Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κύριοι γράφω αυτη την κριτική μπας και γλιτώσω κανα Χριστιανο απο το χαμενο εικοσαρι..Μετα απο σύντομη τσάρκα στην φυλής απφασισα πως η Σάρα ήταν οτι καλύτεροείδα..Μου έβγαλε κάτι καυλιάρικο..Κοντούλα μελαχροινή εξ Ιταλίας με μικρο βυζάκι και ωραίο κώλο με τατουάζ στο αριστερο κωλομερι.Στο δωμάτιο μπηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη.Ξεκινησε με προκαταρκτικα χαδακια και γενικα ειχε διαθεση οποτε λεω θα περασω καλα μα...Δυστηχως η πιπα της είναι άτεχνη με πολλα δοντια,γυρισμενη πλατη..Ανεβηκε απο πανω με κλεψιμο κλασσικα και ακούσατε το κορυφαιο..Οταν ζητησα να αλλαξουμε σε ιεραποστολικο μου ειπε οτι ειναι πολυ μεγαλος!Γιανπανω το ακουω αρκετα συχνα και για πισω μα γιανιεραποστολικο;Εν τελει ξαπλωσε και αρχισε ψευτοβογκητα ..Καπουνεκειναρχισε τα finish και την εστησα στα τεσσερα να τελειωνουμε..Κλεψιμο κι εκει..συνολο κανα εφταλεπτο ολο..Πολυ ξεπετα γιανεικοσινκατα την γνωμη μου..Το ειπα στην τσατσα και μου ζητησε συγνωμηνευγενικα και μου πε πωςειχε γεμάτα δωμάτιά γιαυτο αγχωθηκε μαλλον...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
Xxlboy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
152
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, perseas, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2020
Τα έχουμε γράψει για τη συγκεκριμένη!! Στο σαλόνι είναι πολλά υποσχόμενη αλλά μέσα δεν... Ας πρόσεχες!
01 Μαρτίου, 2020
Μην χάφτετε ό,τι σας πλασάρουν. Σιγά μην είναι από Ιταλία. Ένα ciao λέει και κάτι έγινε. Γνωστή φόλα. Παιδιά να διαβάζετε πριν μπαίνετε κάπου, ειδικά αφού είστε μέλη.
01 Μαρτίου, 2020
Όσο ανα φορά την γυρισμένη πλάτη εμένα με καβκωνη ...για το δόντι τώρα με τίποτα όμως !! Άκυρο επισης που σου έλεγε να τελειώσεις και το κλέψιμο των στάσεων !!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3