Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα ξαναπεράσει αρκετά παλιότερα αλλά δεν είχα γράψει κριτική γιατί ήμουν λίγο λιώμα και η συνάντηση είχε εξελιχθεί σε βατερλό.

Τώρα όμως πήγε καλύτερα. Για την εμφάνιση της κοπέλας με έχει καλύψει ο προηγούμενος συναγωνιστής, απλώς εγώ θα πω ότι το πρόσωπό της με καυλώνει τρελά, οπότε είμαι ήδη ευχαριστημένος από την εκκίνηση. Τώρα στα του αγώνα η κοπέλα το κατέχει το σπορ και στο στοματικό, που είναι άνω του μέσου όρου αλλά και στα στησίματά της. Εγώ την είχα στα τέσσερα μέχρι να τελειώσω και με συνόδευε με κάτι βογκητά και ξένο λεξιλόγιο. Η θέα στα τέσσερα δε, εντυπωσιακή.

Αξίζει μια δοκιμή, ίσως και δύο αν μιλάμε για ΄μένα. Αλλά γούστα είναι αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2020
Όνομα κοπέλας
Τζώρτζια
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
247
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, TOMCRUISE, The Keeper και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2020
Είχα μια από της χειρότερες εμπειρίες μαζί της ....όχι μόνο με ξενέρωσε και ενω είπα ευγενικά τέλος η συνεδρία μας και κρατά και τα χρήματα αλλά δεν κανείς για αυτή την εργασία πήγε να μου κάνει και επίθεση και λεκτικά και σωματικά εγώ κύριος και χωρίς φόβο ενώ με πλησίαζε απειλητικά και αυτή και η τσατσα τους είπα απλά χωρίς λογοπαίγνια κορίτσια ότι ΕΙΠΑ !!! δεν κανείς για την δουλειά και αν με ακουμπήσεις θα έχουμε και συνέχεια τραβήχτηκαν και έφυγα ..... Ήρωας φίλε Ήρωας !! Προσκύνημα ( σημείωση ειμουν ευγενέστατος καθαρός από μπάνιο δεν της πρότεινα κάτι περίεργο απλά καθόμουν σαν χάνος να δω τι προγραμμα θα κάνει )!!
10 Ιουλίου, 2020
@ISINAS
Δε μου παρουσίασε εμένα τέτοια δείγματα. Τι να σου πω, μπορεί να είναι με τις μέρες της. Δε ξέρεις τι μπορεί να της είχε συμβεί. Θα μου πεις έπρεπε να την πληρώσεις εσύ; Όχι, γιατί υποτίθεται είναι επαγγελματίες του χώρου. Αλλά ναι...
12 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όντως πολλά μπορεί να έφταιξαν !! Αλλά εγώ δεν της έφταιγα σε τίποτα το μόνο σίγουρο !!! Πάντα είμαι ευγενικός καθαρός και δεν πιέζω καμία κοπέλα ...αλλά η Τζώρτζια στην περίπτωση μου λήστεψε εκκλησία που λέμε ...!! Πιστεύω πως οποίος της αρεση εμφανισιακά τα πάει καλά !!!! Αλλά αυτό είναι τέλειος αντιεπαγγελματική συμπεριφορά !!! Ξέρεις γιατί ; Στο σαλόνι πάντα περιμενω να δω τι θα κάνει η κοπέλα μολης με δει !! Η Τζώρτζια γέλαγε πονηρά με κοίταγε και έλεγε με καβλα έλα αχ έλα...και μετά μέσα στο δωμάτιο σκέτη φρίκη ...!! Αν έβλεπα από το σαλόνι ότι ξυνηζε πρόσωπο θα έφευγα πίστεψε με !!
25 Σεπτεμβρίου, 2022
Ξερεις που δουλευει τωρα η Ζωρτζια?
26 Σεπτεμβρίου, 2022
Είχε γραφτεί ότι τελευταία ήταν στο Φυλής 56, αλλά για λίγες μέρες, μετά εξαφανίστηκε πάλι...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5