Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 45 10
Μπουρδέλα
72365
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα ξαναπεράσει αρκετά παλιότερα αλλά δεν είχα γράψει κριτική γιατί ήμουν λίγο λιώμα και η συνάντηση είχε εξελιχθεί σε βατερλό.
Τώρα όμως πήγε καλύτερα. Για την εμφάνιση της κοπέλας με έχει καλύψει ο προηγούμενος συναγωνιστής, απλώς εγώ θα πω ότι το πρόσωπό της με καυλώνει τρελά, οπότε είμαι ήδη ευχαριστημένος από την εκκίνηση. Τώρα στα του αγώνα η κοπέλα το κατέχει το σπορ και στο στοματικό, που είναι άνω του μέσου όρου αλλά και στα στησίματά της. Εγώ την είχα στα τέσσερα μέχρι να τελειώσω και με συνόδευε με κάτι βογκητά και ξένο λεξιλόγιο. Η θέα στα τέσσερα δε, εντυπωσιακή.
Αξίζει μια δοκιμή, ίσως και δύο αν μιλάμε για ΄μένα. Αλλά γούστα είναι αυτά.
Τώρα όμως πήγε καλύτερα. Για την εμφάνιση της κοπέλας με έχει καλύψει ο προηγούμενος συναγωνιστής, απλώς εγώ θα πω ότι το πρόσωπό της με καυλώνει τρελά, οπότε είμαι ήδη ευχαριστημένος από την εκκίνηση. Τώρα στα του αγώνα η κοπέλα το κατέχει το σπορ και στο στοματικό, που είναι άνω του μέσου όρου αλλά και στα στησίματά της. Εγώ την είχα στα τέσσερα μέχρι να τελειώσω και με συνόδευε με κάτι βογκητά και ξένο λεξιλόγιο. Η θέα στα τέσσερα δε, εντυπωσιακή.
Αξίζει μια δοκιμή, ίσως και δύο αν μιλάμε για ΄μένα. Αλλά γούστα είναι αυτά.
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Δε μου παρουσίασε εμένα τέτοια δείγματα. Τι να σου πω, μπορεί να είναι με τις μέρες της. Δε ξέρεις τι μπορεί να της είχε συμβεί. Θα μου πεις έπρεπε να την πληρώσεις εσύ; Όχι, γιατί υποτίθεται είναι επαγγελματίες του χώρου. Αλλά ναι...