Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα σε όλους . Μετά από τους διθυραμβους που έχουν γραφτεί για την κοπέλα είπα κι εγω να την τιμήσω μιας και δεν ήθελα να φάω φόλα . Παρόλο που την έχω δει τόσες φορές στο παρελθόν,κάτι μου έλεγε το ένστικτο μου ότι είναι διεκπαιρεωτικη και να που δυστυχώς επιβεβαιωθηκα.Δινω στην τσατσα 20αρι και εισερχομαι λέγοντας μου ότι θα μου φέρει τα ρέστα η κοπέλα . Έρχεται μέσα η Νταρια συστηνομαστε για το τύπικο και ξεκινάει να περάσει προφυλακτικό σε πεσμενος εργαλείο.(Λέω από μέσα μου τα πιάσαμε τα λεφτά μας...)Ξεκινάει μια καλή πιπα ενώ εγλυψε και αρχιδια Μου λέει πως θέλεις της λεω από πάνω(δεν έδειξε να δυσανασχετει)Μετά από 1 λεπτό μου λέει να αλλάξουμε,την βάζω κανονικά και αρχίζω με νορμάλ ρυθμό ενώ εκείνη παράλληλα μου κρατούσε τ αρχιδια για να τελειώσω πιο γρήγορα . Στο 6 λεπτο μου λέει τελειώνεις; Της λεω δεν πέρασε ακόμα η ώρα...μου λέει τι περιμένεις 10 ευρώ δίνεις...Την γυρνάω στα τέσσερα όπου άρχιζε να κλέβει και εκεί ήταν που ξενέρωσα..Της τον δίνω για πιπα αφού θα μου έσπασε τα νεύρα και με τελείωσε έτσι . Έχει κουραστεί ιδιαίτερα από ο,τι φαίνεται και δεν σέβεται τον πελάτη . Φεύγει και αφού σηκωνομαι από το κρεβάτι βλέπω πάνω στο κρεβατι μια καποτα προηγούμενου συναγωνιστη και σιχαίνομαι τη ζωή μου..Ρέστα δεν μου έδωσε ποτέ και οταν πήγα να τα ζητήσω η τσατσα με κοιτάζε με μισό μάτι και την ρώτησε αν μου τα έδωσε . Μαύρο στην τσατσα για την καθαριότητα και μάλλον το κάνει σύστημα γιατί το έχω δει και σε άλλους οίκους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2020
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , claimain

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2020
Δεν την εχω παρει ποτε αλλα παντα εγραφαν οτι ηταν "τυπικη", στα ορια της φολας..

Απλα αν εισαι πολυ καυλωμενος ξερεις οτι θα βρεις μια που θα σε αφηνει να χουφτωνεις με καλο σωματακι για γαμησι 5λεπτου.

Την μονη διθυραμβικη κριτικη την εκανε ενας που ελεγε οτι αξιζει 20-αρικο επειδη εκανε καλη πιπα... Μαλακία

Τελικα η τσατσα σου εδωσε τα ρεστα;
12 Ιουλίου, 2020
Δεν την συμπάθησα ποτέ, κ ούτε μου άρεσε που σου είπε ότι δέκα ευρώ δίνεις..
Αν έπλενε σκάλες τα 10 ευρώ θα τα έπαιρνε σε διάρκεια μισής μέρας δουλειάς.
13 Ιουλίου, 2020
Όπως τα γράφετε. Ωραία γκόμενα αλλά πιο αποστειρωμένο & βιαστικό γαμήσι δεν υπάρχει. Στο 5λεπτο ρωτάει αν τελείωσες, ενώ δεν αφήνει ούτε να της ανοίγεις τα πόδια όπως θες. Για πολύ καυλωμένους που έχουν να γαμήσουν 1 μήνα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3