Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Γεια χαρα σε ολους τους συναδελφους.Λοιπον θα ειμαι οσο ποιο αναλυτικος και αντικειμενικος γινεται και πριν το διαβασετε να ειστε προετοιμασσμενοι για ενδεχομενες μπουρδελοπαρεξηγησεις.
Δυο ωρα μεσημερακι με νταλα ζεστη κατεβαινω απο αγια παρασκευη προς μεταξουργειο με στοχο την Ελλενα στο ιασωνος.Κινηση κατα τη διαδρομη γαμησετα ολοι οι gao bio βγηκανε στους δρομους.Επιτελους μετα απο κοπο βασανα και οτι αλλο σκατα θελετε φτανω στον εν λογο οικο.
Μπαινω μεσα και αντικρυζω δυο τρεια πακια και κατι αλλους αφροαμερικανους και ο χωρος να ζεχνη απο τη βρωμα τους.Λεω στον εαυτο μου που πας ρε Κωστα αλλα ηθελα να δω την κορασιδα.Βγαινει η τσατσα ευγενικο και τυπικη μας παρουσιαζει την Ελλενα και βλεπω μια κοπελιτσα σκαρτα 20 χρονων ψιλομινιατουρα στο σωματοτυπο με ομορφο κορμακι ποδια βυζια μεσουλα ολα σε αρμονια και σωστα οπως θα επρεπε να ειναι.Μικρο βυζακι αλλα ομορφο.Καλη κορμοστασια που εμφανηστηκε με τα εσωρουχα μαυρα ητανε ωραια.Το προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο ενταξει καλη ητανε.Το παρουσιαστικο της εμοιαζε απολυτα με την τσαχπινουλα φιλη της κορη σου που θαθελες να της δωσεις το μουνι στο χερι.ok λεω μεσα μου παμε να βγαλουμε φραγκα απο ATM και ξαναγυριζω για να τη δοκιμασω.
Μπαινω δωματιο την περιμενω κανα δεκαλεπτο διοτι ειχε ενα πελατη πριν απο εμενα και τσουπ εμφανιθζεται η Ελλενα.
Την αρχιζω πωπω τι κουκλα εισαι τι ομορφη τι καυλα μπραβο σου και αλλες τετοιες μαλακιες.Αρχιζει και με ψαχνει στο σωμα μου και βλεπει κατι tatoo που εχω με Αρχαιοελληνικα οπου τις αρεσαν πολυ καθοτι και αυτη απο οτι μου ειπε θελει να κανει.Αφου ειδε τι tatoo εχω πανω μου με ρωταει απο που ειμαιΚεφάλι σε τοίχο!Μου λεει αν ειμαι Αλβανος Χμμμ;Οχι της απανταω Ελληναρας ειμαι του κερατα.Τεσπα προχωραμε στα του αγωνα που με ξεκιναει με μαλακια και επειτα με τσιμπουκι και σκουφακι ενοειτε.Διαρκησε το πολυ ενα λεπτο και μετα συκωνεται για γαμησει.Της λεω να συνεχισει τσιμπουκι και διαρκει αντε τριαντα δευτερα.Καλα λεω μη την πιεσω ας γαμησουμε αυτο το μωρακι.
Ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να κανει σα χαλασμενο κομπρεσερ που δε δουλευει καλα.Την κραταω σε αυτη τη σταση αντε για 20 δευτερα το πολυ.Δε γινοτανε να συνεχισουμε ετσι με τιποτα ομως.Τη γυριζω σε πισωκολητο που στηθηκε αρκετα καλα για να τον φαει με ευχαριστηση και λεω επιτελουςΠροσκύνημα
Κυριοι πραγματικα ακομα δεν αρχισαμε ξεκινησε να μου λεει αν τελειωσα finish? finish? finish?Μα καλα λεω μεσα μου ηληθειο ειναι το κοριτσι?Χμμμ;Αρχισε να με νευριαζει και ειπα να τη στειλω αλλα θα εκλαιγα τα χρηματα οποτε και συνεχεισα να δω που θα φτασουμε αν φτασουμε.
Αρχιζει η πουτσα να πεφτει απο τις μαλακιες της και της λεω να δες τωρα τι εκανες.Η κοπελια ολο δικαιολογιες την ποναγε το ποδι της το χερι της ο κωλος της και δε ξερω γω τι αλλο.Η τσατσα χτυπαει πορτα στα 8 λεπτα ειχα βαλει χρονομετρο και το ειδα λες και παμε να τρεξουμε κανα αγωνα δρομμου.Δεν ξερω πως αλλα την πιανω με μισοπεσμενο μοριο και αρχιζω να τη γαμω χωρις να την ακου καθολου επειτα ο πουτσος εγινε ντουρος και μετα απο ενα λεπτο την εχυσα με αυτην να προσπαθει να φυγει αλλα το πουτανακι το κρατησε μεχρι τελευταια σταγονα.Πηγαινε για μεγαλη φολα την προλαβα στο παρα πεντε.
Συνοπτικα η Ελλενα ειναι ωραιο μουνι που θαθελες να τη γαμησεις αλλα οχι τοσο μουνι που καποιοι εδω μεσα την εκθιαζουν δηλαδη αν πας μη περιμενεις να δεις τιποτα ουαου ουτε κατα διανοια.Η συμπεριφορα της στο sex ειναι απαραδεκτη απαγορευτικη και θα επρεπε να της πουνε στη γλωσσα της μπας και το καταλαβει πως οι αντρες δεν ειναι ρομποτακια να λενε χυνω και χυνεις.Ουτε πρωτη φορα βλεπουμε μπουτακια και βυζια για να μας σηκωνεται αμεσως εκτος αν εχεις να γαμησεις βδομαδες και το πουλι σου εχει φτασει ταβανι.Απο εμενα ακυρο παιδια δεν αξιζει ουτε για μια φορα καλυτερα πηγαιντε αλλου.
Γενικα δεν περασα καλα ουτε καν ενα τυπικο γαμησι.Ασε που η τσατσα πηγε να μου φαει και τα ρεστα απο πενηνταρικο.Τα ξεχασα και εγω η αληθεια ειναι και γυρισα αργοτερα και τα πηρα κανοντας επειτα τον κινεζο η τσατσα.
Τωρα καποιοι εδω μεσα που λενε πολλα για την Ελλενα και οτι κανανε πολλα μαζι της σας παρακαλω κρατηστε μικρο καλαθι γιατι και η μαλακια εχει τα ορια της.
Ητανε η πραγματικη εμπειρια μου με σκοπο να δειξω την αληθεια σε αυτους που θελουν να την δοκιμασουν και πιστευω να βοηθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2020
Όνομα κοπέλας
Έλενα
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13, Billys69, perseas και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2020
Aποφασισε ρε νερομυαλε, σου αρεσε η οχι η ελενα ??

Την αρχιζω πωπω τι κουκλα εισαι τι ομορφη τι καυλα μπραβο σου.....

....Το παρουσιαστικο της εμοιαζε απολυτα με την τσαχπινουλα φιλη της κορη σου που θαθελες να της δωσεις το μουνι
στο χερι.

.........Συνοπτικα η Ελλενα ειναι ωραιο μουνι που θαθελες να τη γαμησεις

...... δηλαδη αν πας μη περιμενεις να δεις τιποτα ουαου ουτε κατα διανοια
07 Ιουλίου, 2020
φίλε ξεκίνησες από Αγία Παρασκευή χωρίς ένα δεκάρικο,
και μετά ξέχασες τα ρέστα από πενηντάρικο.
Πρέπει πηγαίνεις πιό ήρεμος στα τεστ-ντράιβ
07 Ιουλίου, 2020
λογικο να εχει αλλάξει χαρακτηρα κ συμπεριφορα η μικρη απο την ημερα που ξεκινησε. για φαντασου να ξεκινας, να ειναι κ τα 3 δωματια γεματα, 5 ατομα να περιμενουν κ οταν βγαινει ο ενας να παει ο αλλος. συνεχεια γαμιοταν. ε λογικο το βρισκω να θελει να κοβει χρονο
08 Ιουλίου, 2020
Εδω δεν δικαζουμε καμια κοπελα και κανενα.Εδω ειμαστε για να σχολιαζουμε τις εμπειριες μας αν ηταν κακες με καποιες κορασιδες ετσι ωστε να αποφευγετε απο τον επομενο δηλαδη να μην την πατησει.Επισηε αν η εμπειρια μας ηταν καλη να τη διαβασει ο επομενος και να ξερει που να παει.
Τωρα αν η οποιαδηποτε κορασιδα εχει γαμηθει με 500 η με 5000 αυτο δε με ενδιαφερει.Στο κατω κατω ας κανει και κανενα διαλλειμα.Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να συμπεριφερεται κατα αυτον τον τροπο στους πελατες του οικου και να προσπαθει να τους φολιαζει για να παρει τα φραγκα.
Επισης καλο θα ητανε κανενας να μην εχει μαζι του χρηματα οταν επισκεπτεται το μεταξουργιο γιατι η εμπειρια μου εχει δειξει αλλα πραγματα ευνοειτα που δεν χρειαζεται να σχολιασω εδω μεσα.Παντα κρατω μαζι μου την καρτα ΑΤΜ και αν αν αν χρειαστη περνω χρηματα οπου και να βρισκομαι.
Τα χρηματα τα ξεχασα γιατι η ηληθεια με ειχε νευριασει αλλα παλι καλα που τα πηρα πισω τα ρεστα ενταξει δεν εγινε και καμια μανουρα απο την τσατσα απλα επρεπε να της υπενθυμισω 3 φορες ποιος ημουνα.
Οσο για το ερωτημα του πρωτου ενα μοναχα εχω να σου πω.Βγαλε τα μουνοζουμα και οτι αλλη μαλακια εχεις εσυ στο δικο σου κεφαλι και διαβασε σωστα αυτα που εγραψα οπου και θα καταλαβεις αν μου αρεσε η Ελλενα η οχι.Αν σε χαλανε τα μουνοζουμα απο τις πουτανες μη τα πινεις.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4