό και με τα πόδια της στους ώμους μου) και πισωκολλητό (που είναι η αγαπημένη της στάση). Το εκπληκτικό με αυτή την γυναίκα είναι ότι καθώς την γαμάς νιώθεις να συσπώνται οι μυς του κόλπου της και να σφίγγουν την ψωλή σου. Αυτό μεγενθύνει την απόλαυση και σου δίνει την αίσθηση ότι γαμάς πέτρα. Τελείωσα μετά από παρατεταμένο πιστόνιασμα με την Ναταλί στα ¨4¨. Ήθελα να γαμήσω το κωλαράκι της αλλά δεν ήθελα να χαλάσω το εκπληκτικό σκηνικό που είχε δημιουργηθεί. Ακολούθησε αποχαιρετιστήριο γλωσσόφιλο και αναννέωση του ραντεβού για προσεχώς.
Κάποιος μύστης σε forum του συγκεκριμένου site είχε γράψει ότι όταν μια γυναίκα σε γουστάρει ΠΑΝΤΑ θα περνάς καλά μαζί της. Είναι από τις πιο σωστές κουβέντες που έχω διαβάσει και ισχύει 100% με την περίπτωση της Ναταλί. Όποιος κάνει κλικ μαζί της θα ευχαριστηθεί γαμήσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
frank nitti
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
111
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kostakis27, amjik και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού