Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 64 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Ιάσονος 20Γ. Παρουσιάστηκε η τσατσα και με ενημέρωσε για μία καινούργια κοπέλα, την Μάγια, η οποία, όπως πάντα κλασικά, είναι τέλεια στο δωμάτιο και θα με κάνει σταθερό πελάτη. Μετά από λίγο έρχεται και η Μάγια. Έχει ωραίο παρουσιαστικό, πολύ ωραίο κορμί και γενικά αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα. Μαύρο μακρύ μαλλί και κάποια τατουάζ στο κορμί. Ανακοινώνεται το κλασικο πρόγραμμα συν 69. Πάω να κάνω να φύγω και δέχομαι πέσιμο από την τσατσά, το σκέφτηκα και λίγο και μπήκα.

Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα. Μπαίνει στο δωμάτιο, λέει ένα ξερό γεια και κοιτούσε τον πούτσο μου, ο οποίος αντικειμενικά είναι στον μέσο όρο μέγεθος. Βάζει αμέσως καπότα και ξεκινάει μία χαλαρή πίπα 10 δευτερολέπτων και μου λέει έλα. Της ζητάω να συνεχίσει και συνέχισε για 20 ακόμα δευτερόλεπτα. Στο μισό αυτό λεπτό φουλ αμυντική στάση να μην μπορείς να πιάσεις τίποτα. Ανεβαίνει από πάνω και χοροπηδάει για 1,5 λεπτό. Σταματάει και μου ζητάει να αλλάξουμε στάση και της είπα να ξαπλώσει για ιεραποστολικό. Σε εκείνη την φάση πάω να την γλύψω το βυζί και αφού με αφήνει πέντε δευτερόλεπτα με σπρώχνει και σκουπίζεται. Εκεί έφαγα την μεγάλη ήττα. Γενικά ούτε βρώμικός είμαι, ίσα ίσα αρκετές μου έχουν πει ότι είμαι αρκετά καθαρός, ούτε σάλιας. Με την κίνηση αυτή με ξενέρωσε απίστευτα. Σε συνδυασμό με τους τόνους κρέμα που είχε βάλλει όπου για μία στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω αν είμαι μέσα ή όχι, τελικά μέσα ήμουν, αποφάσισα να της ζητήσω να φύγει.

Ωραία κοπέλα η Μάγια σε γενικές γραμμές αλλά απαράδεκτες υπηρεσίες. Στους χρόνους που αναφέρω δεν έχω κάνει καμία υπερβολή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
42
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Ημεδαπος , geny24 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού