Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ημερομηνία ενδεικτική καθώς έχω περάσει άλλες δύο φορές εκ τοτε.
Αναστασία μελαχρινό Σοβιετικό ΜΙΛΦ Με ενισχυμένη περιφέρεια και μπουταρες. Ψηλή σχετικά λευκοσαρκη με μεγάλη κάψα για σεξ.
Η κυρα λοιπον όλες τις φορές με τάραξε στο χουφτωμα τα γλωσσοφιλα και στο καβαλημα (έντονο) καλη ακα πίπα (όχι οσκαρική) γλύφει και τόπια λάγνο βλέμμα. Ανεβαίνει από πάνω και μαρσαρει άσχημα με πόδια στο κρεβάτιυ, στα γόνατα, σπάσιμο μέσης ότι θες έχει καλό γκάζι αλλά πάντα και τις 3 φορές που την έχω πάρει στα 3-4 λεπτά θέλει να αλλάξουμε στάση. Στα τέσσερα τη λιώνω στο βιδωμα με τέτοιο κωλο και στήσιμο που αρχίζει και αναστεναζει και να χτυπιέται ενώ τρώει αθόρυβα και κάτι καλες σφαλιάρες σε αυτά τα κωλομαγουλα!
Γενικά είναι με μια τίμια επιλογή σε απόδοση, εμφάνιση ΟΚ nothing special... Στα αρνητικά πως δεν βγάζει σουτιέν, δεν τοχει το deep throat και πως 3/3 φορές που πέρασα ίδιο σετ εσώρουχα... Κατά τα άλλα άλλο ένα τίμιο σοβιετικό ΜΙΛΦ που σε περιποιείται και δεν κλαις τα λεφτά σου, ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια γιατί θα τα φάμε σε milfocallgirl και δεν βγαίνει... Αυτά κ καλές βόλτες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2020
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.675
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Ημεδαπος , perseas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού