Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λίγα μετά τα μεσάνυχτα έφυγα καρφί για το αμαρτωλό κομμάτι του κέντρου. Ο στόχος είχε κλειδώσει και άκουγε στο όνομα Λίζα: 30λίγα, γύρω στο 1,65, ξανθά μακριά μαλλιά, καταπληκτικά γαλανά μάτια, αδύνατη σιλουέτα (όχι ο τύπος της γυναίκας με καμπύλες), μικρό στήθος, ωραία πόδια. Μετά από αναμονή 2 δωματίων έσκασε το 'τρελλοκομείο' με αγκαλιές-φιλιά, χαλαρό εισαγωγικό social και την θρυλική κραυγή chiquita.
Το έργο άρχισε με τρελλό μπαλαμούτι που περιλάμβανε γλωσσόφιλα, γλειψίματα σε λαιμό και στήθος και μετά γλωσσόφιλα, γλωσσόφιλα και πάλι γλωσσόφιλα. Με κινήσεις αιλουροειδούς κατέβηκε νοτιότερα όπου άρχισε την γνωστή (όσοι ανήκουν στο fun club Λίζα ξέρουν τι λέω) πανδαισία: απίστευτο τσιμπούκι με γλείψιμο, deepthroat, βεντούζωμα, στριφογυριστά, παιχνίδι με την γλωσσίτσα της με το πουτσοκέφαλο στο στόμα, καραμέλωμα στα αρχίδια κλπ. Στο σεξ παίχτηκαν 3 στάσεις: cow girl όπου η κίνησή της είναι άψογη (δεν το έχουν πολλές γυναίκες σε αυτή την στάση), ιεραποστολικό όπου συχενίστηκαν τα γλωσσόφιλα και πισωκολλητό με άψογο στήσιμο. Μόλις έχυσα και ενώ ήμουν ακόμη μέσα της έσπασε τον κορμό προς πίσω και πάνω και έπεσε ένα τελευταίο γλωσσόφιλο. Η συμμετοχή της σε όλες τις στάσεις ήταν άψογη και το μουνάκι της (μάλλον στενό) είχε πραγματικά υπέροχη αίσθηση.
Η Λίζα είναι από τις πιο ξηγμένες και φιλότιμες γυναίκες που έχω γνωρίσει όχι μόνο στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και γενικότερα. Δεν την έχω δει ποτέ να δυσανασχετεί, να βαριέται και πάντοτε προσπαθεί να περάσεις καλά. Είναι άψογη τόσο στην ατομική καθαριότητα όσο και στις υπηρεσίες της (είναι το 10 το καλό αλλά το σύστημα δεν αφήνει παραπάνω). Επίσης δεν είναι από αυτές που 'δένουν τον γαϊδαρό τους και σταδιακά ρίχνουν τις υπηρεσίες τους. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Λίζα σε ευχαριστώ για όλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Λίζα
frank nitti
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
111
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Ημεδαπος , Πρυτανης και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού