Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εκείνο το βράδυ της Τρίτης πο περιμέναμε πως και πως. Το σπίτι στο Κουκάκι έβραζε και ετοιμαστηκαμε γρήγορα γρήγορα για την βραδινή μας εξόρμηση που τόσο είχαμε πεθυμησει. Ποδαραδα μέχρι τα Πετράλωνα για να πάρουμε το 500 και έπειτα από ένα τέταρτο κατεβήκαμε στην στάση στην 3ης Σεπτεμβρίου, απέναντι από την Βικτωρία. Ευθύς αμέσως αρχίσουμε την αναζήτηση στα σπιτάκια της ηδονής. Μετά από ολιγοωρη περιπλάνηση, καταλήγουμε στο υπόγειο της Φώκαιας 27 Α. Αφού κατεβήκαμε τα σκαλιά μας συστήθηκε η Χριστίνα, μια μετρίου ύψους Ρουμάνα κορασις, με δυνατά και ζουμερά στήθη, γεμάτο και εκφραστικό πρόσωπο που προμήνυε ακρατη καυλα και ηδονή και μαύρα μακριά μαλλιά σε συνδυασμό με ένα μικρό σκουλαρίκι πάνω από το χείλος της. Μου ζήτησε το κασκόλ μου χαριτολογώντας και μου άρπαξε με μιας τα γυαλιά για να καθαρίσει. Πολύ ευγενική, παιχνιδιάρα και εξυπνουλα σκέφτηκα εδώ είμαστε. Δίνω το πολυπόθητο μπλε εισιτήριο και περνάω στο δωμάτιο, με τον φίλο μου να περιμένει παίρνοντας θέση σε άλλο δωμάτιο του εν λόγω οίκου.
Στο δια ταύτα τώρα, η Χριστίνα πέρασε και άρχισε να με χαϊδεύει, αφού πρώτα άρπαξε με τις δαγκάνες της τον κουρασμένο και καταϊδρωμένο πουτσο μου.
- Είναι πολύ κουρασμένος, αναφώνησα.
- Μην ανησυχείς καυλιαρη μου, θα ξυπνήσει, μου απάντησε μονομιάς η εκρηκτική Ρουμάνα.
Ήξερε τι να πει και πότε να το πει. Έπειτα από λίγο τον έχει ρουφήξει και έχει καταφέρει να μου τον κάνει κάγκελο. Λέω ανέβα πάνω και ανεβαίνει και αρχίζει να χοροπηδάει λυσασμενα , γράφοντας ιστορία καβαλα στ'άλογό. Εγώ εν τω μεταξύ την χαϊδεύω παντού και απολαμβάνω το καλοσχιματισμενο κωλαράκι της. Ξαπλώνει πάνω στο σώμα μου φωνάζοντας από ηδονή και τότε την σφιχταγκαλιαζω. Έπειτα γυρνάμε στα 4 όπου της τον έδωσα με δύναμη και τελειώνουμε με ιεραποστολικο, όπου η καυλα μου έφτασε στο απροχώρητο κοιτάζοντας τη. Όταν ήρθε η στιγμή να απελευθέρωθουν τα περήφανα χυσια άρχιζε να μου φωνάζει βρωμολογα πάνω στην καυλα της, κάτι το οποίο με καυλώνει στο απροχώρητο. Εν τέλει κατάφερα να εκσπερματωσω, και αφού μου έδωσε ένα πεταχτο φιλάκι, με ευχαρίστησε και αποχώρησε γελώντας.
Συμπεράσματικα, η Χριστίνα είναι μια κοπέλα που θα ήθελε ο κάθε άνδρας. Γλυκιά, στοργική, καυλιαρα και έτοιμη να ικανοποίησει κάθε σου πόθο. Μπορεί να μην κερδίζει σε ομορφιά, στο κρεβάτι όμως είναι κέρβερος. Από τότε την ψάχνω και δεν τη βρίσκω. Αν ξερό κάποιος που έχει πάει ας με ενημερώσει. Καλά γαμησια μύστες κάνουν καλό!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2019
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Φεβ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geny24, Johnny87 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2020
ζουμερα δυνατα στήθη η Χριστίνα?
σου ζήτησε το κασκόλ καλοκαιριατικα κ δεν πήγες κ με μηχανή να πω έχει τα λαιμά του έβαλε κασκόλ να προστατευτεί..δεν θα πρεπε να με ενδιαφέρουν αυτά στη κριτική σου αλλά το ότι καλογαμησες όπως έχω καλογαμησει κ γω με τη Χριστίνα κ το μωρό ότι αξίζει..απλά πρόσεχε στη σάλτσα σου γιατί ριχνεις παραπάνω πιπερι...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1