Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η ημερομινις ειναι ενδυκτικη αλλα κοντα στην πραγματικη.
Ηθελα να γραψω κριτικη για την Ριτα και για την Εβελιν που εργαζονται σε αυτον τον οικο γιατι οσες φορες εχω περασει μαζι τους ητανε πολυ ωραια.
Η ριτα λοιπον ειναι απο ουκρανια απο οτι μου εχει πει με πολυ καλο σωμα μοντελε για πασαρελα εσωρουχων, ομορφο βυζακι ειχε μικρουλι αλλα ωραιο για γλυψιμο στητο αλλα τωρα εχει βαλει και αυτη σιλικονη και ειναι τεζα τα βυζια της ομορφα κατανεμημενα χωρις να φαινονται ραφες και αλλα αντιαισθητικα της επεμβασης.Δερματακι βελουδο και προσωπο αρκετα αξιολογο και γενικα μια κορασιδα που πολυ θα ηθελες να την ειχες γκομενα.Η ηλικα της ειναι γυρω στα τριαντα αλλα αν την δεις δεν την κανεις πανω απο 25 με την καμια.
Πολυ καλη συμμετοχη στο δωματιο με 15 ευρα και δεν παιρνει λαθρομεταναστες μονο only greek.
Τσιμπουκι normal δηλαδη δεν θα τσιμπουκωσει τις μπαλες σου, χουφτωματα σε αφηνει και αυτα normal οχι να την κατσιασεις και κανει οτι σταση γουσταρεις.
Εγω τη γαμησα σε πισοκολλητο στο κρεβατι αλλα και στα ορθια οπως και αυτην απο πανω.Μιλαει Ελληνικα σε επιπεδο που συνενωεισαι και ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου οταν εισασταν στα ντουζενια σας.Η τσατσα ενοχλησε περαν του 12λεπτου οπου ειχα ειδη τελειωσει οποτε στα αρχιδια μου την εγραψα και γενικα ολα καλα.
Στον ιδιο οικο εργαζεται και η Εβελυν που ειχα παρομοια σενευρεση με τη διαφορα πως η Εβελυν κανει πλεον σχεδον αποστειρωμενο γαμησι.Δηλαδη δεν σε αφηνει να τη χαιδεψεις και πολυ πολυ , το μουνι δε σε αφηνει να ακουμπησεις οποτε και γιαυτους τους λογους εφυγε απο τη λιστα μου ενω παλαιοτερα ητανε πολυ καλυτερη.
Το μονο κακο που εχω με τις συγκεκριμενες πουτανες ειναι οτι τις εχω βαρεθει να τις γαμαω αφου ειδη εχω περασει μαζι τους αμετρητες φορες.
Ελπιζω να σας βοηθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2020
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, DmtrsxXx, maradona7 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού