Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0


Με την κοπεκα εχω περασει τεσσερις φορες μαζι της.Την πρωτη φορα ολα πηγανε καλα με σχετικες υπηρεσιες απο την ιδια και πολυ normal προγραμμα.
Την δευτερη φορα που συνευρεθηκα μαζι της, η κοπελα μεσα στο δωματιο ηταν ποιο κρυα και απο τη μπυρα της heineken.Πολυ τυπικη στο δωματιο δεν σε αφηνε να αγγιξεις καθολου στηθος μουνακι τιποτα.Ευτυχως ειχα πολλες καυλες και τελειωσα.
Ειπα να της δωσω τριτη ευκαιρεια και ετσι εκανα.Περασα ξανα στο δωματιο και ητανε η ιδια συμπεριφορα οπως και πριν μονο που τωρα προσθεσε και το finish.Μετα απο ουτε ενα λεπτο αρχισε να μιλαει ασχημα στη γλωσσα της και να μου υπενθιμιζει καθε 15 δευτερολεπτα finish finish.Μια κοιτουσε το ρολοι της και μια που ελεγε finish.Συνολο χρονου που εκατσα δωματιο 4 λεπτα.Με νευριασε και την διαολοστηλα.Βγαινω εξω με τα σωβρακα και κανω παραπονα στην τσατσα ζητωντας να μου επιστρεψει τα χρηματα μου πισω.Ημουνα αρκετα πιεστικος με εντονες φωνες.Προφανως ο νταβας ητανε απο κατω και με που ακουσε φωνες ανεβηκε στον οικο που αντικριζει εμενα με τα σωβρακα που φωναζω.Εξηγψ στον τυπο τι εγινε και η κοπελα ευτυχως συμφωνησε με τα λεγομενα μου.
Πηρα τα χρηματα πισω και εφυγα.
Να προσθεσω οτι ειμαι αρκετα εμφανισημος τυπος με καλο fitnes σωμα καθαρος παντα 40 χρονων και ευγενικος μεχρι εκει που δεν παει.
Δεν της ζητησα τιποτα περιεργο στο δωματιο απλα normal sex τιποτα αλλο.Κριμα γιατι ειναι ο τυπος της γυναικας που μου αρεσει και δεν υπαρχει αλλη κοπελα στην ομορφια της στη φυλλης.Απο εμενα ακυρο και δεν θα ξαναρισκαρω.Η κοπελα ειναι με τα κεφια της δεν ειναι επαγγελματιας.Ουτε για τον πουτσο δεν ειναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2020
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Υπηρεσίες
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, geny24, ThE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2020
Είναι γνωστή φολάρα το Λιζάκι δεν ξέρω γιατί κάνει ακόμα αυτή τη δουλειά και δεν πάει να γίνει μοντέλο για πασαρέλα ή τίποτα τέτοιο... Αφού δε γουστάρει να ναι εκεί και φαίνεται
K
kostasfrg
30 Ιουνίου, 2020
φιλε δεν ειναι τυχαιο που στις ενημερωσεις μου διπλα απο το ονομα της βαζω (time)... ΛΙΖΑ (time) !!!
ειναι με τις μερες τις παντως η κοπελα. και εγω στις αρχες περναγα super και καθομουν πανω απο 10 λεπτα.
ε μετα τις 2-3 ξεκινησε τα παραπονα και εγω της εδωσα κοκκινη καρτα, οταν με αφησε αχυστο και σηκωθηκε και εφυγε απο το δωματιο.
01 Ιουλίου, 2020
Φολάρα δε λες τίποτα...Από το σαλονάρισμα το καταλαβαίνεις ότι είναι πιο κρύα κι απίο παγόβουνο. Μια φορά έκανα το λάθος και μπήκα μαζί της, δεν την ξαναπατάω.
07 Ιουλίου, 2020
Δε ξερω ρε παιδια αλλα τωρα τελευταια ολο φολες μου τυχαινουν.Πραγματικα δεν ειμαι κανενας ασχημομουρης ουτε ασχημο σωμα χοντρος η κατι τετοιο αλλα και στα του αγωνα δεν ζηταω τιποτα παραξενο ουτε πιεζω.Αν ειχα προκαλεσει εγω καποιο προβλημα τοτε τουλαχιστον στον εαυτο μου θα το παραδεχομουνα και δε θα μιλαγα για φολες.
Η συγκεκριμενη κοπελα ανετα μπαινει στις πασαρελες και δε θα ειχε αναγκη να γαμιεται με τον ενα και τον αλλο στη φυλης.
Η ποιο τιμια και αντικειμενικα ομορφη κοπελα που συνεβρεθηκα τελευταια ειναι η Ριτα στην κολωνου που ζητα 15 ευρο αλλα και αυτη τοσες φορες την εχω γαμησει τη ψιλοβαρεθηκα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4