Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στο μωράκι που ακούει στο όνομα Αντριάννα αφού έληξε η καραντίνα και τα lockdown. Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτό χωρίς photoshop κτλ... Στο τέλος αναφέρω και πως είναι εμφανισιακά για όποιον δεν την έχει δει..

Έχοντας ήδη επισκεφθεί στο παρελθόν την εν λόγω κοπέλα προ κορωνοϊού, θέλοντας μια επιτυχημένη δίχως ρίσκα συνεύρεση, αναχώρησα για τη Χωματιανού. Δίχως τσάρκα στα πέριξ, ανέβηκα κατευθείαν τα σκαλιά του δέλου. Στο σαλόνι περίμεναν άλλοι δυο συναγωνιστές και οι 2 απο τις 3 πόρτες των δωματίων να είναι κλειστές. Εγώ ξέροντας το κορίτσι, θα περνούσα κατευθείαν δίχως σαλονάρισμα (αν και το σαλονάρισμα είναι σαν το καϊμάκι του καφέ...) αλλά η σερίφισα δεν εμφανίστηκε.
Μόλις βγήκε η κοπέλα από το δωμάτιο έκανε μια πολύ γρήγορη και νωχελική πασαρέλα και πήγε κουζινάκι να ετοιμαστεί για το επόμενο δωμάτιο της. Ο ένας συναγωνιστής αποχώρισε ενώ ο άλλος κατέθεσε το μπλε παράβολο.

Μάνι μάνι, και τα 3 δωμάτια κλεισμένα!! Δεν με πτόησε όμως το γεγονός και περίμενα ξέροντας ότι άξιζε η αναμονή. Το γεγονός ότι η κοπέλα έχει το ένα δωμάτιο μετά το άλλο φυσικά και δεν είναι τυχαίο.

Στο δια ταύτα τώρα, μπαίνει η κοπέλα μέσα πολύ χαλαρή με την κλασική ηρεμία της και η φάση γίνεται άμεσα πολύ αισθησιακή. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα, παρόλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα ένιωθα σαν να είμασταν ύστερα από το καλοκαιρινό βραδινό ποτάκι μας που εξελήχθηκε σε ωραίο αισθησιακό γαμησάκι! Πίπα πολύ καλή χωρίς όμως κασκαντερικά. Πάλι σε αισθησιακούς ρυθμούς. Σαν να να ήμουν με κάποια παλιά ψιλοπουτανίτσα συμφοιτήτρια που πλέον την πίπα την κατείχε...
Όπως ήμουν λοιπόν ξαπλωμένος και η Αντριάννα να δίνει ρεσιτάλ κάβλας, κουλουριασμένη δίπλα μου με την κώλο της δίπλα μου, κάνει ένα σάλτο και κατεβαίνει πιο χαμηλά και ξεκινάει να μου την παίζει, καρφώνοντας το βλέμμα της στα μάτια μου! Να κοιταζόμαστε και αυτή να μου παίζει την τίγκα σαλιωμένη τσαπου μου...!

Την ξαπλώνω και παώ να μπω μέσα της αργά αλλά με τραβάει επι τόπου από τη μέση και μου λέει "Έλα όλος"! Ξεκινάω λοιπόν και γω σε υψηλούς ρυθμούς χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό το eye contact. Όσο πηδιόμασταν, εγώ να χαιδεύω με τα δάκτυλά μου όλα τα σημεία του υπέροχου κορμιού τους... Κοιλιά, στήθη, λαιμό, μπούτια.... Λίγο αργότερα με βρήκε το τέλος μέσα της (εντός σκούφου εννοείται) αλλά ήμουν τόσο καβλωμένος που συνέχισα ακόμα λίγο αφού δεν μπορούσα με τίποτα να σταματήσω...

Η τσα2 δεν ενόχλησε κανέναν ούτε όσο περίμενα, ούτε εμένα (συνολικά σίγουρα έμεινα κανα 15λεπτο στο δωμάτιο).

Εν κατακλείδη, η Αντριάννα παραμένει σε ψηλά στάνταρ, τουλάχιστον βάσει της δικής μου εμπειρίας.

Αντριάννα:
- Κωλάρα --> 10/10 (δεν ξέρω αν στο 20αρικο κυκλοφορεί καμία που μπορεί να την συναγωνιστεί στα ίσα)
- Στήθος --> Σχετικά μικρό αλλά κομψότατο, πολύ όμοφρο και πλήρως αρμονικό με το σουλούπι της. Για το δικό μου γούστο είναι ό,τι πρέπει αλλά για όποιον ψάχνει μεγάλο στήθος, σίγουρα θα το βρει μικρό.
- Πρόσωπο --> Πολύ γλυκό πρόσωπο και τα χείλη της πρέπει να είναι φουσκωμένα. Τα μάτια και το βλέμμα της βγάζουν κάτι πολύ νεανικό και καβλιάρικο.
- Overall --> Άριστο κορμί και γλυκό πρόσωπο. Συμπεριφορά, είναι χαλαρή με αισθησιασμό και όχι για socializing και κασκαντεριλίκια. Σίγουρα vfm για τα δικά μου γούστα και εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2020
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.379
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, Ημεδαπος , ThE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 24 Ιουνίου, 2020) 23 Ιουνίου, 2020
Καλησπέρα,τις φωτογραφίες που τις είδες?
19 Νοεμβρίου, 2020
Φωτο;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2